Ferma de Prepelite Japoneze Fundeni IF va asteapta la SUMMER BAZAR

Intre 27 si 29 iunie, bucurestenii sunt asteptati la prima editie a Summer Bazar – Targ estival de bunuri de larg consum. 

Antichitati, decoratiuni interioare, produse hand-made, produse traditionale si bio, bauturi alcoolice si non-alcoolice, dulciuri, produse apicole, produse cosmetice, imbracaminte, incaltaminte, marochinarie si accesorii, carti si produse pentru copii, artizanat si cadouri, dar si numeroase momente artistice vor anima weekend-ul.

Ferma de Prepelite Japoneze Fundeni IF va asteapta la SUMMER BAZAR

Cine suntem si ce am realizat?
Totul a inceput intr-o seara dintr-o gluma: “Ce s-ar intampla daca am creste prepelite, oare ne vom descurca?”
Zis si facut, am cumparat 80 prepelite de 3 saptamani si 600 oua de incubat. Acum am ajuns sa detinem aproape 6.000 de prepelite de care suntem mandri si speram sa ajungem mai departe.

Despre oul de prepelita japoneza
Oul de prepelita revitalizeaza organismul uman indiferent de varsta, regleaza si imbunatateste functionarea inimii si activitatea aparatului circulator, regleaza aciditatea gastrica, amelioreaza respiratia si functia reproductiva, are efecte benefice in tratarea bolilor de rinichi si de ficat, actioneaza pozitiv asupra creierului, asupra sistemului limfatic si al celui imunologic! Fata de oul de gaina, oul de prepelita contine de 5 ori mai mult fosfor, de 7,5 ori mai mult fier, de 2 ori mai multa vitamina B1 si de 15 ori mai multa vitamina B2.

Deci ce mai asteptati? Aveti grija de sanatatea dumneavoastra!

Numai la noi gasiti cele mai proaspete oua de prepelita din tot Bucurestiul. In plus, garantam furajarea prepelitelor cu furaje naturale fara hormoni sau fainuri de origine animala.

 

Va asteptam la Summer Bazar!

Programul de vizitare al evenimentului este:
27 – 29 iunie, intre orele: 12.00 si 20.00

Intrarea este libera!

Pentru mai multe detalii despre eveniment accesati: www.summer-bazar.ro si
https://www.facebook.com/Summer.Bazar.Romexpo.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *