Gentile de voiaj Bric’s by Mis Valigeria la Targul de Turism al Romaniei

 

Intre 14 si 17 noiembrie, sunteti invitati la editia de toamna a Targului de Turism al Romaniei, unde sute de oferte si zeci de locuri asteapta sa devina destinatiile de vacanta ale fiecaruia.

Si pentru ca intotdeauna pregatirea bagajelor este un motiv de stres, magazinul online www.valigeria.ro, vine in intampinarea vizitatorilor cu produse diversificate si calitative.

VALIGERIA.ro este un nou jucator pe piata produselor de lux din Romania si este deja printre liderii in domeniul retail pe piata online, pe segmentul bags & luggage, impunandu-se prin stil, eleganta, profesionalism si seriozitate avand in portofoliu cele mai cunoscute branduri italiene din categoria premium si luxury.

Exclusiv prin intermediul magazinului online www.valigeria.ro, va puteti achizitiona produsele Bric’s, precum si o gama exclusivista si limitata de produse semnate de Pininfarina, celebrul designer auto italian. Colectia are un aer sofisticat cu note futuristice si reprezinta cea mai interesanta abordare a policarbonatului de pe piata. Folosind culori specifice masinilor de curse pe o carcasa eleganta marcata de linii fluide si un aspect ergonomic, linia Pininfarina este cu siguranta Ferariul gentilor de voiaj din intreaga lume.

Bric’s se mandreste cu abilitatea companiei de a transforma idei si materiale simple in produse sofisticate. Valoarea companiei sta in abilitatea de a combina concretul cu creativitatea, inovatia dar si cu traditia. Fiecare detaliu al unei linii de produse este rezultatul unei intuitii fantastice, al unor proiecte ambitioase, al unor tipare specifice asumate dar si a unei abordari indraznete a companiei. Iar produsele Bric’s nu dezamagesc niciodata, sunt mixul perfect intre functionalitate si frumos.

www.valigeria.ro

Va asteptam la Targul de Turism al Romaniei!

Program de vizitare:
14.11.2013 – 16.11.2013 intre orele 10:00 – 18:00.
17.11.2013, intre orele: 10:00 – 16:00.

Pentru a fi in permanenta la curent cu cele mai recente informatii despre acest eveniment, va invitam sa vizitati site-ul: www.targuldeturism.ro.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *