EXPO ITP si Cosmetics Beauty Hair va asteapta la editiile de toamna

Expozitia internationala de contractari pentru confectii, textile, pielarie si incaltaminte – EXPO ITP, care urma sa aiba loc in perioada 1 – 4 martie, in pavilioanele C4 – C5 din cadrul Centrului Expozitional Romexpo, s-a anulat datorita conditiilor meteo nefavorabile si a drumurilor inzapezite.

Astfel, EXPO ITP, organizat in parteneriat cu Federatia Patronala a Textilelor, Confectiilor si Pielariei se va desfasura, conform programului expozitional, in perioada 20 – 23 septembrie 2012, concomitent cu expozitia internationala de produse si echipamente pentru cosmetica, ingrijire corporala si coafura – COSMETICS BEAUTY HAIR.

Avand in vedere importanta manifestarii, consideram oportuna anularea acesteia, pentru ca toti cei interesati, din tara si din strainatate, sa poata face deplasarea in conditii optime.

Dorim sa asiguram o participare cat mai larga la acest eveniment important pentru producatorii romani si straini de materii prime, utilaje, produse textile, articole de imbracaminte, respectiv pielarie si incaltaminte, designerii si prestatorii de servicii pentru industria usoara.

Va multumim pentru intelegere si va asteptam la editia de toamna a EXPO ITP intre 20 si 23 septembrie 2012 la Romexpo!