Expoziţie Internaţională pentru Ambalare, Materiale, Maşini şi Echipamente Specifice

 

  In perioada 31.10 – 04.11.2012, ROMEXPO, in parteneriat cu Camerele de Comert si Industrie din Romania organizeaza cea de-a XIV-a editie a Expozitiei Internationale pentru Ambalaje, Materiale, Masini si Echipamente Specifice – ALL PACK. ALL PACK isi propune sa devina timp de cinci zile cadrul ideal de ofertare, negociere si contractare dintre cele mai mari companii din industrie si specialistii din domeniul ambalajelor. In continuare, va prezentam cateva dintre noutatile pe care expozantii acestei editiile vor prezenta publicului vizitator:

  Atilim Ambalaje Atılım Ambalaje este una dintre primele firme din Turcia ce produce ambalaje pentru produsele alimentare. Firma produce folie elastica din polietilena, folie de aluminiu si tavi din polietilena sau aluminiu de diferite diensiuni. Produsele sunt destinate uzului casnic; semi-industrial (restaurante, hoteluri, cofetarii); industrial (firme care proceseaza produce alimentare si supermarketuri).

  Eurolashing Fondata in 2002, firma EUROLASHING activeaza in domeniul solutiilor industriale de ambalare finala. Este partenerul Dumneavoastra in securizarea marfurilor pe timpul transportului, oferind servicii complete de ambalare compuse din consultanta pentru alegerea celei mai competitive variante, masini, echipamente si sisteme de legare cu banda din plastic (PET;PP) ,banda otel sau banda textila, folosind sigilii si accesorii. Inginerii nostri sunt gata sa va vina in ajutor prin Service in garantie si post garantie pentru masinile si echipamentele de ambalat, legat, sau amaraj la bordul navelor, containerelor, a camioanelor, sau vagoanelor.

 

 

 

Banda din Fibre Textile Banda SIGNODE din fibre textile este usor de utilizat fiind flexibila. Banda este produsa in diferite dimensiuni: 20 mm; 30 mm 40 mm latime cu rezistenta la rupere pana la 5 tone forta. Banda SIGNODE din fibre textile este folosita cu scule de ambalat SIGNODE si ORGAPACK.

 

PPS P.E.T. Packaging Solution AG

Firma PPS P.E.T. Packaging Solution AG produce:

 • borcane si capace pentru borcane (diferite culori si dimensiuni)
 • flacoane pentru Ketchup
 • sticle pentru vin

 

IMARK SISTEM 

 

Plicuri antisoc aroFOL ® clasic cu hartie kraft FSC.

Plicurile cu bule sunt extrem de usoare, rezistente, ofera protectie la transport si face ca bunurile dumneavoastra pretioase sa fie expediate si sa ajunga la destinatie in conditii de siguranta.
Materialele din care sunt confectionate, designul si printul va ajuta sa va dezvoltati imaginea in fata clientilor dumneavoastra. In functie de dorinta dvs. suntem in masura sa oferim plicuri antisoc personalizate perfect adaptate la orice domeniu de aplicare.

 

 

 

 

Plicuri port document docuFIX ® autoadezive.

Plicurile port document protejeaza documentele de transport, facturi, etichete pentru a ajunge in siguranta la destinatie indiferent de pachetele de livrare pe care vor fi aplicate. Documentele de transport sunt complet protejate de conditiile meteorologice nefavorabile iar lizibilitatea optima este perfect asigurata. Alegerea este a dumneavoastra, puteti alege din gama noastra sau puteti decide care va fi materialul, formatul si printul iar noi vom prelucra comanda dvs.

 

 

Plicurile de plastic docuCare ® sunt pungi securizate care servers o gama larga de scopuri si anume: protectia produselor transportate impotriva deteriorarii (umezeala, praf, etc.), furtului.

Plicurile docuCare ® au un potential bun de manipulare, permite controale si ajuta la depasirea obstacolelor logistice. Plicurile docuCar ® pot aduce un important beneficiu actiunilor de marketing prin posibilitatea imprimarii in functie de dorinta clientului.

Pungile flexiPAK sunt solutii de ambalare si transport din hartie 100%, sunt Eco-friendly si au costuri reduse. Puteti alege intre doua variante: pungi cu autoadeziv pe clapeta sau canelat si punch-ascuns.

 

Sacose, pungi Printbag ® din material plastic sau hartie imprimate cu pana la 8 culori(flexo sau offset), pungile sunt disponibile in trei variante: Printbag,Collection sau Christmas Collection.

 

 

 

APLI MAG COM

Etichete (Neck-hangere) ElastiTag : un foarte nou si puternic instrument de marketing la raft, produse in SUA de Bedford Industries.

 

  Diferenta majora fata de neck-hangerele din hirtie este ca partea de atasare pe produs este din elastic. Aceasta inseamna ca aceste neck-hangere:

 • nu se rup de pe produs
 • raman atasate exact acolo unde au fost asezate (nu se rotesc pe gatul recipientului)
 • prin calitatea lor, transmit senzatia de produs de calitate

Derivat din ElastiTag s-au creat alte 2 variante pentru nevoi specifice:


a) ElastiBand
Aceasta este o banda elastica ce cuprinde 2 (sau mai multe) produse, partea din fata fiind din hartie tiparita cu un mesaj

b)ElastiTote
Aceasta este – in esenta – un neck-hanger ElastiTag la care in loc de parte tiparita este o banda adeziva de care se pot lipi diferite obiecte mici (de la mostre gen plic de zahar pina la mici cutii) sau care are mici fante in care se pot fixa diverse obiecte promotionale.

Toate aceste etichete scot pregnant in evidenta si fac sa “sara in ochi” orice produs expus in raftul magazinului, lucru foarte de dorit mai ales in conditiile in care este inconjurat de produse asemanatoare sau similare. Prin aceste etichete se pot transmite multe alte informatii, pe langa cele prezente pe eticheta lipita pe sticla, cum ar fi: istorii, concursuri, retete de bauturi, etc. Exista chiar si posibilitatea de a face o “reclama incrucisata”, adica se poate atasa de gatul sticlei principale inca un obiect (cum ar fi de exemplu o sticla micuta, mostra pentru o alta bautura, sau un supliment pentru bautura din sticla mare).

2. Pungi cu bentite de reinchidere, care permit pastrarea pungilor inchise, dupa desigilarea lor

Pungile echipate cu aceste bentite de reinchidere adauga o utilitate in plus marfii prezentate spre vanzare, fapt care se poate dovedi hotarator la raft in decizia clientului final de a alege produsul acesta in detrimentul altor produse similare ambalate in pungi obisnuite. 
Aceste pungi cu bentite de reinchidere se recomanda a fi utilizate in toate domeniile in care produsul isi modifica proprietatile dupa desigilarea pungii. Cea mai reprezentativa aplicatie este in domeniul pungilor de cafea si de ceai.

 

ASPETI

  AMBALAJE PENTRU CATERING-GASTROMOMIE
a. masini de ambalat prin termosudare,
b. folie, caserole si farfurii termosudabile.

ASPETI SRL ofera masini de ambalat manuale si semiautomate destinate in special activitatii de catering-gastronomie. Cu o simpla presare care poate dura intre 1 si 3 secunde este posibila ambalarea prin termosudare a diferitelor marimi de caserole sau farfurii din polipropilena. Ambalarea se face prin aplicarea unei folii de plastic peste caserola si termosudarea acesteia pe marginea caserolei, asigurandu-se astfel o etanseitate perfecta.

 

AMBALAJE PENTRU LEGUME – FRUCTE

Firma Aspeti ofera cel mai modern mod de ambalare al legumelor si fructelor: alveole si caserole.

 

 

DISPENSER PENTRU FARFURII DE UNICA FOLOSINTA

  Compania ASPETI ofera in exclusivitate dispensere pentru farfurii de unica folosinta marca Slidedish. Dispenserele Slidedish ofera posibilitatea unui catering modern. Cu Slidedish, farfuriile de unica folosinta pot fi servite practic, igienic si elegant.

 

 

 

 

 

MASINI DE AMBALAT PRODUSE ALIMENTARE IN HARTIE TERMOSUDABILA

  Compania ASPETI ofera masini pentru ambalarea in special a produselor alimentare. Aceste masini sunt destinate firmelor care distribuie produse alimentare in supermarketuri sau direct supermarketurilor.

 

Lacroix Ambalaje

Pornind de la o fabrica de jucarii si obiecte din lemn, creeeata in anul 1946 in regiunea franceza Boisd’Amont, afacerea de familie s-a dezvoltata odata cu fabricarea ambalajelor din lemn pentru industria alimentara. Incepand cu anul 1953 a fost creeata societatea familiala ETS. RENE LACROIX, avand ca obiect de activitate fabricarea ambalajelor din lemn si carton. Incepand din 1986 societatea si-a extins domeniul de activitate, infiintand filiala PLASTILAX, avad ca obiect de activitate fabricarea ambalajelor din plastic.

Astazi Grupul Lacroix este format din 22 de unitati de productieampalsate in Europa, America de Nord si Africa, unde se fabrica peste 9 milioane de ambalaje in fiecare zi. Increderea pe care o inspira grupul nostru celor mai mari producatori din industria alimentara denota calitatea produselor pe care le oferim, precum si adaptabilitatea continua la exigentele tot mai crescute din domeniul industriei alimentare.
Grupul nostru colaboreaza in permanenta cu clientii pentru creearea unor ambalaje adaptate perfect cerintelor, dar in acelasi timp, prin intermediul departamentului de creatie, se realizeaza ambalaje inovatoare care dau “trend-ul” pietei de profil.

Compania noastra este in contiuna dezvoltare, incercand mereu sa aduca ceva nou pe piata de profil si sa se adapteze cerintelorclientilor. Pentru anul ce urmeaza, vom avea matrite noi la fabrica din Romania, cu forme si dimensiuni diferite, imprimate cu ajutorul tehnologiei IML. Ambalajele vor avea sistem de inviolabilitate la deschiderea capacului. Totodata, se vor putea obtine culori diferite pentru corp si capac.
Cu echipamente ultramoderne si cu o calitate permanenta a produselor, Grupul Lacroix rauseste sa satisfaca si cele mai exigente cereri ale clientilor. Profesionalismul si flexibilatea echipei noastre va asigura de servicii si produse de cea mai buna calitate.

 

EGEROM PRODUCTION

Infiintata in 1994, S.C. EGEROM PRODUCTION S.A., este o firma specializata in productia de ambalaje din polietilena LDPE si HDPE. Dintre acestea: pungi personalizate din polietilena de joasa si inalta densitate, pungi pentru ambalat, saci menajeri, folie termocontractibila din polietilena si folie pvc, folie de paletizat, folie de aluminiu, folie stretch, pungi pe rola pentru legume si fructe. 
De asemenea EGEROM va poate furniza o gama larga de produse pentru curatenie ex: lavete, bureti, mopuri ,manusi de única folosinta.
Egerom comercializeaza produsele sub brand-ul “EGEPACK “, marca ce este inregistrata la OSIM.
Alaturi de aceste produse societatea comercializeaza masini de ambalat si baxat pentru industria alimentara, asigurand service si piese de schimb.

Clientii interesati de promovarea imaginii firmei pe care o reprezinta pot apela la serviciile noastre pentru realizarea de sacose personalizate cu insemnele si design-ul ales.

NOMATECH s.r.o.

Masina pentru ambalare verticala:

 • Masina pentru ambalare verticala este folosita pentru a forma pungi dintr-o rola prin sudare termica, ambalajul fiind capabil de umplere simultana cu sigilarea sacilor.
 • Sisteme de sudare: sudare termica (pentru materiale PP), sudare prin impuls (pentru materiale PE)
 • Destinata impachetarii marfurilor vrac.
 • Aparat de control: controlul masinii se face prin programare si permite schimbarea sacului in timpul functionarii utilajului precum.
 • Particularitati pentru ambalare: saci monobloc sau pungi cu fund pliat si patru colturi longitudinale cu marginile intarite.
 • Ciclul de lucru: discontinuu.

 

Masina pentru ambalare orizontala

 

Masina pentru ambalare orizontala poate forma pungi dintr-o rola prin sudare termica a ambalajului cu posibilitate de umplere simultana cu sigilarea sacilor.

 • Sistemul de sudare: sudare termica (pentru materiale PP)
 • Controlul aparatului: controlul masinii este programabil
 • Ambalaj: pungi cu fund pliat cu marginile sudate
 • Ciclul de lucru: continuu

 

  Mach FTD

Anul acesta la All Pack noi suntem cei care creaza piata, aducand cele mai noi tehnologii in domeniile marcarii si inscriptionarii industriale in zona de laser Domino, echipamente de printare cu jet de cerneala, sisteme de marcare prin termotransfer si sisteme de printare si aplicare etichete.

 

La aceasta expozitie, noi suntem primii din Romania care aduc sistemul ErgoPack. S-au descoperit cele mai bune metode de ambalare si noi dispunem de ele printr-o colaborare cu ErgoPack, compania din Germania condusa de inventatorul sistemului de ambalare cu banda strap pentru paleti, dl. Andreas Kimmerle. Sistemul este o masina semiautomata de legat cu banda paleti sau alte produse voluminoase (strapping). Atata vreme cat mii de ambalaje trebuie impachetate in fiecare zi, noul echipament ne pune mult in fata competitorilor pe noi, cat si pe clientii care-l achizitioneaza, pentru ca noi am ales calea ergonomica si economica de ambalare. ErgoPack reprezinta modul elegant de a folosi banda de ambalare pentru paleti, un mod rapid, sigur si eficient. Clientii care ambaleaza manual vor aprecia imediat beneficiile ErgoPack dintre care amintim: ergonomia – durerile de spate cauzate aplecarilor repetate nu vor mai exista datorita modului inteligent de actiune a echipamentului – sistemul Chainlance – un brat cu lant care conduce banda sub palet avansand catre operator. Acesta trebuie doar sa ia banda si s-o potriveasca sistemului de sigilare. In momentul urmator banda este intinsa automat si prinsa de paletul incarcat, acesta fiind tot procesul de ambalare.

 Alt beneficiu de care dispunem folosind echipamentul ErgoPack este rapiditatea – sistemul ambaleaza produsul intr-un timp mult mai rapid fata de ambalarea manuala. Totodata, le oferim clientilor o perioada de instruire, tot ceea ce trebuie sa cunoasca referitor la echipament este explicat, demonstrat si exploatat in perioada de training.

Anul acesta ne prezentam si cu Telerobot: partener nou, lider pe piata europeana in proiectarea si constructia de masini si sisteme de automatizare pentru procesele de productie. Telerobot si-a castigat, de-a lungul anilor de experienta, competente in ceea ce priveste masinile avansate, robotica, automatizare, cercetare si dezvoltare in toate domeniile interdisciplinare care presupun integrarea mecanica, electronica si informatica. Acest partener ne ofera o gama larga de mecanisme de ghidare, automatizare a diferitor operatii, senzori, proiecte speciale, etc.

 

 Dora Serv

 

  Dora Serv SRL si-a inceput activitatea la finele lui 2003, dorind sa ofere utilizatorilor de sisteme de marcare cu jet de cerneala o alternativa in ce priveste consumabilele si service-ul acestor echipamente. Ulterior, datorita cresterii portofoliului de clienti cat si dorintei de a le oferi acestora solutii profesionale pentru inscriptionare industriala, firma noastra a trecut la comercializarea de echipamente de marcare industriale, devenind in 2006 distribuitorul autorizat pentru Romania al companiei americane Citronix LP, producator de sisteme de marcare cu jet continuu de cerneala. In anul urmator am devenit distribuitori pentru compania sud-coreeana INTER MAC Marking Co. pentru echipamente de marcare de tip “caractere mari”. Apoi, in 2008 am intregit gama de echipamente prin inceperea colaborarii cu firma britanica Sauven Marking Ltd, producator de aparate de marcare tip “inalta rezolutie”.
Astfel in prezent detinem toate atu-urile pentru a raspunde oricaror cerinte aparute in domeniul inscriptionarii industriale, oferind intotdeauna solutii de marcare competitive.

 

Citronix

 

Sistemele de marcare Citronix sunt construite dupa tehnologia “Jet Continuu de Cerneala”, fiind destinate mediilor industriale. Ele pot realiza marcaje pe orice suprafete, inaltimea mesajului fiind cuprinsa intre 0.6 si 19 mm, pe unu, doua, trei, patru sau cinci randuri de text.

 

 

Anser

 Echipamentele Anser sunt echipamente foarte accesibile dar foarte performante ce fac parte din categoria sistemelor de marcare tip “Inalta rezolutie”, calitatea imprimarii acestora fiind comparabila cu cea a imprimantelor de birou.

Maccell

Aceste echipamente sunt destinate imprimarii de caractere mari, folosind tehnologia electrovalvelor. Marcarea se poate efectua pe orice suprafata, poroasa sau nonporoasa, inaltimea caracterelor fiind cuprinsa intre 12 si 124 mm.

PKG

Cutia pliabila cu inchidera prin banda de matase este un ambalaj elegant, in culori calde, speciale, extrem de delicat si surprinzator in acelasi timp.

Pentru ocazii speciale sau pentru partenerii dvs in afaceri, propunerea noastra de ambalare pentru un cadou va poate scoate din impas, va desavarsi ideea speciala de cadou la care va ganditi.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *