Evenimentele lunii octombrie la ROMEXPO

In cea de a doua luna de toamna, ROMEXPO pregateste vizitatorilor numeroase manifestari expozitionale, din diverse domenii. Inginerie, tehnica, agricultura, industria auto, vinificatie, tehnologie, sunt doar o parte din ariile reprezentate.

9 – 10 octombrie 2013, Internet & Mobile World 2013

Internet & Mobile World este cea mai ampla expo-conferinta B2B focusata pe generarea de lead-uri pentru companiile participante. Reperele generale ale evenimentului sunt:

•  3 zone de eveniment distincte, Business Software, Marketing Technologies, Mobile & Apps, fiecare incluzand atat un spatiu expozitional cat si o scena dedicata de seminarii.
•  2 pavilioane centrale (Romexpo C1 si C2) care vor gazdui peste 130 de companii expozante.
•  60+ de prezentari si panel-uri ce vor reuni invitati cu expertiza in domeniu la nivel local si international.
•  3 zone de networking care sa potenteze crearea unor legaturi de business intre expozanti si vizitatori.
•  5000 de vizitatori de business, persoane de decizie din companii in zonele de upper management, marketing si IT.

Programul de vizitare al expozitiei este urmatorul:
• 9 – 10 octombrie 2013, intre orele 09.00 – 18.00

Accesul se face pe baza de bilet sau invitatie.

Pentru mai multe detalii despre eveniment, accesati: http://www.imworld.ro/

 

11 octombrie – concert HURTS

Vineri, 11 octombrie 2013, trupa Hurts revine in Romania dupa 14 luni de la concertul sustinut in cadrul festivalului Summer Well 2012. De data aceasta britanicii vor canta in Pavilionul Central al Centrului Expozitional ROMEXPO, cu ocazia lansarii albumului “Exile”.
Acestia au lansat primul lor album “Happiness” in 2010, piese ca “Better Than Love” sau “Wonderful Life” ocupand pozitii fruntase in topurile muzicale. Cel de-al doilea album se numeste “Exile” si a fost lansat in luna martie a acestui an, fiind vandut deja in trei milioane de exemplare.

Biletele pentru concertul Hurts sunt disponibile in reteaua Eventim si online pe http://www.eventim.ro/o.
Pretul acestora variaza intre 120 si 140 lei, in functie de pozitionarea fata de scena.

 

16 – 19 octombrie 2013, TIB – Targul Tehnic International Bucuresti

Conceput, inca de la inceputul anilor ’70 ca un targ pentru tehnologii si echipamente industriale, TIB 2013 include in tematica sa ca principale categorii de exponate: Inginerie mecanica, Masini unelte si scule, Roboti industriali, Pompe, compresoare si echipamente hidraulice, Metalurgie si sudura, Inginerie electrica, Electronica si automatizari, Aparatura de masura, control si testare, IT si software industrial, Comunicatii, Producerea si prelucrarea maselor plastic, Inginerie auto, Transport si depozitare.

Programul de vizitare al expozitiei este urmatorul:
• 16-18 octombrie 2013, intre orele 10:00-18:00
• 19 octombrie 2013, intre orele 10.00-16.00

Accesul se face pe baza de bilet sau invitatie.

Pentru mai multe detalii despre eveniment, accesati: http://www.tib.ro/

ExpoEnergiE – Targ International de energie regenerabila, energie conventionala, echipamente si tehnologii pentru industria de petrol si gaze natural

ExpoEnergiE 2013, targ international de energie regenerabila, energie conventionala, echipamente si tehnologii pentru industria de petrol si gaze naturale revine cu cea de-a III–a editie la ROMEXPO, in perioada 16 – 19 octombrie 2013. Productia de energie electrica devine tot mai curata in tara noastra, dupa ce investitiile in energie eoliana, solara si microhidrocentrale au luat avant in ultimii ani, Romania ramanand printre cele mai atractive piete din lume pentru energii regenerabile.

Mai mult decat atat, Romania si-a depasit in ultimii ani tintele de energie verde asumate la nivel european, reiesind din strategiile elaborate de Ministerul Economiei ca, la nivelul anului 2020, Romania va avea mai multa energie verde decat va avea nevoie.

Va invitam la ExpoEnergiE 2013 sa descoperiti cele mai noi tehnologii, echipamente, servicii si inovatii din domeniu.

Programul de vizitare al expozitiei este urmatorul:

• 16-18 octombrie 2013, intre orele 10:00-18:00
• 19 octombrie 2013, intre orele 10.00-16.00

Accesul se face pe baza de bilet sau invitatie.

Pentru mai multe detalii despre eveniment, accesati: http://www.eee-expo.ro/

Targ de produse traditionale 16 – 19 octombrie si 30 octombrie – 3 noiembrie

In cadrul acestei manifestari ne propunem sa reunim in casutele de pe Aleea Negustorilor, atat expozantii de produse alimentare traditionale, cat si mestesugarii si comerciantii de obiecte de artizanat din cele mai diverse categorii.

Cu aceasta ocazie, vizitatorii vor putea petrece cateva momente de relaxare, savurand si achizitionand produse autentic romanesti din Ardeal, Maramures, Bucovina si Muntenia, realizate in serie mica, dupa retete traditionale: de la carnati afumati, muraturi dupa reteta bunicii, castane coapte, miere de albine bio, dulceturi, prajituri si ciocolata de casa, alune si migdale pralinate, mere glazurate, faimosul magiun de Topoloveni (singurul produs traditional romanesc certificat de UE), vinuri alese, paine de casa, zacusca, cascaval de casa, costita de oaie, branza de burduf si telemea de oaie, pana la produse de artizanat – toate acestea va asteapta la Romexpo.

Programul de vizitare al expozitiei este urmatorul:
• 16-18 octombrie 2013, intre orele 10:00-18:00
• 19 octombrie 2013, intre orele 10.00-16.00
• 30 octombrie – 2 noiembrie 2013, intre orele 10:00-18:00
• 03 noiembrie 2013, intre orele 10.00 – 16.00

Accesul se face pe baza de bilet sau invitatie.

Pentru mai multe detalii despre eveniment, accesati:http://www.targprodusetraditionale.ro/

16 – 20 octombrie, Targul National pentru Artizanat si Mestesuguri

In perioada 16 – 20 octombrie 2013, in cadrul Pavilioanelor C1 si C2 din Centrul Expozitional ROMEXPO se va desfasura Targul National pentru Artizanat si Mestesuguri 2013, eveniment organizat de catre Departamentul pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Mediu de Afaceri si Turism , in parteneriat cu ROMEXPO S.A. Evenimentul isi propune, sustinerea micilor mestesugari in promovarea produselor proprii, conservarea si stimularea promovarii mai largi a traditiilor autohtone.
Participantii prezenţi la targ vor organiza la stand, pentru vizitatorii interesati, sesiuni de ateliere de lucru. In cadrul acestora, artizanii si mestesugarii vor explica si demonstra practic cum se pregatesc si se obtin produsele lor – covoare tesute manual, covoare innodate, confectionarea iilor, tapiserii, stergare; impletituri – sfoara, nuiele, fibre vegetale; ateliere de olarit, tesut, broderie, dantelarie, ceramica traditionala si decorativa, iconografie, confectionarea de papusi folclorice, incondeierea oualor, confectionarea mastilor, prepararea culorilor vegetale si vopsirea materialelor traditional, confectionarea articolelor din piele, din fier, articolelor din sticla, articolelor din lemn; atelier de restaurare; atelier de prelucrarea lemnului si mic mobilier artizanal, creatie bijuterii etc.

Programul de vizitare al expozitiei este urmatorul:

• 16 – 20 octombrie 2013, intre orele 10.00 si 18.00

Accesul se face pe baza de bilet.

Pentru mai multe detalii despre eveniment, accesati: http://www.aippimm.ro/

30 octombrie – 3 noiembrie, Indagra – Targul international de produse si echipamente in domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei

Evenimentul reprezinta cea mai complexa manifestare de acest gen din Romania destinata promovarii potentialului zootehnic autohton, produselor traditionale bio, cat si a soiurilor de vin romanesti recunoscute international.

Cunoscut fiind faptul ca cele mai bune afaceri sunt cele incheiate prin contact direct, INDAGRA isi propune sa devina timp de cinci zile cadrul ideal de ofertare, negociere si contractare dintre cele mai mari companii din industrie si specialistii din domeniul agricol. De asemenea, fermierii aflati in cautarea de solutii alternative la problemele intampinate in cadrul propriilor exploatatii sau interesati de rase de animale care sa aduca mai mult profit, vor beneficia cu aceasta ocazie de o platforma optima de dezvoltare a afacerilor. In scopul facilitarii dialogului intre participanti, organizatorii, impreuna cu partenerii evenimentului, vor oferi si in acest an un bogat program de evenimente conexe ce va cuprinde concursuri, mese rotunde, demonstratii si prezentari, totul intr-o atmosfera antrenanta ce coincide perfect cu sezonul agricol autumnal 2013.

Programul de vizitare al expozitiei este urmatorul:
• 30 Octombrie – 02 Noiembrie 2013, intre orele 10.00-18.00
• 03 Noiembrie 2013, intre orele 10.00-16.00

Accesul se face pe baza de bilet sau invitatie.

Pentru mai multe detalii despre eveniment, accesati: http://www.indagra.ro/

Indagra Food – Targ international pentru industria alimentara

E venimentul dedicat furnizorilor de tehnologie de procesare si producatorilor de produse alimentare si bauturi ofera expozantilor posibilitatea de a stabili contacte de afaceri, de a patrunde pe noi piete de desfacere, de a-si lansa si promova produsele si tehnologiile, de a realiza demonstratii practice si de a participa la seminarii, conferinte si mese rotunde.

Tematica INDAGRA FOOD cuprinde: Alimente, Bauturi, Tehnologie de procesare alimente, Igiena, Siguranta alimentara, Transport, logistica, depozitare, Gastronomie, Literatura de specialitate/Carti de bucate, Echipamente si utilaje noi si uzate.

Programul de vizitare al expozitiei este urmatorul:
• 30 Octombrie – 02 Noiembrie 2013, intre orele 10.00-18.00
• 03 Noiembrie 2013, intre orele 10.00-16.00

Accesul se face pe baza de bilet sau invitatie.

Pentru mai multe detalii despre eveniment, accesati: http://www.indagra-food.ro/

ALL PACK – Expozitie internationala pentru ambalaje, materiale, masini si echipamente specifice

ALL PACK reuneste cei mai importanti jucatori de pe piata care expun, cu aceasta ocazie noi produse si tehnologii, oferind astfel vizitatorilor posibilitatea de a lua pulsul pietei, de a achizitiona produse si servicii la preturi avantajoase, sau de a negocia direct cu furnizorii. De asemenea, companiile participante isi pot forma o imagine completa si actualizata asupra evolutiei pietei de profil avand totodata posibilitatea de a intra in contact direct cu clientii actuali sau potentiali, beneficiind astfel de posibilitati excelente de a incheia contracte de succes.
Piata de ambalaje din Romania se afla intr-o continua dezvoltare. Schimbarile in comportamentul de consum si cresterea awareness-ului de brand sunt doar doi factori care afecteaza nu numai sectorul alimentar, ci si multe alte domenii ale industriei bunurilor de consum. Furnizorii interni de ambalaje trebuie sa raspunda atat cresterii semnificative a cererii inregistrate in ultima perioada, cat si asteptarilor din ce in ce mai mari cu privire la calitate. De asemenea, constientizarea importantei responsabilitatii sociale in randul corporatiilor din Romania a condus la sporirea solicitarilor de produse si servicii cat mai ecologice.

Programul de vizitare al expozitiei este urmatorul:

• 30 Octombrie – 02 Noiembrie 2013, intre orele 10.00-18.00
• 03 Noiembrie 2013, intre orele 10.00-16.00

Accesul se face pe baza de bilet sau invitatie.

Pentru mai multe detalii despre eveniment, accesati: http://www.all-pack.ro/

EXPO DRINK & WINE – Targ de Vinuri, Bauturi Alcoolice si Non-alcoolice
Timp de cinci zile, Expo Drink & Wine va deveni locul de intalnire al specialistilor din industria de bauturi alcoolice si non-alcoolice, oferindu-le acestora posibilitatea de a interactiona intr-un mediu profesionist.

Expozantii vor avea ocazia sa intalneasca specialisti din domeniu, sa identifice noi directii in care isi pot dezvolta afacerea, sa se informeze asupra tendintelor actuale si sa si prezinte produsele direct celor interesati. Totodata, vizitatorii vor avea posibilitatea de a degusta si achizitiona produse din categorii diverse, cuprinzand sortimente de vinuri, bauturi racoritoare si energizante, bauturi spirtoase sau bere. In plus, targul reprezinta ocazia perfecta pentru afaceri B2B.

In cadrul Expo Drink & Wine vor fi organizate evenimente care abordeaza teme de actualitate din domeniul bauturilor alcoolice si non-alcoolice, conferinte, dezbateri, prezentari de produse si tehnologii care sa reflecte ultimele tendinte in domeniu, dar si demonstratii de bartending.

Programul de vizitare al expozitiei este urmatorul:
• 30 Octombrie – 02 Noiembrie 2013, intre orele 10.00-18.00
• 03 Noiembrie 2013, intre orele 10.00-16.00

Accesul se face pe baza de bilet sau invitatie.

Pentru mai multe detalii despre eveniment, accesati: http://www.targdevinuri.ro/

AUTOEXPOTEHNICA – Expozitie internationala de componente si accesorii auto
Manifestarea expozitionala se adreseaza producatorilor, distribuitorilor si designerilor dintr-un domeniu deosebit de cuprinzator si intr-o schimbare permanenta ce cuprinde: componente si sisteme auto; piese, echipamente electrice si electronice; accesorii, tuning, IT & management, service-uri, spalatorii auto si alte produse si servicii pentru industria auto.

AUTOEXPOTEHNICA 2013 este o oportunitate de a atrage clienti noi si de a relationa cu ceilalti competitori. Aflata la cea de-a doua editie, expozitia va fi organizata urmarind alinierea la tendintele inregistrate la nivel international.

AUTOEXPOTEHNICA va gazdui si o serie de evenimente conexe – conferinte, seminarii, workshop-uri si demonstratii in domeniu, avand ca invitati atat specialistii din piata de profil cat si publicul larg.

Programul de vizitare al expozitiei este urmatorul:
• 30 Octombrie – 02 Noiembrie 2013, intre orele 10.00-18.00
• 03 Noiembrie 2013, intre orele 10.00-16.00

Accesul se face pe baza de bilet sau invitatie.

Pentru mai multe detalii despre eveniment, accesati: http://www.autoexpotehnica.ro/

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *