FAUR SA – participa la TIB 2013

Intre 16 si 19 octombrie la ROMEXPO are loc TIB – Targul Tehnic International Bucuresti, o manifestare expozitionala de traditie. 

Printre expozantii acestei editii se numara compania FAUR, cu o experienta de peste 90 de ani in domeniul constructiilor de masini, firma ce realizeaza o larga paleta de produse, echipamente, componente si sub-ansamble, pentru o serie de domenii industriale.

De-alungul vremii, au fost executate in cadrul FAUR mii de tipuri de echipamente si produse, specifice anumitor domenii.

Nefiind un executant de produse repetative curente, FAUR executa in special la cererea clientilor unicate, serii mici sau medii, numai pe perioada desfasurarii unui contract.

Cateva exemple:

 

1. Pentru industria energetica:

• Executia unei carcase spirale, in regim de unicat, pentru o firma din Austria, carcasa ce intra in componenta unei turbine. Piesa are o configuratie de mare complexitate, ce a implicat un efort deosebit, din punct de vedere proiectare, design, executie.

• Pentru firma CEZ – Cehia, se desfasoara si acum un proiect complex, ce se intinde mai mai mult de 2 ani, pentru realizarea de componente si echipamente pentru microhidrocentralele din judetul Caras Severin.

• Executia unor turbine Kaplan, cu un diametru de 4,5 m – tot pentru o firma austriaca.

 

2. Pentru industria constructoare de masini, FAUR executa echipamente grele, de mare complexitate, componente sau reparatii ale unor echipamente si utilaje, din dotarea altor societati industriale, fiind printre putinele firme romanesti ce pot realiza astfel de lucrari.
In acest moment, se lucreaza in FAUR la reparatia vas convertizor pentru Mittal Steel – Galati.

 

 

 

3. Pentru industria cimentului: FAUR este cel care a construit, in timp, toate fabricile de ciment din Romania, si ulterior si din alte zone ale lumii.

 

 

 

 

4. Pentru industria alimentara, FAUR a executat in ultimii ani o serie de echipamente complexe, pentru firme franceze ce lucreaza in Asia, cum ar fi:cristalizatoare si uscatoare de zahar, malaxoare, zdrobitoare, cuve de separatie, etc.

 

 

 

5. Axe cardanice, se executa in FAUR intr-o larga gama tipo-dimensionala, in productie proprie si dupa licenta; se comercializeaza ca produse finite proprii, sau ca parte a unor echipamente mai complexe, cum ar fi locomotivele, masinile grele, poduri rulante,etc.

 

www.faur.ro

 

Va asteptam la TIB!

Program de vizitare:
16.10.2013 – 18.10.2013 intre orele 10:00 – 18:00.
19.10.2013, intre orele: 10:00 – 16:00.

Pentru a fi in permanenta la curent cu cele mai recente informatii despre acest eveniment, va invitam sa vizitati site-ul: www.tib.ro.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *