Evenimente conexe la Cosmetics Beauty Hair 2013

VINERI, 27 SEPTEMBRIE 2013

18.00-21.00, Sala Titulescu estetica
Gala ESTETICA AWARDS 2013

 

Estetica Awards, editia a 5-a, o noua provocare
Lucrarile nominalizate vor fi expuse in cadrul targului Cosmetics Beauty Hair 2013, la Romexpo, in perioada 26-29 septembrie 2013 si premiate in cadrul Galei de decernare a premiilor Estetica Awards care ii va aduce pe scena pe castigatorii celor 5 categorii: Tunsoare, Culoare, Avangarda, Comercial si Machiaj.

 

12.00-15.00, Centrul de Presa goldeneye
WORKSHOP MICROPIGMENTARE GOLDEN EYE ROMANIA

 Teme abordate: Micropigmentare – Visagism – Responsabilitate, tehnologie, pigmentologie, tehnici de lucru, metodologie, igiena, ce trebuie sa respecti printr-un tratament de micropigmentare si la ce ar trebui sa se astepte clientii dvs, posibilitati de lucru sprancene, buze, ochi, tratamente paramedicale, corectii, scolarizare si reevaluarea continua a cunostintelor.

Workshop – corectii – INTERACTIV
ECHIPA GOLDENEYE ROMANIA

  • SIMONA GHIURTU – Director Marketing Goldeneye Romania
  • ILEANA POPESCU – Profesor in Micropigmentare Goldeneye Romania
  • SERGIU MAZILESCU – Profesor in Micropigmentare Goldeneye Romania
  • NATALIA NEGRU – Profesor in Micropigmentare Goldeneye Republica Moldova

 

 

SAMBATA, 28 SEPTEMBRIE 2013

11.00-12.00, Centrul de Presa style
Style IQ

Style IQ, invita comunitatea specialistilor din industria beauty din Romania la o demonstratie originala, iesita din tipare cu tematica MIREASA 2013. Prezentarea va fi realizata de catre hair stylistul Style IQ, cu o vasta experienta in domeniu. Impletituri senzationale ce intregesc o coafura speciala recomandata pentru cea mai importanta zi din viata unei femei: cea a nuntii! Sfaturi utile, avizate de catre Style IQ.

De asemenea, va invitam sa descoperiti ultimele noutati din domeniu in materie de tendinte si produse, sfaturi utile pentru activitatea desfasurata zilnic, tutoriale step by step insotite de fotografii reprezentative, interviuri cu profesionisti, locuri de munca, seminarii pentru dezvoltarea profesionala, concursuri cu premii.

 

14.00-15.00, Centrul de Presa

Tendinte in hair si make-up AW 13/14 – From Mona with Gloss

Seminarul va aborda noutatile pentru sezonul rece in materie de machiaj si coafuri pentru a le ajuta pe doamne si domnisoare sa fie in pas cu moda.

Seminarul va fi prezentat de Mona Croitoru, beauty blogger cu o experienta de 3 ani in domeniu, pasionata de beauty dintotdeauna, cu numeroase parteneriate cu brand-urile de cosmetice si moda si cu participari la lansari, evenimente si expozitii din domeniu. Mona este Ambasador Remington, imaginea Fontana Contarini in Romania si castigatoare a Scolii de Beauty Blogging organizata de L’Oreal la nivel national.

Machiajul modelelor va fi realizat de make-up artistul Cristian Buca, cu o experienta de peste 10 ani in editoriale de beauty si fashion, in machiajul vedetelor si al modelelor pentru catwalk si in machiajul pentru televiziune.

Pe langa surprizele seminarului, se vor oferi 10 invitatii VIP, cele 10 cititoare VIP vor primi cate un Pink Box si cate un accesoriu unicat hand made Zorzonele by Alina Durla (mai multe detalii pe site-ulwww.frommonawithgloss.ro.

La sfarsitul seminarului particiapantele vor avea parte si de un concurs Remington, de unde o fericita castigatoare va pleca acasa cu un ondulator deosebit, din noua gama care se va lansa in aceasta toamna la Berlin. In plus vor mai fi si alte 5 surprize Remington, dar pe care vi le va dezvalui Mona la fata locului.

Va asteptam la COSMETICS BEAUTY HAIR!

Program de vizitare:
26.09.2013 – 28.09.2013 intre orele 10:00 – 18:00.
29.09.2013, intre orele: 10:00 – 16:00.

Pentru a fi in permanenta la curent cu cele mai recente informatii despre acest eveniment, va invitam sa vizitati site-ul: www.expocosmetics.ro.

 


0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *