Evenimentele lunii decembrie la ROMEXPO

1 – 21 decembrie, Bucharest Christmas Shopping

ROMEXPO da startul cumparaturilor pentru Sarbatorile de Iarna prin inaugurarea unuia dintre cele mai mari targuri de cadouri – Bucharest Christmas Shopping.
Intre 1 si 21 decembrie, bucurestenii vor regasi la ROMEXPO peste 250 de firme din Romania si Italia, Kenya, Marea Britanie, Polonia, Cehia, Suedia ce vor expune produsele specifice acestei perioade pe o suprafata de peste 11.000 mp.
De la decoratiuni si suveniruri, pana la imbracaminte, incaltaminte, produse cosmetice, accesorii pentru casa, jucarii sau manacaruri traditionale, Bucharest Christmas Shopping isi propune sa devina destinatia de shopping pentru Sarbatori.
Gazduit in Pavilionul Central, dar si pe platformele exterioare, Bucharest Christmas Shopping este mai mult decat un eveniment dedicat cumparaturilor! Targul imbina achizitia de produse si buna-dispozitie, zilnic fiind oferite vizitatorilor nenumarate oportunitati de distractie.
Patinoar in aer liber, concerte ale unor cantareti cunoscuti, concursuri si ateliere de creatie, vor fi la dispozitia bucurestenilor si nu numai timp de aproape o luna.

Locatie: Pavilionul A si platformele exterioare

Program de vizitare:
1 – 18 decembrie 2014: intre orele 12.00 – 20.00
19 – 21 decembrie 2014: intre orele 12.00 – 02.00

Pentru mai multe detalii despre eveniment, accesati: www.bucharestchristmasshopping.ro

5 – 7 decembrie, Targul international de vinuri GoodWine

Printre expozantii editiei din acest an ai GoodWine se numara: Casa de Vinuri Cotnari (Partener Oficial), Jidvei (Partener Principal), Vincon Vrancea (Partener), S.E.R.V.E. Ceptura, Crama Oprisor, Nachbil, Budureasca, Petro Vaselo, Cramele Halewood, Winero, Agricola Stirbey, Avincis, Via Sandu, Tenuta Colibasi, Crama Ceptura, Domeniile Vanju Mare, Crama Girboiu, Vincola Averesti, Nomibo, Domeniile Ostrov, Casa Panciu, amb Wine (Liliac), Intervitt, Domeniile Tohani, Domeniile Anastasia, Crama Tata si Fiul, Casa de Vinuri Husi, Crama Ratesti, Crama Vinc, Domeniul Vladoi, Crama Delta Dunarii, Lazar Holding, Potio Nobilis, Ambasada Chile, Almatim Distribution (smartdrinks.ro), Vinimondo, PPD Romania, B-Winegrower, Vinitaly de Luxe, Cricova Romania, Barza Alba, Ecoreca, Eduardo Miroglio (Bulgaria), Azienda Vitivinicola Malgra (Italia), Commerce Line, Wine in Business, Giuliano Tartuffi.
O prezenta numeroasa au la aceasta editie companiile din Republica Moldova, reprezentata de Oficiul National al Viei si Vinului, care va reuni in standul propriu companiile: Vinaria Tiganca, Vinia Traian, Esmalda, Vinaria din Vale, Castel Mimi, Fautor, Chateau Vartely, Vinaria Bostavan/Vinaria Purcari.
Partea de accesorii si utilaje vinificatie este reprezentata de: Azoc Star Bag in Box (Smurfitt Kappa), Glass Container Company, Vimini Prod, Gastrotech, Buticom Tonnellerie (butoaie), Kothe, Horeca Expert, Bristot.

Locatie: Pavilionul C1

Program de vizitare:
5 decembrie 2014, intre orele 12 – 18
6 decembrie 2014, intre orele 10 – 19
7 decembrie 2014, intre orele 10 – 17
Accesul se face pe baza de bilet sau invitatie.

Pentru mai multe informatii despre eveniment, accesati: www.goodwine.ro

5 – 7 decembrie, Universul Sanatatii

Ajuns la cea de-a cincea editie, evenimentul se anunta incarcat de oferte pentru produsele BIO si cu vanzare de produse naturiste, suplimente nutritive, bijuterii hand made, artizanat si arta decorativa, carti, cd-uri, audiobookuri, reviste, terapii complementare, produse traditionale, cosmetice naturale si produse de ingrijire corporala, dar si procedee de testare a sanatatii.
Printre noutati se vor numara tehnologii inovatoare de estetica si ingrediente de ultima ora ce contribuie la realizarea unor rezultate spectaculoase in remodelarea corporala prin stimulare celulara, epilare definitiva si reintinerire. In acelasi timp, vizitatorii vor regasi in cadrul targului produse organice, aparatura performanta pentru testarea sanatatii – iridologie, fotografierea aurei, aparate SCIO.
Astfel, sunteti asteptati la reducerile substantiale oferite de catre firmele prezente, la un program amplu ce cuprinde workshopuri pe teme diferite sustinute de specialisti, dar si la concursuri si tombole.

Locatie: Pavilionul E1

Intrarea este libera!

Pentru mai multe detalii despre eveniment, accesati: www.universulsanatatii.ro

7 decembrie, IWA Christmas Bazaar

IWA WINTER BAZAAR – cel mai important eveniment caritabil al International Women’s Association, este nu numai o actiune de strangere de fonduri pentru categoriile defavorizate dar si o ocazie pentru cetatenii straini care locuiesc in Romania, de a se reuni.
In cadrul acestui eveniment despre diversitatea internationala, tarile participante isi prezinta cultura, muzica, dansurile, portul si traditiile. Este un loc potrivit pentru a gasi cadouri de Craciun si pentru a asista la evenimente artistice din lumea intreaga.

Locatie: Pavilionul C3

Program de vizitare:
7 decembrie, intre orele: 10.00 – 17.00

Accesul se face pe baza de bilet.

Pentru mai multe detalii despre eveniment, accesati: http://www.iwabucharest.ro

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *