Evenimente importante si expozanti de seama la DENTA 2014!

Intre 20 si 22 noiembrie va asteptam la DENTA – Expozitie internationala de produse si echipamente pentru medicina si tehnica dentara, eveniment destinat deopotriva prezentarii si achizitionarii de produse dar si schimburilor informationale.
In plus, expozantii au pregatit oferte si discount-uri semnificative doar pe perioada DENTA.

Doar la DENTA aveti ocazia de a participa la conferinte si workshop-uri sustinute de profesionisti atat din Romania, cat si din strainatate.

 

StomaDent/StomaTime- Reabilitarea orala in stomatologia moderna

Vineri: 21.11.2014

Sala Iorga

10.00 – 11.00 – Deschidere Congres
11.00 – 12. 00 – PROTETICA IMPLANTARA SWEDEN & MARTINA – Reabilitari complexe implanto-protetice
12.00 – 13.00 – Prezentare Preventie in cabinetele de medicina dentara cu:

  • Isorapid Spray – dezinfectant rapid gata de utilizare, suprafete, aparatura medicala, instrumentar
  • Orocid Multisept Plus – dezinfectant – detergent concentrat instrumentar
  • Orosept Solution – dezinfectant maini si piele cu continut de substante hidratante
  • Orolin Perasept – sterilizant la rece concentrat instrumentar inclusiv termosensibil, materiale sensibile
  • Orolin Intra – sistem 3×1 pentru curatarea, dezinfectia si lubrifierea pieselor de mana, celor contra-unghi, turbinelor – adaptor contra-unghi

            Prezinta dna. Cornelia Badescu reprezentant OCC Switzerland in Romania

14.00 – 16.00 – Prezentare compania Ivoclar:
14.00 – 15.00 – Fatete integral ceramice: Estetica si Functionalitate – Lector Dr. Dan Patroi
15.00 – 16.00 – All ceramic – All options: Explorarea solutiilor digitale – Lector Dr. Christian Fryges

Sambata: 22.11.2014

Sala Iorga

12.00 – 13.00 – Dr. Fischer Dental Lab – partenerul studentilor de azi viitorul stomatologiei de maine
13.00 – 14.00 – Estetica dentara intre fatete clasice si Lumineers, prezinta Dr. George Luca
14.00 – 15.00 – Progrese in imagistica dentara – tomografia computerizata cu fascicul conic (CBCT)

Prezinta: Dr. Iacob Laur – Director Medical, YTS-Dental View
Dr. Mihalache Marius – Analist CBCT, YTS-Dental View

 

CURS: “INFLUENTA MIO-FUNCTIONALA ASUPRA CRESTERII FACIALE IN DENTITIA PRIMARA, MIXTA SI PERMANENTA” 

21.11.2014, ORA 10.00, BUCURESTI

ROMEXPO, PAVILION C6, SALA BALCESCU 

Obiceiurile mio-functionale incorecte ca poziitia limbii, interpozitia limbii, deglutitia incorecta, respiratia orala si suportul deficitar pentru buza sunt cauze frecvente ale malocluziilor. Din acest motiv, trebuie sa incercam sa corectam nu doar problemele dentare, ci si cauza. Daca nu reusim sa corectam cauza in aceste cazuri, atunci nu vom obtine rezultate bune si stabile, asa cum ne dorim.

Terapia mio-functionala ofera cele mai bune rezultate daca putem incepe tratamentul cat de curand posibil, intre 4 si 12 ani. Este foarte important sa corectam functiile incorecte inainte de a incepe orice tratament ortodontic. Daca reusim sa incepem timpuriu, tratamentul ortodontic ce va urma va fi mult mai facil, iar rezultatele mult mai stabile.

Cursul se concentreaza asupra etiologiei malocluziilor si modalitatii de corectare a cauzelor. Este un curs care se poate adresa profesionistilor din multiple specialitati, pentru o abordare multidisciplinara, abordand tematici din domeniul ortodontiei, tratmentului miofunctional si al afectiunilor articulatiei temporo-mandibulare.

Inainte de a trata malocluzia sau afectiunea temporo-mandibulara, trebuie sa acordam atentie etiologiei acesteia si sa corectam in aceeasi masura cauza si rezultatul problemei. Pozitia dentara, forma si dimensiunea arcadelor, relatiile intermaxilare si aspectul facial se afla sub influenta tiparelor musculare si posturale. Pentru a identifica etiologia malocluziei, trebuie sa acordam atentie urmatoarelor elemente:

  • Forma: Forma mandibulei, maxilarului si boltei palatine
  • Functia: Efectul modelelor respiratiei, deglutitiei, masticatiei, vorbirii asupra dentitiei
  • Postura: Echilibrul intregului sistem scheletal: nu exista dezechilibre intr-o parte a corpului care sa nu se reflecte la nivelul corpului. Imaginile video folosite in timpul prezentarii arata deplasarile, natura dinamica a structurilor cu care lucram.

Vom acorda atentie in detaliu tiparelor tesuturilor moi ale fetei si vom vedea ce tipare musculare sunt legate de anumite malocluzii si afectiuni ale ATM.

Vom studia in amanunt si modalitatile de corectare a tesuturilor moi la copilul aflat in crestere folosind aparate mio-functionale.

Se va demonstra faptul ca este posibil sa se schimbe in mod negresit si consistent tiparele musculare si de respiratie la copiii aflati in crestere. Atunci cand realizam acest lucru, putem inregistra schimbarile benefice aparute la nivelul formei si dimensiunii arcadei, relatiilor intermaxilare si aspectului facial. In cazul dentitiei permanente, putem aduce imbunatatiri in ceea ce priveste tiparul muscular. Acestea nu sunt totusi suficiente intotdeauna pentru a alinia complet dintii.

Se va explica modalitatea in care aparatele miofunctionale pot lucra impreuna cu aparatele fixe, in cazul dentitiei permanente.

Vom studia in detaliu articulatia temporo-mandibulara si vom vedea cum se diagnosticheaza imediat disfunctia ATM, inclusiv bruxismul, sforaitul si respiratia orala.

CE VETI INVATA?

Cum sa diagnosticati si sa tratati disfunctia mio-functionala la pacientii dumneavoastra.
Cum sa tratati tiparele mio-functionale si afectiunile ATM in cazul dentitiei permanente si mixte folosind aparate mobile prefabricate.
Cum sa diagnosticati si sa indepartati imediat durerea in cazul disfunctiilor ATM.
Cum sa incorporati tratamentul mio-functional in tehnica de zi cu zi.

DE LA CINE VETI INVATA? 

Niels HULSINK 

Lucreaza in domeniul ortodontic inca din 1999. A fost implicat timp de 4 ani in dezvoltarea unui sistem nou de bonding indirect in cooperare cu cativa medici ortodonti si dentisti. In timpul acestei perioade a lucrat cu mai multe cabinete si laboratoare pentru aplicarea acestui sistem la pacientii aflati in tratament ortodontic.

Incepand din 2004, a luat parte la dezvoltarea, productia si promovarea aparatelor mio-functionale pentru tratamente timpurii in prevenirea si corectarea obiceiurilor mio-functionale care pot cauza malocluzii sau multe alte probleme privind functia si forma. Prezentarile sale sunt bine documentate si interactive, participantii la curs beneficiind de o experienta interesanta si educativa, plina de informatii esentiale realizarii unui tratament mio-functional adecvat. Prin modul sau de prezentare, va ajuta participantii sa recunoasca si sa diagnosticheze aceste obiceiuri (functii) si relatiile intre malocluzie (forma), postura si dezvoltarea faciala in timpul dentitiei mixte.

PRETUL CURSULUI ESTE DE 150 RON
PRETUL CURSULUI CURPINDE:
-MATERIALE PROMOTIONALE
-PAUZA DE CAFEA
PENTRU INSCRIERI SAU INFORMATII CONTACTATI:
DENTAL FOCUS, Intrarea Ezareni Nr. 6, Et. 1, Ap. 1, Sector 1, Bucuresti, ROMANIA
Tel: 021/430.12.87; Fax: 021/430.12.87; e-mail: sales@dentalfocus.ro

21.11.2014 ORA 14.15- 15.45 

PAVILIONUL C6, SALA BALCESCU

SEMINAR: Actele la control – dosarul pacientului! Tehnici de conformare legală şi relaţionare dedicate medicului dentist

Sustinut de : av. Luciana Mihai

EXPOZANTII DENTA 2014 SE PREZINTA:

MIS ROMANIA 

S-au implinit doi ani de la lansarea M4 

Implant proiectat sa valorifice avantajele designului cilindric si conic in scopul obtinerii stabilizarii primare in orice scenariu clinic, M4 a ajuns rapid implantul preferat al multor medici stomatologi.

Vi-l recomandam cu toata increderea !

Oferta pentru toamna 2014: un implant M4 + bont drept 70.00€ + TVA

www.mis-romania.ro

 

www.fischer.ro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DEZIMED

Pe parcursul expozitiei Denta ce se va desfasura la Romexpo in perioada 20-22 noiembrie 2014 compania DEZIMED a pregatit oferte „de nerezistat” pentru cabinetul dumneavoastra precum si o prezentare de noi produse din gama Oro Clean Chemie AG Elvetia.

Cu aceasta ocazie la standul societatii noastre (Dezimed, stand Nr. 08, pav. C4-C5) se va organiza o tombola cu produse dezinfectante destinate curatarii, dezinfectiei (rapide) si sterilizarii suprafetelor, instrumentarului, materialelor de amprenta si sistemelor de aspiratie, spalarii, dezinfectiei si ingrijirii mainilor si pielii.

Nou!!! OROLIN® Intra – curata/dezinfecteaza si lubrifiaza turbinele/piesele contraunghi. Se ofera un adaptor gratuit la prima achizitie. Prezentari zilnice la stand.

Extragerile vor fi zilnice!

Este foarte important ca produsele utilizate de dumneavoastra, sa fie avizate de Ministerul Sanatatii si sa prezinte toate avizele si prelungirile acestora asa cum sunt mentioante pe site-ul nostru www.dezimed.ro pe care va invitam sa il accesati pentru a va informa despre noutatile aparute in domeniul dezinfectantelor, sectiunea „intrebari frecvente”.

Alte informatii privind procedura de curatare, dezinfectie, sterilizare puteti afla accesând sectiunea „despre noi” a site-lui.

Noi va propunem urmatoarele produse destinate curatarii/dezinfectiei/sterilizarii:

ISORAPID®Spray, ISORAPID®XXL Wipes, DENTIRO®Wipes, DENTIRO®Zero ( Nou! ) DENTIRO®Foam, ISORAPID®Floor, OROCID® Multisept Plus, OROLIN® Burbath, OROLIN® Perasept, OROLIN®Intra, OROLIN®Lotion, OROSEPT®Solution, OROMED®Gel, OROCREME,® ORO CLEAN® Liquid, ASEPTOPRINT® Spray, ASEPTOPRINT® Liquid JACLOR®.

Pentru informatii suplimentare accesati site-urile www.dezimed.ro , www.romdezimed.com
Telefon/fax: 021/411.91.17
Mobil: 0744/384.725; 0722/243.550.
Email: office@dezimed.ro
dezimed@yahoo.com

Cu stima,
Echipa DEZIMED
De la profesionisti la profesionisti!

Va asteptam la DENTA 2014!

Program de vizitare:

20 Noiembrie – 22 Noiembrie 2014, intre orele 10.00-18.00

Pentru mai multe detalii despre eveniment, accesati: www.denta.ro

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *