Extravaganta si rafinament – Romanian Nautic Expo 2016

Extravaganta si rafinament

Romanian Nautic Expo – Expozitia internationala de ambarcatiuni de agrement, sportive si de pescuit, echipamente si accesorii, va avea loc in perioada 12-15 martie 2015, in cadrul Pavilionului Central Romexpo.

Evenimentul este conceput ca o platforma pentru vizionarea de produse noi, evaluarea tendintelor pietei si stabilirea unor parteneriate de lunga durata si profitabile din punct de vedere comercial.

Prin organizarea Romanian Nautic Expo, Romexpo are ca scop crearea unui mediu propice in care producatorii, importatorii, distribuitorii, specialistii in domeniul nautic si reprezentatii institutiilor publice si private sa interactioneze, sa comunice si sa se informeze asupra stadiului actual si a perspectivelor pentru piata nautica din Romania si Europa.

Romexpo a mai organizat, in anii anteriori, evenimente adresate industriei de lux din Romania (targul Luxury Show), in cadrul carora yachturile si ambarcatiunile au fost cele mai populare printre vizitatori, acestea clasandu-se pe primele locuri in vanzari.
Conform Institutului National de Statistica, industria de constructii navale se situeaza pe locul 2 in top 10 al exporturilor Romaniei.

Romania beneficiaza de 1075 de kilometri de Dunare pe care se poate naviga, plus un numar important de alte rauri interioare destinate navigatiei si pe care se pot practica sporturi nautice. De asemenea, 15 lacuri sunt declarate cai navigabile.

Mai mult, piata nautica devine din ce in ce mai accesibila, nu mai este un domeniu dedicat exclusiv celor cu venituri mari, ci si clasei de mijloc. Si in Romania, tot mai multe persoane apartinand clasei de mijloc sunt interesate de achizitionarea unei ambarcatiuni sau de obtinerea unui certificat de conducator de ambarcatiuni.

Luand in considerare toate acestea, organizarea de catre Romexpo a Romanian Nautic Expo reprezinta un avantaj, tinand cont de experienta si lunga traditie pe care Romexpo S.A. o are in organizarea de targuri si expozitii.