Evenimentele lunii septembrie la ROMEXPO

Evenimentele lunii septembrie la ROMEXPO

2-4 Septembrie, Entertainment Arena

Expo 24 Romania organizeaza in perioada 2-4 Septembrie 2014, in cadrul Centrului Expozitional ROMEXPO Bucuresti, editia 8 a ENTERTAINMENT ARENA EXPO, expozitie internationala ce va reuni distribuitori si producatori de jocuri de noroc, jocuri pentru casino live, pariuri, console video, biliard si in general tot ceea ce tine capitolul divertisment.

ENTERTAINMENT ARENA EXPO este conceputa ca o expozitie ce se adreseaza specialistilor din domeniul divertismentului. Prima zi a expozitiei va fi dedicata in exclusivitate sectorului business, intrarea fiind deschisa doar publicului de specialitate.

Locatie: Pavilioanele C1 si C2

Program de vizitare:

2 – 3 Septembrie, intre orele 10.00 – 17.00
4 Septembrie, intre orele 10.00 – 15.00

Accesul se face pe baza de bilet sau invitatie.

Accesul persoanelor sub 18 ani neinsotite de un adult este interzis

Pentru mai multe detalii despre eveniment, accesati

 

10 – 14 Septembrie, BIFE-SIM

BIFE-SIM – Targul International de Mobila, Echipamente si Accesorii reprezinta o platforma de promovare a industriei lemnului, prin cele mai inovative productii de mobila si tehnologii din domeniu, oferindu-ne o imagine ampla asupra potentialului actual al pietei romanesti. Evenimentul sustine promovarea brandurilor autohtone, fiind segmentat pe urmatoarele categorii: Clasic, Design, Confort, Accesorii, Decoratiuni, Materiale, Echipamente – masini si utilaje.

325 de companii, atat din Romania, cat si din tari precum: Bulgaria, China, Danemarca, Germania, Italia, Republica Moldova, Polonia, Spania, Turcia si Ucraina, vor expune pe o suprafata de aproximativ 30.000 mp noile tendinte si tehnologii din domeniu. De asemenea, vizitatorii specialisti si expozantii au posibilitatea sa participe la un program complex de evenimente conexe: seminarii, workshop-uri, conferinte de design, sustinute de cei mai importanti specialisti din tara.

Locatie: A, C1, C2, C3, C4, C5, C6 si platformele adiacente

Program de vizitare:

10 – 13 Septembrie, intre orele 10:00 – 18:00
14 Septembrie, intre orele 10:00 – 16:00

Accesul se face pe baza de bilet sau invitatie.

Pentru mai multe detalii despre eveniment, accesati  www.bife-sim.ro

 

10 – 14 Septembrie, Antique Market

O antichitate este precum vinul: cu cat timpul isi pune mai mult amprenta, cu atat ii creste valoarea. Iar povestile din spatele antichitatilor sunt cu atat mai valoroase. Fie ca sunteti un colectionar pasionat sau doar un admirator al obiectelor de arta, intre 10 si 14 Septembrie, veti gasi la ROMEXPO un eveniment special creat pentru dumneavoastra. Targul de obiecte de arta si antichitati ANTIQUE MARKET este locul unde va puteti imbogati colectiile, gasi cadourile potrivite pentru persoanele dragi sau chiar va puteti oferi un mic rasfat.

Locatie: Pavilioanele E1 si E2

Program de vizitare:

10 – 13 Septembrie, intre orele 10:00 – 18:00
14 Septembrie, intre orele 10:00 – 16:00

Accesul se face pe baza de bilet sau invitatie.

Pentru mai multe detalii despre eveniment, accesati: www.antiquemarket.ro

 

10 – 14 Septembrie, Targul de Produse Traditionale

Ce poate fi mai imbietor pentru un roman gurmand decat un festin traditional cu bucate alese din zonele Ardealului, Bucovinei sau Munteniei? Strachini burdusite cu slanina, carnati afumati, bucati zdravene de sunca impanate, muraturi dupa reteta bunicii, castane coapte, miere de albine bio, dulceturi, prajituri si ciocolata de casa, alune si migdale pralinate, mere glazurate – pe toate le veti gasi la ROMEXPO, la editiile din acest an ale TARGULUI DE PRODUSE TRADITIONALE.

Asadar, va asteptam la ROMEXPO pentru un adevarat festin al bucatelor traditionale romanesti!

Locatie: Aleea Negustorilor

Program de vizitare:

10 – 13 Septembrie, intre orele 10:00 – 18:00

14 Septembrie, intre orele 10:00 – 16:00

Accesul se face pe baza de bilet.

Pentru mai multe detalii despre eveniment, accesati: www.targprodusetraditionale.ro

 

11 – 12 Septembrie, Conferinta “Life in Design”

Design-ul este in toate aspectele vietii si ne influenteaza zi de zi – aceasta este conceptul sub care se desfasoara in acest an Conferinta de Design din cadrul Targului international de mobila, echipamente si accesorii BIFE-SIM.

Dupa “Design, Concept of Living” si “Design is pure lust” organizatorii sunt pregatiti sa prezinte publicului o noua fata a Conferintei de Design, sub titlul “Life in Design”. Abordand un concept nou, menit sa intregeasca experienta participarii la eveniment, conferinta “Life in Design” va depasi sfera clasica a design-ului de mobilier, valorificand implicarile acestuia in toate aspectele vietii.

Astfel, pe 11 si 12 septembrie in Sala Iorga din Pavilionul C6 speakeri de renume vor schita design-ul in materie de grafica, media, mobilier, produs, afaceri, decoratiuni si multe altele.

Accesul la conferinta este gratuit, in baza invitatiei sau a rezervarii transmise pe email.

Pentru mai multe detalii despre eveniment, accesati: www.bife-sim.ro si https://www.facebook.com/Conferinta.Design

 

24 – 27 Septembrie, Print & Sign

PRINT & SIGN 2014, targ de tipar si signalistica, are loc in perioada 24-27 septembrie, in cadrul Centrului Expozitional Romexpo. Targul este organizat de EUROEXPO si ROMEXPO, in parteneriat cu Camerele de Comert si Industrie din Romania si se va desfasura in Pavilionul Central si Pavilionul Mobil de pe Platforma 10. Editia de anul acesta a Print & Sign strange randurile intre toate sectoarele industriei poligrafice nationale, aducand impreuna pe toti cei care fac parte din lantul de distributie a produsului tiparit: furnizorii de echipamente, materiale si consumabile, fabricatii de produse tipografice si clientul final.

Timp de 4 zile, specialistii acestei industrii, dar si cei care folosesc print-ul ca modalitate de promovare, vor gasi la ROMEXPO:

Ø  135 de firme care vor expune pe o suprafata de 11.000 mp;
Ø  cele mai noi tehnologii si solutii de productie din industria tiparului, prezentate de lideri mondiali in domeniu precum HP, AGFA, CANON, KODAK, DU PONT, 3 M, SUN CHEMICAL etc.;
Ø  cele mai noi si inovatoare aplicatii grafice ale tipografiilor, atelierelor de productie publicitara si producatorilor de etichete si ambalaje, care se regasesc sub umbrela ”Megashop-ul de Aplicatii Print & Pack”;
Ø  ”Forumul Print & Pack”, dedicat comunicarii la raft, o platforma de dialog a sectorului productiei de ambalaje si etichete cu clientul final.
Locatie: Pavilionul A

Program de vizitare:

24 – 26 Septembrie, intre orele 10:00 – 18:00
27 Septembrie, intre orele 10:00 – 16:00

Accesul se face pe baza de bilet sau invitatie.

Pentru mai multe detalii despre eveniment, accesati: www.printsign.ro

 

24 – 27 Septembrie, Gifts Show

GIFTS SHOW, unicul eveniment dedicat industriei de obiecte promotionale din Romania, va avea loc in perioada 24 – 27 septembrie 2014, in cadrul Centrului Expozitional ROMEXPO. Targul este organizat de EUROEXPO si ROMEXPO si se va desfasura in Pavilionul Central. GIFTS SHOW va reuni producatori si importatori de produse din sfera promotionalelor si va prezenta publicului vizitator cele mai noi colectii in domeniu. Invitati sunt toti specialistii in Marketing si PR in cautare de idei noi pentru campaniile de fidelizare a clientilor si a partenerilor de afaceri.

Locatie: Pavilion A

Program de vizitare:

24 – 26 Septembrie, intre orele 10:00 – 18:00
27 Septembrie, intre orele 10:00 – 16:00

Accesul se realizeaza pe baza de bilet sau invitatie.

Pentru mai multe detalii despre eveniment, accesati: www.giftsshow.ro

 

24 – 27 Septembrie, Expoplast

Cea de-a patra editie a evenimentului va avea loc in perioada 24 – 27 septembrie 2014, in Pavilionul Central din Romexpo. Organizat de EUROEXPO, ASPAPLAST (Asociatia Patronala a Prelucratorilor de Mase Plastice din Romania) si ROMEXPO, EXPO PLAST este singura expozitie din tara care prezinta echipamentele si tehnologiile de ultim moment pentru industria de prelucrare a materialelor plastice. De asemenea, pe toata durata desfasurarii, specialistii din domeniu vor putea asista la demonstratii LIVE, lansari ale unor noi produse, echipamente si aplicatii, prezentari si conferinte tematice.

Locatie: Pavilion A

Program de vizitare:

24 – 26 septembrie, intre orele 10:00 – 18:00
27 septembrie, intre orele 10:00 – 16:00

ACCES VIZITATORI: – POARTA B (B-dul Expozitiei)

Accesul se realizeaza pe baza de bilet sau invitatie.

Pentru mai multe detalii despre eveniment, accesati: www.expoplast.ro

 

25 – 28 Septembrie, Wellness Show

WELLNESS SHOW, cel mai mare eveniment al anului 2014 in materie de fitness, spa, nutritie si ingrijire corporala va avea loc in perioada 25 – 28 septembrie, la ROMEXPO, in pavilionul C3. Cea de-a IV-a editie a targului este organizata de EUROEXPO si ROMEXPO si se adreseaza centrelor de sport, spa, wellness sau de recuperare medicala, dar si altor investitori interesati de un business in acest domeniu. Ca si pana acum, WELLNESS SHOW va fi organizat sub forma unui maraton incendiar de sport si energie. Nu vor lipsi evenimentele consacrate, precum Conventia FIT4U: Move On Fitness Planet sau Corporate Challenge, precum si alte surprize menite sa puna Wellness Show pe buzele tuturor celor interesati de o oportunitate de business in domeniu sau de un stil de viata activ.

Locatie: Pavilion C3

Program de vizitare:

25 – 27 septembrie, intre orele 10:00 – 18:00
28 septembrie, intre orele 10:00 – 16:00

Accesul se face pe baza de bilet sau invitatie

Pentru mai multe detalii despre eveniment, accesati: www.wellnessshow.ro

 

25 – 28 Septembrie, Cosmetics Beauty Hair

COSMETICS BEAUTY HAIR – eveniment lider pe piata industriei cosmeticelor din Romania, s-a dezvoltat de la an la an, atingandu-si scopul de a fi o referinta pentru profesionistii din industrie.

COSMETICS BEAUTY HAIR 2014 inseamna: inspiratie si competitie, stilisti si make-up artisti din Romania si din strainatate, coafuri vedeta, workshop-uri, colectii de oje, culorile sezonului, Modelare corporala, Eticheta profesionala, Show-uri, Inovatie, Produse “Fabricat in Romania”.

Locatie: Pavilioanele C1, C2, C4

Program de vizitare:

25 – 27 septembrie, intre orele 10:00 – 18:00
28 septembrie, intre orele 10:00 – 16:00

Accesul se face pe baza de bilet sau invitatie.

Pentru mai multe detalii despre eveniment, accesati:www.expocosmetics.ro

 

25 – 28 Septembrie, Modexpo

MODEXPO isi propune sa devina unul dintre cele mai mari evenimente destinate industriei textilelor din Romania, reprezentand platforma perfecta pentru lansarea si vanzarea de noi produse, cat si pentru stabilirea de noi relatii de afaceri si incheierea de contracte.

La editia din acest an vor fi prezentate articole de imbracaminte, incaltaminte, pielarie si blanarie din colectiile toamna-iarna 2014 si primavara-vara 2015, produse de marochinarie, tesaturi si accesorii in tendintele toamnei, dar si echipamente pentru industria usoara.

Locatie: Pavilion C5

Program de vizitare:

25 – 27 septembrie, intre orele 10:00 – 18:00
28 septembrie, intre orele 10:00 – 16:00

Accesul se face pe baza de bilet sau invitatie.

Pentru mai multe detalii despre eveniment, accesati: http://www.modexpo.ro

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *