Evenimentele lunii MARTIE la ROMEXPO

Primavara anului 2013 va intampina din nou cu o serie de evenimente organizate la ROMEXPO:

 

06 – 08  martie 2013    

 

                    IMM FORUM (Solutii pentru IMM-uri).

Evenimentul isi propune sa ajute la simplificarea si imbunatatirea cadrului de reglementare, facilitarea accesului la finantare, incurajarea spiritului inovator al IMM-urilor si cresterea competitivitatii acestora, prin crearea unei platforme de discutii intre toti reprezentantii sectorului IMM-urilor din Romania si autoritatile din domeniu.

 

 

14 – 17 martie 2013

 

                           TARGUL DE TURISM AL ROMANIEI (editia de primavara)

Pentru toti cei care au ratat ofertele “early-booking” din luna ianuarie, mai exista o sansa: Targul de Turism al Romaniei, va prezenta tuturor persoanelor aflate in cautarea vacantei perfecte, o gama variata de oferte pentru turism de aventura, croaziere, sejururi exotice, city break, pelerinaje, vacante la tara, circuite culturale, dar si bilete de avion sau asigurari de calatorie. Editia din aceasta primavara a Targului de Turism se anunta, inca de pe acum, mai grandioasa ca niciodata: in cele 6 pavilioane destinate evenimentului, vor participa peste 250 firme, din 25 de tari si peste 50 de zone turistice din Romania. Cu aceasta ocazie vor fi lansate si noi programe: de la „city break” in Romania, la pachete pentru seniori, tabere pentru copii, pana la circuite exclusiviste. In plus, pentru toti vizitatorii, firmele participante vor pregati concursuri cu premii importante, materiale de prezentare, astfel incat, toti participantii sa se simta deja mai aproape de vacanta visata.

 

 

                      TMA Festival de spiritualitate, medicina alternativa si terapii complementare

In contextul vietii moderne actuale, cand ritmul coplesitor al activitatilor zilnice reprezinta cel mai important factor de stres al organismului uman, cea de-a III-a editie a Festivalului de Spiritualitate, Medicina Alternativa si Terapii Complementare vine in intampinarea publicului larg cu o gama bogata de servicii si produse destinate imbunatatirii calitatii vietii. Tematica evenimentului cuprinde: produse naturiste, medicina alternativa, stiinte si terapii spirituale, terapii complementare.

 

 

                           TARG DE PRODUSE TRADITIONALE

Ce poate fi mai imbietor pentru un roman gurmand decat un festin traditional cu bucate alese din zonele Ardealului, Bucovinei sau Munteniei? Carnati afumati, muraturi dupa reteta bunicii, castane coapte, miere de albine bio, dulceturi, prajituri si ciocolata de casa, alune si migdale pralinate, mere glazurate, faimosul magiun de Topoloveni (singurul produs traditional romanesc certificat de UE), vinuri alese, cascaval de casa, costita de oaie, branza de burduf, telemea de oaie – toate acestea va asteapta  la Romexpo in perioada 14-17 martie 2013.

 

 

29 – 31 martie 2013

 

                           GOOD WINE (organizator: PROACTIVE BUSINESS COMMUNICATION)

 6.700 vizitatori si lansari istorice pentru industria vinului la editia a saptea a Targului Intenational GoodWine

 

28 – 31 martie 2013

 

                            ROMANIAN BARISTA CHAMPIONSHIP (organizator: SCAE ROMANIA)

 

De asemenea, la sfarsitul lunii februarie/ inceput de martie, ROMEXPO va organiza pavilioanele nationale la targurile externe:

 

ü    25 – 28.02.2013, MOBILE WORLD CONGRESS, Barcelona – unul dintre cele mai importante targuri de IT din lume, in cadrul caruia standul Romaniei gazduieste 11 firme pe o suprafata de 105 mp.

 

ü    01 – 04.03.2013, TRANOI, Paris – targ de design vestimetar in cadrul caruia participa 25 de firme din Romania, printre care si brandurile Rhea Costa, Venera Arapu, Malvensky, Kristina Dragomir, Murmur, Adelina Ivan, Maria Lucia Hohan, etc.

 

Pentru calendarul evenimentelor ROMEXPO din anul 2013, va rugam accesati: https://expofunerare.ro/program-expozitional-2013

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *