Editia de primavara DENTA s-a incheiat. Pe curand, la editia din noiembrie!

Editia de primavara DENTA s-a incheiat. Va asteptam la cea de-a XXVIII-a editie, in perioada 8-10 noiembrie 2012.

In perioada 9 – 12 mai, ROMEXPO, in colaborare cu Camerele de Comert si Industrie din Romania au organizat Expozitia Internationala de Medicina si Tehnica Dentara – DENTA.

Aflata la cea de-a XXVII-a editie, DENTA a reprezentat cea mai importanta expozitie cu vanzare din domeniul medicinei si tehnicii dentare imbinand cu succes latura comerciala cu cea stiintifica, pentru a oferi vizitatorilor specialisti, intr-un cadru profesional, cele mai competitive oferte si ultimele noutati din domeniu.

Editia de primavara a targului s-a desfasurat in pavilionul C1 din cadrul Centrului Expozitional ROMEXPO si a reunit 66 de companii din Romania, Israel, Italia si Portugalia, din domeniile:

• echipamente;

• instrumentar;

• accesorii;

• materiale;

• produse de igiena orala;

• produse chimico-farmaceutice pentru medicina dentara.

Evenimentul a reprezentat platforma ideala de interactiune cu expertii din domeniu, facilitand dialogul dintre cadrele specializate si furnizori, totul in scopul imbunatatirii serviciilor de medicina si tehnica dentara din Romania. Astfel, pe parcursul celor patru zile de desfasurare au avut loc lansari de produse, prezentari şi demonstratii la standurile companiilor participante, produsele fiind totodata ofertate cu discount-uri speciale valabile doar pe perioada expozitiei.

 

Dintre noutatile editiei putem mentiona:

Firma Medical Implant System Romania a propus o revolutie in domeniul remodelarii si regenerarii osoase – materialul de aditie BondBone – care este considerat inovator in chirurgia dentara de reconstructie osoasa. Sulfatul de calciu bi-fazic BondBone poate fi folosit impreuna cu alte materiale de reconstructie familiare, sporind astfel regenerarea si resorbtia osoasa.

 

Compania OROLIN® Intra a prezentat in cadrul targului un dezinfectant inovator, de noua generatie, de nivel inalt, destinat dezinfectiei, curatarii si lubrifierii pieselor de mana, in contra unghi si a turbinelor din domeniul stomatologic. Produsul prezinta activitate bactericida, microbactericida, fungicida, virucida (inclusiv Poliovirus) in numai 60 secunde. Nu produce aerosoli. Produsul utilizat pentru curatarea si dezinfectarea turbinelor si a pieselor de mana se utilizeaza si pentru lubrifierea acestora, ceea ce duce la o reducere a timpului alocat acestui procedeu, dar si la o economie financiara considerabila. Formula acestui produs este non-agresiva, de noua generatie, atat pentru dispozitivele ce urmeaza a fi curatate/dezinfectate/lubrifiate, cat si pentru personalul utilizator.

 

 

Evenimente conexe

 

In cadrul expozitiei au fost sustinute Cursurile Internationale de Chirurgie si Protetica pe Implanturi Dentare, evenimente prezentate de catre:

  • Prof. Dr. Joseph Nissan, Presedinte al Asociatiei Israeliene de Implantologie, Lector Senior si Director al Departamentului de Implantologie, Sectia de Reabilitare Orala, in cadrul Universitatii de Stomatologie din Tel Aviv.
  • Prof. Dr. Gabriel Ceausu, Sef Sectie de Chirurgie Orala si Maxilo – Faciala, Centrul Medical Rabin, Campus Beinlinson, Petah Tikva, Israel, Sectia de Chirurgie Orala si Maxilo – Faciala, Universitatea de Stomatologie din Tel Aviv, Israel.

si Tehnici de stratificare naturala de la simplu la complex pentru a obtine restaurari frontale invizibile sustinute de: Dr. Cristina Ghita – Romania.

 

Pentru mai multe informatii va invitam sa accesati site-ul dedicat evenimentului: www.denta.ro

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *