GREEN PARENTING la KIDEX, 30 mai – 3 iunie 2012

ACTIVE CENTER si CENTRUL ARTES, va invita la KIDEX in „Paradisul  copilariei” – un spatiu „green” special amenajat cu iarba si copaci adevarati – pentru joaca, relaxare, dar si pentru informare  despre  ce inseamna „Green Parenting ”.

Parintii, gravidele, cuplurile de viitorii parinti sunt invitati la „workshop-urile pe rogojina”.

Copiii vor putea desena si picta intr-un cadru viu si primitor, se vor putea juca de-a „navigatorii” intr-o barca special adusa pentru ei in stand si vor putea experimenta kit-ul „master fotograf”, in spatiul destinat „scolii de fotografie”, facand fotografii cu parintii/surioara/fratiorul/prietenii si editand aceste fotografii.

Spatiul destinat conceptului Green Parenting aduce o unda de prospetime si inovatie in cadrul expozitional clasic cu care ne-am obisnuit. Va invitam cu drag sa ne vizitati in perioada targului Kidex, 30 mai – 3 iunie, intre orele 10:00 si 18:00.

Green Parenting este  un concept inovativ care presupune o altfel de educatie, un altfel de mod de viata la care parintii pot reflecta pentru copiii lor, pentru ei si pentru sanatatea locului in care traiesc, pornind de la ideea ca suntem ceea ce este in jurul nostru.

Green Parenting a pornit de la nevoia unei educatii altfel, in mijlocul naturii, prin joc si creativitate, prin workshop-uri atent selectate si documentate de catre specialisti care tin cont de personalitatea si inclinatiile naturale ale participantilor.

Green Parenting se adreseaza gravidelor, viitorilor parinti, parintilor cu copii cu varste intre 0 si 18 ani si cuprinde o varietate larga de servicii si programe educationale, tabere de vara, cursuri, ateliere si grupuri de dezvoltare personala, evaluare si consiliere vocationala desfasurate la ARTES si ACTIVE CENTER.

 ACTIVE CENTER www.activecenter.ro  centru educational pentru gravide, cupluri viitori parinti  si familii cu bebelusi. Serviciile oferite de Active Center sunt pregatire pentru nastere, gym, masaj, aqua gym.

ARTES – Centrul de Dezvoltare a Personalitatii, www.cursuriartes.ro este un  centru cultural ce ofera copiilor un invatamant non-formal, formal si informal pentru a le dezvolta curiozitatea, aventura cunoasterii, formarea de abilitati, prin accentul pus asupra invatarii active si interactive prin feed-back, dezbateri de grup, proiecte de echipa in mijlocul naturii.

Copiii au oportunitatea de a învăţa prin explorare, comunicare şi de a-si dezvolta arii cognitive, afective, sociale şi estetice.

INTRAREA LIBERA!

Mai multe informatii pe:

http://www.expokidex.ro/

http://www.facebook.com/KIDEX2011

http://www.facebook.com/events/363449483712929/

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *