Evenimentele lunii octombrie la ROMEXPO

 

3 – 5 octombrie, Targul de Nunti Ghidul Miresei

Editia de toamna a celui mai mare targ de nunti din Romania inregistreaza o crestere de 80% fata de editia din toamna anului trecut, estimandu-se prezenta a peste 200 de firme expozante ce vor veni cu o oferta completa de servicii si produse specifice, de la EARLY BOOKING 2015 la LICHIDARI de STOC 2014. Editia din octombrie acopera in intregime cererea pentru aceasta perioada a anului, venind in ajutorul viitorilor miri cu propuneri de locatii de nunta, reduceri substantiale la rochiile de mireasa si de ocazie, costume de ceremonie, verighete si bijuterii, invitatii, marturii, accesorii de nunta sau decoruri in ultimele tendinte, fiind singurul loc unde se pot gasi LICHIDARI DE STOC PENTRU NUNTI.

Locatie: Pavilioanele C4 si C5

Program de vizitare:
3 – 4 octombrie, intre orele: 10.00 – 20.00
5 octombrie, intre orele: 10.00 – 18.00

Accesul se face pe baza de bilet sau invitatie.

Pentru mai multe detalii despre eveniment, accesati www.targulghidulmiresei.ro

 

 

 

8 – 9 octombrie, Internet & Mobile World

INTERNET & MOBILE WORLD este cea mai ampla expo-conferinta B2B, care ofera instrumentele si contextul necesar generarii de oportunitati de afaceri. Reperele principale ale evenimentului sunt:

  • 6,500 vizitatori de business, persoane de decizie din companii in zonele de upper management, marketing si IT.
  • 2 zone de networking & speed networking care sa potenteze crearea unor legaturi de business intre expozanti si vizitatori.
  • 1 platforma online de interactiune intre vizitatori si expozanti – Connector – pentru facilitarea interactiunilor de business.
  • 5 sali de prezentari, panel-uri si workshop-uri ce vor reuni 120+ speakeri cu expertiza in domeniu la nivel international si local.
  • 2 pavilioane centrale care vor gazdui 100+ companii expozante, provideri de solutii de business software, cloud, digital marketing, mobile & devices.

Locatie: Pavilioanele C1 si C2

Program de vizitare:
8 – 9 octombrie, intre orele: 10.00 – 18.00

Accesul se face pe baza de bilet sau invitatie.

Pentru mai multe detalii despre eveniment, accesati www.imworld.ro

 

 

 

8 – 10 octombrie, Romanian Security Fair

ASOCIATIA ROMANA PENTRU TEHNICA DE SECURITATE (A.R.T.S.), organizeaza in perioada 8 – 10 OCTOMBRIE 2014, cea de a treia editie a ROMANIAN SECURITY FAIR, eveniment expozitional gazduit de Pavilionul Central ROMEXPO. Rezultatele editiilor anterioare au facut dovada clara ca securitatea este fara indoiala una dintre preocuparile centrale ale societatii noastre, se manifesta la toate nivelurile ei si reprezinta o reala necesitate in solutionarea celor mai multe dintre circumstantele care pot afecta bunastarea nationala sau a comunitatii. Un mediu de siguranta si securitate este insasi baza pe care este fondata orice societate stabila. Cetatenii nu trebuie sa se teama pentru securitatea lor alegand sa-si traiasca viata in mod liber si sa contribuie la bunastarea societatii. Societatile devin tot mai dependente de tehnologii, energie si materii prime. Evolutia tehnologica constanta a societatii a avut nenumarate beneficii pentru viata de zi cu zi, dar cresterea performantelor in sectoare precum energie, transporturi si comunicatii, a condus la o dependenta tehnologica in continua crestere, context care a favorizat cresterea si diversificarea actiunilor malitioase si al consecintelor acestora.

Locatie: Pavilionul A

Program de vizitare:
8 – 10 octombrie, intre orele: 10.00 – 18.00

Accesul se face pe baza de bilet sau invitatie.

Pentru mai multe detalii despre eveniment, accesati www.romaniansecurityfair.ro

 

 

 

9 – 10 octombrie, Expo Trafic

Editia 5 a EXPO TRAFIC, expozitie adresata segmentului de piata ce activeaza in domeniul infrastructurii rutiere, va fi organizata de Expo 24 Romania in perioada 9 – 10 octombrie 2014, in cadrul Centrului Expozitional Romexpo Bucuresti. EXPO TRAFIC este conceputa ca o manifestare, formata din doua principale sectiuni: expozitia adresata administratiilor publice din intreaga tara, precum si specialistilor din domeniul constructiei de drumuri, avand ca tematica utilajele si materialele pentru constructia si intretinerea infrastructurilor de transport, proiectare si constructii de drumuri si poduri, semnalizare rutiera, feroviara, maritima si aeriana, siguranta rutiera – sisteme de securitate rutiera, sisteme ITS, sisteme de parcare, si sectiunea de prezentari tematice. Evenimentul are ca scop mijlocirea contactelor dintre firmele expozante (producatori si distribuitori in mare parte) si potentialii clienti, printre acestia numarandu-se primariile, administratiile cu raspundere in domeniul transporturilor, precum si firmele private.

Locatie: Pavilionul C6

Program de vizitare:
9 octombrie, intre orele: 10.00 – 17.00
10 octombrie, intre orele: 9.00 – 16.00

Accesul se face pe baza de bilet sau invitatie.

Pentru mai multe detalii despre eveniment, accesati www.expotrafic.ro

 

 

 

15 – 18 octombrie, TIB

Conceput, inca de la inceputul anilor ’70 ca un targ pentru tehnologii si echipamente industriale,TIB 2014 aniverseaza in acest an 40 de editii. Targul include in tematica sa ca principale categorii de exponate: Inginerie mecanica, Masini unelte si scule, Roboti industriali, Pompe, compresoare si echipamente hidraulice, Metalurgie si sudura, Inginerie electrica, Electronica si automatizari, Aparatura de masura, control si testare, IT si software industrial, Comunicatii, Producerea si prelucrarea maselor plastic, Inginerie auto, Transport si depozitare.

Locatie: Pavilioanele A, C4-C5; platformele 1,2 si 4

Program de vizitare:
15 – 17 octombrie, intre orele: 10.00 – 18.00
18 octombrie, intre orele: 10.00 – 16.00

Accesul se face pe baza de bilet sau invitatie.

Pentru mai multe detalii despre eveniment, accesati www.tib.ro

 

 

 

15 – 18 octombrie, ExpoEnergiE

EXPOENERGIE 2014, targ international de energie regenerabila, energie conventionala, echipamente si tehnologii pentru industria de petrol si gaze naturale revine cu cea de-a IV–a editie la ROMEXPO, in perioada 15 – 18 octombrie 2014. Productia de energie electrica devine tot mai curata in tara noastra, dupa ce investitiile in energie eoliana, solara si microhidrocentrale au luat avant in ultimii ani, Romania ramanand printre cele mai atractive piete din lume pentru energii regenerabile.

Va invitam la EXPOENERGIE 2014 sa descoperiti cele mai noi tehnologii, echipamente, servicii si inovatii din domeniu.

Locatie: Pavilionul C1

Program de vizitare:
15 – 17 octombrie, intre orele: 10.00 – 18.00
18 octombrie, intre orele: 10.00 – 16.00

Accesul se face pe baza de bilet sau invitatie.

Pentru mai multe detalii despre eveniment, accesati www.eee-expo.ro

 

 

 

15 – 18 octombrie, Inventika

Va invitam la INVENTIKA – Salonul de inventii si inovatii ce va avea loc intre 15-18 octombrie 2014, in aceeasi perioada cu TIB – Targul Tehnic International Bucuresti si ExpoEnergiE – Targul international de energie regenerabila, energie conventionala, echipamente si tehnologii pentru industria de petrol si gaze naturale.Veti intalni academicieni, cercetatori si inventatori, cu care veti putea comunica si schimba idei si informatii intr-un cadru adecvat. Veti fi parte a unei experiente educationale unice, unde sunt lansate inventii inedite, inovatii si tehnologii de ultima ora.

Locatie: Pavilionul C2

Program de vizitare:
15 – 17 octombrie, intre orele: 10.00 – 18.00
18 octombrie, intre orele: 10.00 – 16.00

Accesul se face pe baza de bilet sau invitatie.

Pentru mai multe detalii despre eveniment, accesati www.expoinventika.ro

 

 

 

15 – 18 octombrie, 29 octombrie – 2 noiembrie, Targ de Produse Traditionale

In cadrul acestei manifestari ne propunem sa reunim in casutele de pe Aleea Negustorilor, atat expozantii de produse alimentare traditionale, cat si mestesugarii si comerciantii de obiecte de artizanat din cele mai diverse categorii.

Cu aceasta ocazie, vizitatorii vor putea petrece cateva momente de relaxare, savurand si achizitionand produse autentic romanesti din Ardeal, Maramures, Bucovina si Muntenia, realizate in serie mica, dupa retete traditionale: de la carnati afumati, muraturi dupa reteta bunicii, castane coapte, miere de albine bio, dulceturi, prajituri si ciocolata de casa, alune si migdale pralinate, mere glazurate, vinuri alese, paine de casa, zacusca, cascaval de casa, costita de oaie, branza de burduf si telemea de oaie, pana la produse de artizanat.

Locatie: Aleea Negustorilor

Program de vizitare:
15 – 17 octombrie, intre orele: 10.00 – 18.00
18 octombrie, intre orele: 10.00 – 16.00
29 octombrie – 1 noiembrie, intre orele: 10.00 – 18.00
2 noiembrie, intre orele: 10.00 – 16.00

Accesul se face pe baza de bilet

Pentru mai multe detalii despre eveniment, accesati www.targprodusetraditionale.ro

 

 

 

29 octombrie – 2 noiembrie, Indagra

Intre 29 octombrie si 2 noiembrie 2014, Centrul Expozitional ROMEXPO devine un punct de interes pentru toti cei implicati in domeniul agricol. In aceasta perioada, INDAGRA – Targ international de produse si echipamente in domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei isi asteapta vizitatorii cu bilantul anului 2014. Asa cum si-a obisnuit publicul,INDAGRA reuneste an de an cele mai importante companii din domeniu, ce vor prezenta cu aceasta ocazie o situatie la zi a agriculturii, alaturi de autoritati si asociatii implicate in aceasta arie de activitate. Cuprinzand in tematica sa utilaje agricole, tehnologii si echipamente pentru irigatii, sere si solarii, seminte, bulbi de flori, ingrasaminte, bovine, ovine, cabaline si pasari de rasa, INDAGRA isi asteapta vizitatorii pentru cinci zile in care informatiile si tehnologiile de ultima ora vor fi in prim-plan.

Locatie: Pav. C1, C2, C3, C4, C5, C6, E2, Aleea Negustorilor, Platf. 1, Platf. 2, Platf. 3, Platf. 4, Platf. 5, Platf. 6, Platf. 7, Platf. 8, Platf. 10, Platf. 11, Platf. 12, Platf. 13, Platf. V5, Platf. V6

Program de vizitare:
29 octombrie – 1 noiembrie, intre orele: 10.00 – 18.00
2 noiembrie, intre orele: 10.00 – 16.00

Accesul se face pe baza de bilet sau invitatie

Pentru mai multe detalii despre eveniment, accesati www.indagra.ro

 

 

 

29 octombrie – 2 noiembrie, Indagra Food

Evenimentul dedicat furnizorilor de tehnologie de procesare si producatorilor de produse alimentare ofera expozantilor posibilitatea de a stabili contacte de afaceri, de a patrunde pe noi piete de desfacere, de a-si lansa si promova produsele si tehnologiile, de a realiza demonstratii practice si de a participa la seminarii, conferinte si mese rotunde.

INDAGRA FOOD aduce in fata participantilor factorii implicati in acest domeniu, institutii publice si agenti economici, care prin activitatea depusa pot decide cursul industriei alimentare. Pe langa componenta expozitională, in cadrul INDAGRA FOOD se va desfasura si un program complex de evenimente informative ce completeaza evenimentul, transformandu-l in manifestarea expozitionala de referinta pentru furnizorii de tehnologie de procesare si producatorii de produse alimentare.

In cadrul INDAGRA FOOD se va desfasura o noua editie a Salonului de Eco-Agricultura, organizat de Asociatia Operatorilor din Agricultura Ecologica “Bio-Romania” in parteneriat cu ROMEXPO. Ca o confirmare a recunoasterii calitatii evenimentului, pentru editia din acest an Franta va fi tara partenera, protocolul de colaborare fiind semnat in cadrul Salonului de Eco-Agricultura 2013. Vizitatorii pot achizitiona direct de la producatori produse de panificatie ecologice, paste fainoase, produse lactate, orez bio romanesc, miere de zmeura, salcam, tei, mere ecologice, vinuri, fructe de padure ecologice congelate, seminte de tot felul si multe altele

Locatie: Pavilionul A

Program de vizitare:
29 octombrie – 1 noiembrie, intre orele: 10.00 – 18.00
2 noiembrie, intre orele: 10.00 – 16.00

Accesul se face pe baza de bilet sau invitatie

Pentru mai multe detalii despre eveniment, accesati www.indagra-food.ro

 

 

 

29 octombrie – 2 noiembrie, All-Pack

ALL-PACK reuneste cei mai importanti jucatori de pe piata care expun, cu aceasta ocazie noi produse si tehnologii, oferind astfel vizitatorilor posibilitatea de a lua pulsul pietei, de a achizitiona produse si servicii la preturi avantajoase, sau de a negocia direct cu furnizorii. De asemenea, companiile participante isi pot forma o imagine completa si actualizata asupra evolutiei pietei de profil avand totodata posibilitatea de a intra in contact direct cu clientii actuali sau potentiali, beneficiind astfel de posibilitati excelente de a incheia contracte de succes.

Piata de ambalaje din Romania se afla intr-o continua dezvoltare. Schimbarile in comportamentul de consum si cresterea awareness-ului de brand sunt doar doi factori care afecteaza nu numai sectorul alimentar, ci si multe alte domenii ale industriei bunurilor de consum. Furnizorii interni de ambalaje trebuie sa raspunda atat cresterii semnificative a cererii inregistrate in ultima perioada, cat si asteptarilor din ce in ce mai mari cu privire la calitate. De asemenea, constientizarea importantei responsabilitatii sociale in randul corporatiilor din Romania a condus la sporirea solicitarilor de produse si servicii cat mai ecologice.

Locatie: Pavilionul A

Program de vizitare:
29 octombrie – 1 noiembrie, intre orele: 10.00 – 18.00
2 noiembrie, intre orele: 10.00 – 16.00

Accesul se face pe baza de bilet sau invitatie

Pentru mai multe detalii despre eveniment, accesati www.all-pack.ro

 

 

 

29 octombrie – 2 noiembrie, Expo Drink & Wine

Timp de cinci zile, EXPO DRINK & WINE va deveni locul de intalnire al specialistilor din industria de bauturi alcoolice si non-alcoolice, oferindu-le acestora posibilitatea de a interactiona intr-un mediu profesionist.

Expozantii vor avea ocazia sa intalneasca specialisti din domeniu, sa identifice noi directii in care isi pot dezvolta afacerea, sa se informeze asupra tendintelor actuale si sa si prezinte produsele direct celor interesati. Totodata, vizitatorii vor avea posibilitatea de a degusta si achizitiona produse din categorii diverse, cuprinzand sortimente de vinuri, bauturi racoritoare si energizante, bauturi spirtoase sau bere. In plus, targul reprezinta ocazia perfecta pentru afaceri B2B.

Locatie: Pavilionul A

Program de vizitare:
29 octombrie – 1 noiembrie, intre orele: 10.00 – 18.00
2 noiembrie, intre orele: 10.00 – 16.00

Accesul se face pe baza de bilet sau invitatie

Pentru mai multe detalii despre eveniment, accesati www.targdevinuri.ro

 

 

 

29 octombrie – 2 noiembrie, Autoexpotehnica

Manifestarea expozitionala se adreseaza producatorilor, distribuitorilor si designerilor dintr-un domeniu deosebit de cuprinzator si intr-o schimbare permanenta ce cuprinde: componente si sisteme auto; piese, echipamente electrice si electronice; accesorii, tuning, IT & management, service-uri, spalatorii auto si alte produse si servicii pentru industria auto.

AUTOEXPOTEHNICA 2014 este o oportunitate de a atrage clienti noi si de a relationa cu ceilalti competitori. Aflata la cea de-a doua editie, expozitia va fi organizata urmarind alinierea la tendintele inregistrate la nivel international.

Locatie: Pavilionul E

Program de vizitare:
29 octombrie – 1 noiembrie, intre orele: 10.00 – 18.00
2 noiembrie, intre orele: 10.00 – 16.00

Accesul se face pe baza de bilet sau invitatie

Pentru mai multe detalii despre eveniment, accesati www.autoexpotehnica.ro

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *