Festival de spiritualitate, medicina alternativa si terapii complementare

Festival de spiritualitate, medicina alternativa si terapii complementare

Romexpo organizeaza in perioada 25-28 februarie 2016 cea de-a VI-a editie a Festivalului de spiritualitate, medicina alternativa si terapii complementare, locul de intalnire al tuturor celor preocupati de imbunatatirea calitatii vietii.

Ne dorim ca acest festival sa devina unul de referinta in domeniu, un eveniment in care Romexpo, alaturi de partenerii sai, sa informeze asupra beneficiilor minunate ale tratamentelor naturiste, atat in cazul afectiunilor deja instalate, dar mai ales pentru prevenirea imbolnavirii. Remediile naturiste si produsele naturale puse la dispozitia vizitatorilor de catre expozanti, impreuna cu evenimentele conexe organizate pe durata festivalului de catre Romexpo si partenerii sai, vor transforma TMA in cadrul ideal pentru ca persoanele interesate sa cunoasca efectele benefice ale unui stil de viata sanatos.

Evenimentul se va desfasura in aceeasi perioada Targul de turism al Romaniei – editia de primavara.

In cadrul Festivalului de Spiritualitate, Medicina Alternativa si Terapii Complementare veti regasi locul in care prosperitatea se intrepatrunde cu armonia si prietenia gazdelor, dezvaluindu-va drumul spre o viata sanatoasa si echilibrata.