Evenimentele lunii iulie la ROMEXPO

5 iulie, Concert 30 seconds to Mars

Dupa ani de asteptare, trupa americana Thirty Seconds To Mars ajunge pentru prima oara in Romania, pentru a sustine un show exploziv, in aer liber, in data de 5 Iulie 2014, la ROMEXPO, Bucuresti.

Thirty Seconds To Mars si-a consolidat reputatia ca fiind una dintre cele mai spectaculoase trupe live din lume, printr-un turneu mondial masiv, care va aduce cel mai recent album “LOVE LUST FAITH + DREAMS” si in Romania, pentru ceea ce promite a fi unul dintre cele mai mari concerte din vara lui 2014.

In ceea ce priveste concertele din actualul turneu, Jared Leto spune: “Vom canta atat piese de pe cel mai recent album LOVE LUST FAITH + DREAMS, cat si de pe This is War, A Beautiful Lie si Welcome To the Universe. Va asteapta o seara nebuna, plina de surprize si spectacol!”

Locatie: Centrul Expozitional ROMEXPO

Accesul se face pe baza de bilet

Pentru mai multe detalii, accesati: www.eventim.ro

 

 

11 – 13 iulie, Summer Bazar

Va invitam la Summer Bazar – Targul estival de bunuri de larg consum, un eveniment plin de inspiratie in care puteti face cumparaturi si va puteti relaxa participand la diverse activitati in aer liber.

Companiile participante vor expune produse alimentare traditionale si bio, bauturi, cosmetice, artizanat si cadouri, decoratiuni interioare, antichitati, marochinarie si accesorii. Veti avea parte de cele mai bune oferte, totul intr-o atmosfera relaxanta si animata

In plus, va asteptam la evenimentele si concursurile pe care Romexpo si partenerii targului le-au pregatit special pentru Summer Bazar, in dorinta de a avea un nou loc in Bucuresti pentru petrecerea timpului liber pe perioada verii.

Locatie: Aleea Negustorilor – Centrul Expozitional ROMEXPO

Program de vizitare:
11 – 12 iulie, intre orele: 10:00 – 20:00
13 iulie, intre orele: 10:00 – 18:00

Accesul este liber!

Pentru mai multe detalii despre eveniment, accesati www.summer-bazar.ro

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *