Expo Sport si Agrement – Expozitie de articole sportive, echipamente si accesorii 2016

Intreaga lume a sportului intr-un singur loc: Expo Sport si Agrement – Expozitie de articole sportive, echipamente si accesorii
25-28 februarie 2016

Unul dintre motivele pentru care organizam Expo Sport si Agrement il constituie promovarea sportului in randul publicului larg din Romania, prin crearea unei platforme de interactiune intre ofertantii de articole si servicii destinate sportului si publicul interesat de activitati recreative, sportive sau de relaxare, dar si prin organizarea de evenimente in aer liber.

Ce inseamna Expo Sport si Agrement?

Competitie. Inovatie. Performanta. Divertisment. Profesionalism.
Branduri de top, sute de produse, zeci de noutati – toate dedicate sporturilor.
Un eveniment cu o tematica cuprinzatoare.

4 zile de comunicare si networking intre specialisti, sportivi incepatori si profesionisti, autoritati in domeniu si asociatii de profil.

Companiilor expozante li se va asigura tot sprijinul pentru a-si optimiza participarea la acest eveniment, pentru a-si promova si vinde produsele si serviciile intr-un mediu profesionist, beneficiind de indrumarea unei echipe cu experienta in domeniul organizarii targurilor si expozitiilor.

Expozitia este organizata in aceeasi perioada cu Targul de Turism al Romaniei (editia de primavara), Romanian Nautic Expo – Expozitie internationala de ambarcatiuni de agrement, sportive si de pescuit, echipamente si accesorii, TMA – Festival de spiritualitate, medicina alternativa si terapii complementare si Targul de produse traditionale.

Vizitatorii sunt asteptati cu produse dedicate sporturilor, dar si cu demonstratii sportive si concursuri, pe care Romexpo le-a pregatit impreuna cu partenerii, special pentru a le oferi participantilor o experienta inedita si distractiva.