Gasiti cadoul potrivit la Bucharest Christmas Shopping

Pana pe 21 decembrie va asteptam la Bucharest Christmas Shopping – Targ de cadouri, decoratiuni si suveniruri cu nenumarate idei pentru cadourile perfecte de Sarbatori.

Dintre expozantii acestei editii va prezentam:

DECO ART POLISTIREN

Compania produce in atelier propriu decoratiuni din polistiren expandat si extrudat. Decupajele profesionale (masina decupat asistata de calculator) in blocuri de polistiren, se lucreaza dupa proiect.

Acestea au o aplicabilitate vasta; decoratiuni pentru casa si gradina, litere volumetrice pentru amenajare magazine si standuri expozitionale, butaforie pentru studiouri tv, mall-uri.

MAISON ANCIENNE

este un concept Store ce combina experinta cumparaturilor cu atmosfera unui veritabil salon dedicat caselor regale.

Piese de mobilier, decoratiuni interioare, arta plastic, obiecte de colectie, argintarie, portelanuri, bijuterii cu patina cheama domni cu joben si domnite in rochii inflorate.

Calatoria in timp o puteti face de luni pana sambata de la ora 10.00 la ora 20.00, iar duminica de la ora 10.00 la ora 18.00, in Bulevardul Marasti nr 35, sector 1, Bucuresti.

In luna decembrie va asteptam si la Bucharest Christmas Shopping la ROMEXPO unde Maison Ancienne va ofera mobilier, decoratiuni, bijuterii, imbracaminte, ce pot servi atat drept cadouri pentru persoanele dragi, cat si ca rasfat pentru dumneavoastra la preturi speciale.Sa daruim si sa ne daruim crampeie de frumos.

Birjarii nostri sunt pregatiti sa va transporte mobilierul si sa vi-l monteze gratuit atat in Bucuresti cat si in judetul Ilfov.

www.ancienne.ro

Va asteptam la Bucharest Christmas Shopping!

Program de vizitare
1 – 18 decembrie, intre orele 12.00 – 20.00
19 – 21 decembrie, intre orele 12.00 – 02.00

Intrarea este libera!

Pentru mai multe detalii despre eveniment, accesati: www.bucharestchristmasshopping.ro

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *