Evenimentele lunii iunie la ROMEXPO

11 – 14 iunie, Cleaning Show

Cea mai mare expozitie destinata curateniei profesionale, industriale si domestice din Romania se va desfasura intre 11-14 iunie 2014, la ROMEXPO! Ajuns la cea de-a V-a editie, Cleaning Show lanseaza o invitatie de nerefuzat care garanteaza evolutia in afaceri pentru firmele din domeniu.

Momentul aniversar va fi marcat prin demonstratii spectaculoase, lansari in premiera si prezentari ale echipamentelor si tehnologiilor avansate care revolutioneaza atat piata autohtona, cat si cea straina, gale de premiere, concursuri interactive si importanti invitati externi.

Companiile expozante vin dintr-o sfera larga a industriei de curatenie si sunt reprezentate de cei mai importanti producatori si distribuitori din domeniile: echipamente si servicii de curatenie industriala, profesionala si domestica, echipamente de igiena sanitara, consumabile, accesorii si detergenti, curatatorii si spalatorii chimice.

Locatie: Pavilion C1

Program de vizitare:
11-13 iunie, intre orele 10:00 – 18:00
14 iunie, intre orele 10:00 – 16:00

Accesul se face pe baza inregistrarii sau a invitatiei de specialist

Pentru mai multe detalii, accesati: www.cleaningshow.ro

 

13 – 15 iunie, Bucharest Wheels Arena

Intre 13 si 15 iunie 2014, in Centrul Expozitional Romexpo Bucuresti, se va desfasura cea de a III-a editie a SINGURULUI festival auto-moto si sporturi extreme din ROMANIA – Bucharest Wheels Arena. Lansat oficial in Romania in 2012 sub sloganul “Depaseste-ti limitele!”, Bucharest Wheels Arena prezinta publicului pe parcursul a 3 zile si 3 nopti, pe o suprafata exterioara si interioara de peste 40.000 mp, un concept unic dar si cea mai mare expozitie auto – moto din Romania.

Conceptul unic este sustinut de imbinarea si modul in care sunt prezentate publicului demonstratiile cu masini de raliu si drift, demonstratiile de offroad, enduro, stunt riding, karting, bike stunts dar si concursurile specifice comunitatii auto-moto: Best Interior, Best Exterior, Best Paint, Best Wheels, Best Engine, Best Rims, SQL Contest, SPL Contest.

Editia din 2014 aduce in premiera si concursuri nationale de offroad si enduro, tip trial, singurele de acest gen organizate in Bucuresti si autorizate de Federatiile Sportive din Romania. Evenimentul include si o expozitie de tuning auto-moto la care isi vor prezenta masinile si motoarele modificate pasionati de tuning auto-moto, cluburi sportive si firme de tuning din toata tara. Locatie: Centrul Expozitional ROMEXPO.

Program de vizitare:
13 – 15 iunie, intre orele 11:00 – 23:00

Accesul se face pe baza de bilet

Pentru mai multe detalii, accesati: www.bucharestwheelsarena.ro

 

14 – 15 iunie, Auto Total Business Show

In perioada 14 – 15.06.2014 va avea loc cea de-a IIIa editie a celui mai mare eveniment automotive din Romania dedicat producatorilor de piese auto originale si aftermarket si echipamentelor pentru service-uri, Auto Total Business Show 2014.

Vizitatorii vor lua contact direct cu producatorii de piese auto, vor avea ocazia sa testeze produsele expuse, vor participa la training-uri gratuite legate de montarea si demontarea anumitor componente si vor pune in practica cunostintele dobandite pentru castigarea competitiilor care vor avea loc din ora in ora.

Nu va lipsi nici distractia pentru iubitorii de automobile. Auto Total Business Show 2014 va pune la dispozitia vizitatorilor singurul simulator de Formula 1 din lume care genereaza o forta a acceleratiei de pana la 3G si unul dintre cele mai realiste simulatoare auto G-MOTION 601.

Numeroase concursuri interactive si tombole vor fi puse la dispozitia vizitatorilor din ora in ora cu premii marca Apple, Samsung, dar si produse promotionale ale celor mai importanti furnizori de piese auto si echipamente de service. Poti sa participi chiar la concursul de pe Facebook si primesti o invitatie care iti asigura distractia, muzica, masa si bautura.

Locatie: Pavilion Central

Program de vizitare:
14 – 15 iunie, intre orele 10:00 – 18:00

Pentru mai multe detalii, accesati: www.atbs.ro

 

27 – 29 iunie, Summer Bazar

Va invitam la Summer Bazar – Targul estival de bunuri de larg consum, un eveniment plin de inspiratie in care puteti face cumparaturi si va puteti relaxa participand la diverse activitati in aer liber.

In cadrul targului vor expune producatori, distribuitori si importatori de produse alimentare traditionale si bio, bauturi, cosmetice, artizanat si cadouri, decoratiuni interioare, antichitati, imbracaminte, incaltaminte, marochinarie si accesorii, produse si accesorii pentru sporturi de vara si oferte turistice. Vei avea parte de cele mai bune oferte, totul intr-o atmosfera relaxanta si animata.

Veti putea participa la evenimentele pe care Romexpo si partenerii targului le-au pregatit special pentru Summer Bazar, in dorinta de a avea un nou loc in Bucuresti pentru petrecerea timpului liber pe perioada verii. Asadar, va asteptam cu concursuri si multe activitati in aer liber.

Locatie: Aleea Negustorilor – Centrul Expozitional ROMEXPO

Program de vizitare:
27 – 29 iunie, intre orele: 12:00 – 20:00

Accesul este liber!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *