Galeria “Cosmetice fabricate in Romania” la Cosmetics Beauty Hair 2013 in fiecare zi intre orele 10.00-18.00, Pavilionul C2, Standul 40-41

Realizata in colaborare cu ORGANIZATIA PATRONALA A INDUSTRIEI COSMETICELOR, galeria va cuprinde un spatiu exclusiv dedicat produselor cosmetice romanesti. Brandurile reprezentate sunt: FARMEC, COSMETIC PLANT, PELL AMAR, CORONA, GEROCOSSEN si STAR MED INTERNATIONAL.

Farmec SA Cluj-Napoca, cel mai mare producator roman de cosmetice, detine marci recunoscute international, printre care Gerovital H3 Evolution, Gerovital H3 prof. dr. Ana Aslan, Gerovital Plant, Aslavital si Farmec.

In prezent, produsele Farmec ajung pe toate continentele, in tari din Europa, Asia si America de Nord, unele dintre principalele piete fiind Japonia, Liban, Emiratele Arabe Unite si tari din Europa, precum Ungaria, Polonia, Spania, Italia sau Grecia.

Compania detine Certificatul International de Calitate ISO 9001:2008, Certificatul International pentru Managementul de Mediu ISO14001:2004 si din acest an Certificatul de Buna Practica de Fabricație, conform cu cerințele standardului ISO 22716:2007. Din iunie 2008, Farmec detine drepturile integrale de utilizare a marcii Gerovital.
www.farmec.ro

Cosmetic Plant este unul dintre cei mai importanti producatori din Romania. Fondata ca afacere de familie in 1991 in Cluj-Napoca, compania a primit certificarea ISO 9001-2000 in 2004.

Fondatoarea companiei, farmacist Ileana Mester, a crezut in puterea pe care natura o poate oferi stiintei si s-a bazat pe folosirea ingredientelor naturale in toate produsele sale.

Produsele comercializate sunt destinate ingrijirii tenului, pielii corpului, parului si pentru protectie solara. Inspirata de natura, atenta la calitate si plina de tenacitate, Cosmetic Plant va sta mereu alaturi de clientele sale si ingrijirea frumusetii acestora.
www.cosmeticplant.com 

Dermato-cosmeticele Pell Amar reprezinta o conceptie originala romaneasca de valorificare a proprietatilor terapeutice ale namolului sapropelic. Pell Amar Cosmetics ofera o gama larga de produse pentru prevenirea si ameliorarea efectelor procesului de imbatranire, pentru combaterea acneei, pentru ingrijirea corporala si, nu in cele din urma, pentru igiena orala.
www.pellamar.com

 

De mai bine de 20 de ani, Gerocossen si echipa sa de specialisti studiaza, analizeaza si creaza produse cosmetice care vin in sprijinul ingrijirii frumusetii si sanatatii tenului si parului. Ingredientele preferate de Gerocossen sunt cele naturale, rezultatul fiind linii complete de produse cosmetice imbogatite cu extracte de plante, uleiuri naturale si unturi vegetale, extrem de eficiente si bine tolerate de catre par si ten.

Produsele sunt fabricate si testate folosind echipamente moderne, urmand proceduri stricte. Sistemele de management al calitatii si mediului, ISO 9001:2008 si ISO 14001:2004, sunt certificate de catre firma Germanischer Lloyd.

Eforturile continue pentru imbunatatirea calitatii produselor au fost recunoscute prin premiile obtinute cu ocazia participarii la targuri si expozitii:

  • “Marca de aur pentru Gerocossen Hair Color”
  • “Premiul de excelenta Marca de aur pentru design original al produselor”
  • “Premiu special pentru inalta calitate a produselor cosmetice” acordat de Asociatia nationala a firmelor mici si mijlocii.”

Produsele Gerocossen sunt prezente si pe pietele externe: Grecia, Maroc, Ungaria.
www.gerocossen.ro

 

 

Star International Med a inceput promovarea medicinei traditionale indiene (stiinta vietii)-Ayurveda pe teritoriul Romaniei inca din anii 90, prin lansarea unei game de produse naturale, infiintarea unui centru de sanatate ayurvedic, dar si printr-o activitate stiintifica, de informare, prin participarea la simpozioane, conferinte, expozitii si targuri.

Obiectivul Star International Med il reprezinta valorificarea plantelor specifice florei indo-asiatice, incorporate in remedii si suplimente alimentare de tip ayurvedic pe pietele din Romania, precum si in tarile central si est europene.

Asa cum Ayurveda are o abordare holistica asupra vietii si sanatatii noastre, Star International Med a lansat si o gama de produse cosmetice, destinate infrumusetarii si intretinerii pielii.

Star International Med, respectand doctrina si principiile promovate de medicina ayurvedica, a obtinut din plantele indiene recoltate din zone curate, nepoluate, si uscate apoi natural, extracte la rece, ale caror substante bioactive nu au fost modificate de factori externi.

Din aceste extracte, folosind tehnologii speciale, au fost si sunt obtinute remediile ayurvedice, solutii, siropuri, unguente si tablete, ca suplimente nutritive naturale, dar si produse cosmetice cu ingrediente naturale.
www.star-ayurveda.ro

 

SC CORONA 94 PROD SRL

Este o societate comerciala cu capital integral romanesc,al carei principal obiect de activitate este realizarea produselor de ingrijire personala utilizand principii active naturale specifice din ROMANIA: fructe de catina, urzica, frunze si coji de nuc, uleiul de morcov.

In principal,activitatea firmei este directionata pe cercetarea si dezvoltarea de noi produse prin utilizarea de tehnologii neconventionale si folosirea celor mai noi realizari din domeniul cosmetic, cum ar fi celulele stem.

 

 

 

Va asteptam la COSMETICS BEAUTY HAIR!

Program de vizitare:
26.09.2013 – 28.09.2013 intre orele 10:00 – 18:00.
29.09.2013, intre orele: 10:00 – 16:00.

Pentru a fi in permanenta la curent cu cele mai recente informatii despre acest eveniment, va invitam sa vizitati site-ul: www.expocosmetics.ro.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *