EVENIMENTELE LUNII APRILIE LA ROMEXPO

Pentru  primavara anului 2013, ROMEXPO va intampina cu o serie de noi evenimente  speciale:
06 aprilie 2013

SENSATION –      SOURCE OF LIGHT
Romania, pregateste-te…
Sensation, cel mai cunoscut eveniment dance din lume, revine! Pe 6      aprilie 2013, in Pavilionul Central, Sensation – Source of Light va      pregateste un spectacol vizual in premiera, avand ca element central o      sfera radianta, cu acrobati si dansatori de top, cu efecte pirotehnice si      lasere impresionante.
Line-up-ul Sensation      2013 – Source of Light este: Sebastien Leger, Sunnery      James & Ryan Marciano, Mark Knight, NO_ID si Funkerman.

09 – 12 aprilie 2013
CLEANING SHOW

Cleaning Show reuneste cei mai importanti producatori si distribuitori de echipamente pentru curatenia profesionala, precum si furnizori de servicii din domeniile: echipamente si servicii de curatenie industriala, profesionala si domestica, echipamente de igiena sanitara, consumabile, accesorii si detergenti, curatatorii si spalatorii chimice.
La editia din acest an a Cleaning Show vor avea loc lansari si prezentari ale echipamentelor si tehnologiilor avansate, iar eficienta exponatelor va putea fi analizata atent de vizitatori, in cadrul unor concursuri spectaculoase.

In plus, luna    aprilie vine cu noi targuri din domenii variate, organizate de catre    ROMEXPO:
09 – 12 aprilie 2013
ROMENVIROTEC

Expozitia internationala de      tehnologii si echipamente de protectie a mediului, se afla la cea de-a      XX-a editie.
Evenimentul reprezinta cea mai importanta expozitie internationala      dedicata protectiei mediului din Romania.
Timp de 4 zile, pavilioanele C4 si C5 ale ROMEXPO vor gazdui companii      care ofera sau se afla in cautarea celor mai noi tehnologii, echipamente      si servicii. ROMENVIROTEC      este o ocazie de informare si dezbateri in cadrul conferintelor,      seminariilor si workshop-urilor ce se vor desfasura in perioada      expozitiei. Astfel, participanti si vizitatori deopotriva, contribuim      impreuna la dezvoltarea masurilor de protectie a mediului inconjurator      din Romania.
Suntem bucurosi sa anuntam, pentru editia din acest an, o importanta      participare internationala. Vor fi prezente companii din tari precum:      Austria, Belgia, Germania, Olanda, Cehia sau Ungaria.

ROMMEDICA

Cea de a XXIII-a editie a      Targului International de Medicina si Farmacie reprezinta cel mai      important eveniment adresat specialistilor din domeniul medical.
Evenimentul gazduit de ROMEXPO in pavilioanele C1 si C2 din cadrul      Centrului Expozitional reprezinta o sursa esentiala de informare pentru      reprezentantii sistemului de sanatate atat din mediul public, cat si din      cel privat, din sectoarele:       electro-medicina, chirurgie, medicina de urgenta, echipament si dotari      pentru spitale si clinici, medicina de recuperare, produse farmaceutice,      IT&C medical, oftalmologie si componente optice, aparatura de      laborator, servicii medicale, finantare si leasing, estetica medicala,      infrumusetare si fitness, publicatii de specialitate.
Pe toata perioada expozitiei publicul vizitator va putea asista la      prezentari si demonstratii live ale tehnologiilor si inovatiilor propuse      de firmele participante. In completarea programului expozitional,      organizatorii impreuna cu partenerii, au conceput si in acest an, o serie      de evenimente conexe – conferinte, seminarii, mese rotunde si      workshop-uri pentru a facilita accesul direct la informare si networking      cu reprezentantii companiilor producatoarea si importatoare de aparatura      de profil. Conferintele sustinute in cadrul evenimentului ROMMEDICA sunt      creditate cu puncte EMC.

TARG DE PRODUSE    TRADITIONALE

Ne propunem ca in cadrul acestei      manifestari sa reunim in casutele de pe Aleea Negustorilor, atat      expozantii de produse alimentare traditionale cat si pe mestesugarii si      comerciantii de obiecte de artizanat de cele mai diverse categorii.
Principalele produse pe care tematica targului le are in vedere sunt:      carne si produse din carne, peste si produse din peste, paine si produse      de panificatie, lapte si produse din lapte, legume si fructe procesate,      miere si produse apicole, bauturi si produse de artizanat.

18 – 21 aprilie 2012
CONSTRUCT EXPO

Aflata la cea de a XX-a editie,      manifestarea expozitionala este dedicata producatorilor, importatorilor      si distribuitorilor, la nivel national si international, pentru      urmatoarele domenii: produse si sisteme pentru constructii, amenajari      exterioare edilitare, utilaje industriale si echipare de santier,      proiectare, consultanta, design, antreprenoriat si executie.
100 de companii vor expune pe o suprafata de 4000 de metri patrati.      Dintre acestea, o parte semnificativa o reprezinta firme de peste hotare,      din tari precum: Austria, Belgia, Bulgaria, Canada, China, Estonia,      Germania, Grecia, Italia, Polonia, Serbia, Spania si Turcia.
Expozitia se adreseaza profesionistilor din domeniul materialelor,      tehnologiilor, echipamentelor si utilajelor de constructii.

AMBIENT EXPO

Targ lider pentru zona Europei      Centrale si de Sud-Est, AMBIENT      EXPO prezinta cea mai cuprinzatoare gama de produse si      sisteme pentru amenajari interioare si exterioare, decoratiuni si mobilier.
Aflat la editia a XX-a, targul va fi organizat intr-un nou concept care      respecta tendintele inregistrate la nivel international, de catre marile      targuri cu tematica similara.
Peste 100 de companii din Romania si din straintate (Bulgaria, Grecia,      Italia, Polonia, Romania, Ungaria) isi vor expune produsele pe o      suprafata de peste 3000 de metri patrati.
AMBIENT EXPO 2013      cuprinde urmatoarele sectoare tematice: produse si sisteme pentru      finisaje, amenajari de interior, amenajari exterioare, piscine, mobilier,      echipamente electrocasnice, oferte imobiliare in domeniul rezidential.

ROMTHERM

Cea de a XVIII-a editie a      targului ROMTHERM este singura manifestare din Romania dedicata      echipamentelor de racire si incalzire.
Pe o suprafata de expunere de peste 3.000 de metri patrati, vor participa      peste 80 de expozanti romani si straini. De remarcat numarul aproape egal      al participantilor din tara noastra comparativ cu cel al oaspetilor de      peste hotare, gradul ridicat de internationalizare al acestei manifestari,      de peste 40%, confirmand interesul firmelor straine pentru domeniul      aparaturii de incalzire si racire din Romania si potentialul ridicat de      dezvoltare. Tarile reprezentate vor fi: Croatia, Germania, Grecia,      Italia, Marea Britanie, Polonia, Republica Ceha, Romania, Serbia si      Turcia.

ANTIQUE MARKET

Editia a IX-a a Targului Antique      Market isi propune sa fie locul de intalnire atat al artistilor cat si al      iubitorilor de arta si al colectionarilor. Pentru aceasta, Antique Market      gazduieste, pentru expunere si evaluare, piese de mobilier si decoratiuni      interioare, arta plastica, obiecte personale si de colectie, argintarie      si portelanuri, bijuterii vechi, jucarii, vehicule de epoca si multe      altele.

EXPO FLOWERS &    GARDEN

Expozitia Internationala de      Flori, Amenajari Peisagistice, Horticultura si Gradinarit isi propune sa      reuneasca companii de consultanta in peisagistica, comercianti,      producatori si distribuitori din domeniul horticulturii si al produselor      necesare intretinerii spatiilor verzi, cu vizitatorii interesati de      solutii practice de design si amenajare a acestora.

TARG DE PRODUSE    TRADITIONALE

Aleea Negustorilor va asteapta      si de aceasta data cu produse alimentarea traditionale, obiecte de      artizanat si multe altele. Principalele produse cu care veti fi      intampinati sunt: carne si produse din carne, peste si produse din peste,      paine si produse de panificatie, lapte si produse din lapte, legume si      fructe procesate, miere si produse apicole, bauturi si produse de artizanat.

Pentru calendarul    evenimentelor ROMEXPO din anul 2013, va rugam sa accesati: www.romexpo.ro/program-expozitional-2013

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *