Gifts Show

Gifts Show – singura expozitie dedicata industriei de obiecte promotionale din Romania – merge mai departe cu un concept nou si un facelift de zile mari! Editia din acest an are loc in perioda 8 – 11 septembrie, la Romexpo si se anunta a fi una dintre cele mai bune editii de pana acum. Evenimentul va continua dezvoltarea tuturor instrumentelor din programul “Focus pe vizitatori”, implementate in premiera anul trecut: Business Match, Premium Clients, Visitors Call Center La Gifts Show:

  • Vei vedea companii din Romania si din strainatate din industria de promotionale.
  • Vei putea avea intalniri de business cu expozantii, pe care le vei putea prestabili prin intermediul platformei online Business Match.
  • Vei vedea care sunt cele mai noi si inovatoare produse din aceasta piata
  • Vei putea vedea intr-un singur oferta celor mai mari companii din aceasta industrie si vei putea alege exact ceea ce ti se potriveste.

Pentru mai multe detalii despre eveniment, acceseaza: www.giftsshow.ro

Gifts Show

GIFTS SHOW, unicul eveniment dedicat industriei de obiecte promotionale din Romania, va avea loc in perioada 24 – 27 septembrie 2014, in cadrul Centrului Expozitional ROMEXPO. Targul este organizat de EUROEXPO si ROMEXPO si se va desfasura in Pavilionul Central. GIFTS SHOW va reuni producatori si importatori de produse din sfera promotionalelor si va prezenta publicului vizitator cele mai noi colectii in domeniu. Invitati sunt toti specialistii in Marketing si PR in cautare de idei noi pentru campaniile de fidelizare a clientilor si a partenerilor de afaceri.

Pentru mai multe detalii despre eveniment, accesati : www.giftsshow.ro