Festival du Chocolat 2016, București – te provoacă să trăiești experiențe senzoriale dulci!

 

Createur Chocolatier – Festival du Chocolat este cel  mai mare festival de ciocolată din București ce reunește producătorii autohtoni de ciocolată, francizorii marilor ciocolaterii și cofetarii profesioniști.

Aflat la prima ediție, Festival du Chocolat se va desfășura între 7-9 octombrie, 2016 în cadrul Centrului Expozițional Romexpo, Pavilionul C3.

Festival du Chocolat aduce  un nou suflu pe piața din România în industria ciocolateriei,  având în prim plan recunoașterea producătorilor autohtoni de ciocolată, cofetarilor profesioniști, francizorilor care au adus în România marile ciocolaterii, cât și crearea unei culturi a ciocolatei.

Timp de trei zile vizitatorii sunt întâmpinați de specialiștii în arta ciocolatei, care le vor răspunde curiozităților și provocărilor despre ciocolată, dar mai ales vor gusta cele mai diversificate sortimente, de la clasica ciocolată neagră până la cele mai picante gusturi.

De asemenea, vor fi provocați și adepții ciocolatei raw vegan cu un amestec diversificat de ingrediente .

Festival du Chocolat este un proiect inovator al agenției de publicitate We Are Prestige, care dorește să rescrie standardele în industria românească de advertising, venind cu un concept  nou și îndrăzneț care trasează brandurile autohtone pe un drum într-o continuă ascensiune.