Expo Plast

Editia din 2015 a EXPO PLAST, cel mai mare targ din industria de mase plastice din Romania, vine cu un concept absolut nou –“360 de grade”, prin care vom aduce impreuna toti reprezentantii industriei de mase plastice: furnizorii de echipamente, cei de materie prima, producatorii de diverse articole de mase plastice si cauciuc, companiile de reciclare, companiile furnizoare sau producatoare de aplicatii pentru aceasta industrie, dar si clientul final.

EXPO PLAST este un eveniment business to business, care se va desfasura in perioada 8 – 11 septembrie, in Pavilionul Central din Romexpo – Bucuresti.

Pentru mai multe detalii despre evenimet, accesati: www.expoplast.ro

Expo Plast

Cea de-a patra editie a evenimentului va avea loc in perioada 24 – 27 septembrie 2014, in Pavilionul Central din Romexpo. Organizat de EUROEXPO, ASPAPLAST (Asociatia Patronala a Prelucratorilor de Mase Plastice din Romania) si ROMEXPO, EXPO PLAST este singura expozitie din tara care prezinta echipamentele si tehnologiile de ultim moment pentru industria de prelucrare a materialelor plastice. De asemenea, pe toata durata desfasurarii, specialistii din domeniu vor putea asista la demonstratii LIVE, lansari ale unor noi produse, echipamente si aplicatii, prezentari si conferinte tematice.

Pentru mai multe detalii despre eveniment, accesati : www.expoplast.ro