Energia produselor Q-link la TMA 2014!

In perioada 13 – 16 martie 2014, ROMEXPO va invita sa luati parte la un eveniment ce aduce in prim plan traiul sanatos. Timp de patru zile veti avea ocazia sa va intalniti cu specialisti din domenii precum medicina alternativa sau terapii complementare si veti putea testa si achizitiona nenumarate produse naturiste.

Va asteptam la standul Q-link pentru a descoperi noile pandantive.

Varful tehnologic: SRT3 este incorporat in toate produsele Q-link oferindu-ne confort, mai multa energie, mai putina oboseala din prima zi de utilizare.

Generatoarele de frecvente SRT3 funtioneaza nelimitat fiind programate cu +100 de frecvente naturale (nu contin magneti) care consolideaza campul energetic oferindu-ne performanta mai mare din prima zi de utilizare. Q-link SRT3 datorita consolidarii energetice rapide este recomandat pentru protectia utilizatorilor de calculatoare, telefoane mobile dar si pentru cresterea performantei in timpul activitatilor sportive etc.

Produsele pasive Q-link nu au contraindicatii, nu contin magneti si nu necesita alimentare. Produsele active (raza mare de actiune) pot fi conectate la priza sau la portul USB al calculatorului.

In cadrul Targului dupa achizitionarea produselor Q-link beneficiati de Test gratuit GDV Camera in urma caruia veti primi rezultatele tiparite cu diagnosticul energetic complet pentru toate organele si sistemele de organe.

Mai multe informatii: www.Logyos.ro

Va asteptam la TMA 2014!

PROGRAM DE VIZITARE
13 – 15 martie 2014: intre 10.00 – 18.00
16 martie 2014: intre 10.00 – 16.00

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *