EXPOMIL – Expozitie Internationala pentru Echipament Militar

Ne face o deosebita placere sa va informam ca in perioada 26 – 29 septembrie 2013    Centrul Expozitional ROMEXPO organizeaza, cea de a VIII-a editie a

EXPOMIL – Expozitie Internationala pentru Echipament Militar

Evenimentul, organizat o data la doi ani, se adreseaza specialistilor din domeniul militar, reprezentand cea mai buna ocazie pentru expunerea unor tehnologii si echipamente de ultima generatie din domeniul securitatii, sigurantei si situatiilor de urgenta.
La editia din acest an, entitatile implicate in organizarea si desfasurarea EXPOMIL sunt: ROMEXPO SA, Camerele de Comert si Industrie din Romania impreuna cu Ministerul Economiei, Ministerul Apararii Nationale, Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Afacerilor Externe, Ministerul Justitiei, Serviciul Roman de Informatii, precum si Asociatia Patronala Romana a Producatorilor de Tehnica Militara – PATROMIL, Organizatia Patronala din Industria Aeronautica Romana – OPIAR si ROMARM.
In cadrul evenimentului vor fi expuse sisteme si echipamente militare din dotarea fortelor Sistemului National de Aparare, Ordine Publica si    Siguranta Nationala, fabricate atat de catre firme din industria romaneasca de aparare recunoscute pe plan international, cat si de companii straine.
De asemenea, EXPOMIL reprezinta o oportunitate majora pentru dezvoltarea parteneriatelor si cooperarilor multinationale si un bun prilej pentru specialistii din domeniu de a identifica cele mai recente solutii tehnologice care sa corespunda cerintelor nationale de dezvoltare a capabilitatilor militare.
Campania de promovare a acestui eveniment va fi intensa si extinsa la nivel national si international, atat prin intermediul principalelor canale    mass-media, cat si prin intermediul Camerelor de Comert si Industrie din Romania cu care avem deja incheiate acorduri de colaborare.
Avem placerea de a va adresa pe aceasta cale invitatia de participare la editia din acest an a EXPOMIL. In speranta ca va veti numara printre expozanti, formularele de inscriere    sunt disponibile pe site-ul evenimentului www.expomil.ro.
Pentru detalii suplimentare privind participarea firmei Dumneavoastra la aceasta expozitie, persoana de contact din cadrul Romexpo va sta la    dispozitie:
Valentin IORDACHE – Coordonator Proiect  Mobil: +40 758.83.77.25, Fax: + 40 21 207.70.70     E-mail – expomil@www.test.romexpo.ro/ valentin.iordache@www.test.romexpo.ro     Website – www.expomil.ro

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *