Expo Flowers & Garden, intre 18 si 21 aprilie, la Romexpo

Ai o gradina si nu  stii cum sa procedezi? Sfaturi, plante, idei,  le gasesti la Expo Flowers & Garden, intre 18 si 21 aprilie la ROMEXPO

Mai mici sau mai mari, pline de    plante clasice sau exotice, amenajate dupa ultimele tendinte sau nu, gradinile sunt un spatiu aparte care, odata incredintat unui arhitect peisagist, poate deveni o opera de arta.
An de an, tendintele in materie de arhitectura peisagista se schimba, iar pentru cei care vor sa-si pastreze spatiile verzi «in pas cu moda »    vizitarea unor expozitii specifice este un punct de neratat din agenda anuala.
Gradina anului 2013 ar trebui sa aiba un design geometric cu linii drepte, bine delimitate. Daca spatiul nu va permite, va puteti orienta oricand spre cele amenajate la inaltime. Un colt verde atractiv poate fi construit chiar si pe terasa, acoperis sau pe balcon cu ajutorul rasadnitelor sau    ghivecelor.

Pentru un design complet, in care nimic nu este lasat la voia intamplarii, EXPO FLOWERS & GARDEN isi deschide portile intre 18 si 21 aprilie la ROMEXPO.
Organizata in Pavilionul C2 al ROMEXPO, Expozitia Internationala de Flori, Amenajari    Peisagistice, Horticultura si Gradinarit va prilejui intalnirea cu    reprezentantii comerciali din domeniul firmelor de consultanta in peisagistica si cu producatorii si distribuitorii din domeniul    horticulturii. Tot aici puteti gasi produsele necesare intretinerii spatiilor verzi.

Astfel, veti avea ocazia sa va intalniti cu profesionisti din domeniul amenajarilor exterioare de la care puteti afla cele mai noi trend-uri in    domeniu dar si sfaturi utile atat pentru gradinarii incepatori, cat si pentru cei avansati.
Nenumarate tipuri de plante, idei pentru intrebuintarea si ingrijirea lor, demonstratii si tipuri de amenajari, toate sunt la EXPO FLOWERS & GARDEN intre 18 si 21 aprilie la ROMEXPO.
In acelasi timp cu EXPO FLOWERS & GARDEN vor mai avea loc targurile CONSTRUCT EXPO, AMBIENT EXPO, ROMTHERM, ANTIQUE MARKET si TARGUL DE PRODUSE TRADITIONALE.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *