Festivalul de Spiritualitate, Medicină Alternativă şi Terapii Complementare – o nouă ediţie de succes!

ROMEXPO, în parteneriat cu CAMERELE DE COMERŢ ŞI INDUSTRIE DIN ROMĂNIA şi ANATECOR, au organizat în perioada 15 – 18 martie 2012 cea de-a II-a ediţie a Festivalului de Spiritualitate, Medicină Alternativă şi Terapii Complementare, eveniment ce a reunit 73 de firme din domeniile: medicină alternativă, produse naturiste, ştiinţe şi terapii spirituale, terapii complementare.

Această ediţie a festivalului s-a desfăşurat într-o atmosferă relaxantă şi prietenoasă reunind un mix de expozanţi de top, traineri şi terapeuti de talie internaţională într-unul dintre cele mai dinamice festivaluri destinate dezvoltării personale din România.

Evenimentul a avut drept scop facilitarea accesului la informaţie tuturor persoanelor interesate în stabilirea unui echilibru armonios între minte, trup şi suflet. În acest sens, pe perioada desfăşurării evenimentului, au avut loc o serie de manifestări susţinute de conferenţiari, specialişti în terapii şi metode alternative, psihologi etc. Dintre aceştia, Domnul Gheorghe Iovu, melo-terapeut, a cântat live pe toată perioada evenimentului contribuind la crearea unei atmosfere relaxante, iar Domnul Oreste Teodorescu, realizatorul emisiunii “Codul lui Oreste” împreună cu Doamna Florentina Opriş gazda emisiunii “Sport, dietă şi o vedetă” au discutat direct cu publicul vizitator aspecte legate de sănătate şi armonie interioară.

Pe perioada desfăşurării evenimentului, expozanţii au pus la dispoziţia vizitatorilor cosmetice naturale, ceaiuri, sucuri, energizante, toate naturale, cărţi, CD-uri cu muzică de relaxare, carţi de specialitate, bijuterii cu pietre semipreţioase, artă decorativă, produse apicole, precum şi practici în medicina alternativă.

Ediţia din acest an a festivalului a înregistrat o creştere atât în rândul firmelor care au decis să participe, cât şi în rândul vizitatorilor, lucru ce evidenţiază încă o dată interesul sporit pe care publicul îl acordă sănătăţii şi echilibrului interior.

În aceeaşi perioadă cu FESTIVALUL DE SPIRITUALITATE, MEDICINĂ ALTERNATIVĂ ŞI TERAPII COMPLEMENTARE au avut loc şi următoarele manifestări expoziţionale:

 • TTR – Târgul de Turism al României, ediţia a XXVII-a, de primavară, www.targuldeturism.ro
 • TÂRG DE PRODUSE TRADIŢIONALE ediţia I, 2012 -Târg de produse cu specific românesc – www.targprodusetraditionale.ro
 • IMM Forum  (14 -16 martie 2012), organizat în parteneriat cu Camerele de Comerţ şi Industrie din România, Guvernul României şi AIPPIMMwww.imm-expo.ro
1 reply
 1. Mitza Branzoc
  Mitza Branzoc says:

  Si din punctul meu de vedere a fost un succes festivalul sau targul(?). M-am ales cu ceaiuri si… energizante, doua cd-uri cu muzica de relaxare si o cutiuta cu granule de polen.
  Sigur ca, daca tot eram in zona, am trecut si pe la produse traditionale. Chiar n-am putut sa ma abtin!

  Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *