EXPO FLOWERS & GARDEN, de maine pana duminica, la Centrul Expozitional ROMEXPO

EXPO FLOWERS & GARDEN – Expozitie Internationala de Flori, Amenajari Peisagistice, Horticultura si Gradinarit
29 Martie – 1 Aprilie 2012, Centrul Expozitional ROMEXPO

Incepand de joi, 29 martie si pana la finalul saptamanii, specialistii in floristica si solutii de ambientare isi vor da intalnire cu publicul interesat in Pavilionul C2 din cadrul Centrului Expozitional ROMEXPO, cu ocazia celei de-a IV-a editii a targului EXPO FLOWERS & GARDEN.

EXPO FLOWERS & GARDEN se adreseaza cultivatorilor profesionisti de flori si plante, companiilor de peisagistica, florarilor profesionisti si distribuitorilor de flori, comerciantilor, importatorilor si exportatorilor de flori si plante, designerilor de peisagistica, oamenilor de afaceri horticultori, distribuitorilor de produse necesare intretinerii spatiilor verzi si proprietarilor de sere.

EXPO FLOWERS & GARDEN este un eveniment dedicat atat unui public aflat in cautarea unei solutii practice si naturale pentru imbunatatirea mediului, cat si vizitatorilor specialisti interesati de solutii practice de design si amenajare a spatiilor verzi.

Workshop-uri, cursuri si ateliere de horticultura organica direct de la experti

Romexpo, impreuna cu partenerii sai, Camerele de Comert si Industrie din Romania si Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara Bucuresti vor organiza cu aceasta ocazie o serie de evenimente dedicate publicului pasionat de arta si ambientare floristica. Astfel, din programul manifestarilor conexe fac parte:

 

  • Prezentari de proiecte si ateliere la standul USAMVB;
  • Workshop de ikebana;
  • Expozitie cu proiectele de diploma ale absolventilor de peisagistica, proiecte premiate international;
  • Curs de aranjamente florale cu obtinerea de catre participant a unui certificat de participare;

 

In plus, pe intreaga perioada de desfasurare a expozitiei, cadrele didactice ale Facultatii pentru Amenajari Peisagistice vor furniza servicii de consultanta tuturor celor interesati de domeniu.

Intr-o alaturare deloc intamplatoare cu targul AMBIENT EXPO, evenimentul isi propune, odata in plus, sa aduca in prag de primavara, o oaza de prospetime in casele si gradinile tuturor, printr-o gama variata de sortimente de plante si arbusti ornamentali.

Program de vizitare:

29 – 31 martie, între orele 10:00 – 18:00

01 aprilie, între orele 10:00 – 16:00

In aceeasi perioada cu EXPO FLOWERS & GARDEN, la Romexpo vor avea loc si:

AMBIENT EXPO – Targ International pentru decoratiuni interioare, mobilier si pisicine CONSTRUCT EXPO – Targ International de tehnologii, echipamente, utilaje si materiale pentru constructii.

ANTIQUE MARKET – Targ de obiecte de arta si antichitati.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *