Hai la KIDEX!

Se apropie perioada 31 mai – 03 iunie in care cel mai mare pavilion ROMEXPO va gazdui din nou KIDEX. La aceasta editie te asteptam sa redescoperim impreuna universul magic al copilariei si sa-l sarbatorim cum se cuvine, prin muzica, dans si voie buna.
Pe langa programul variat de evenimente conexe ce vor avea loc atat la scena din incinta Pavilionului Central, cat si in aer liber, sau in salile special amenajate, vizitatorii pot profita de reducerile prezentate de catre exozantii editiei pentru a oferi cadouri speciale  celor mici.

Ce  veti gasi la KIDEX?                        
Bratara anti-tantari Bugslock – MAC FARMACONS
CAR-BOY KIDLAND

Produse de siguranta si avertizare pentru copii, articole din carton pentru colorat (casuta, masinuta, trenulet), casuta educativa ABC.

PENMAXJucarii interactive ce imita obiecte reale din gospodarie
KIDS BOUTIQUE

In exclusivitate in Romania KIDS BOUTIQUE aduce ghiozdanul ergonomic Ergobag. Ergobag este un ghiozdan fabricat din sticle pet reciclate! El combina caracteristicile inovative ale rucsacului pentru drumetii cu tot ceea ce este necesar unui ghiozdan scolar. Conceptul a fost dezvoltat in 2010, in Germania de o echipa de tineri antreprenori si a castigat premiul pentru design, Red Dot Award, in 2011! Alaturi de Ergobag,  Kids Boutique include in gama sa coperti elastice pentru carti, caiete, huse pentru laptop, precum si o gama variata de accesorii din fermoare.

MAGAZINUL PITICILORDeglingos – jucarii textile pentru copii!
TONY’S IMPEXMobilier pentru copii: patuturi, comode, masute, scaunele, rame, oglinzi, dulapioare,  toybox.

Program de vizitare:

  • 31.05.2012 – 02.06.2012, orele 10:00 – 18:00
  • 03.06.2012, orele 10:00 – 16:00

 

Intrarea  LIBERA!
KIDEX  da tonul distractiei de vara! 31 mai – 3 iunie 2012, ROMEXPO – Pavilionul Central www.expokidex.ro  

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *