Echipamentele sportive X-BIONIC pentru prima data in Romania la MODEXPO

Finalul lunii septembrie aduce la ROMEXPO unul din cele mai mari evenimente destinate industriei textilelor din Romania. Astfel, intre 26 si 29 septembrie MODEXPO – Expozitia internationala de tesaturi textile, imbracaminte, pielarie, blanarie, incaltaminte si marochinarie, accesorii, isi asteapta vizitatorii pentru patru zile pline de premiere si reduceri substantiale.

In cadrul editiei din acest an, sunteti invitati la standul Ziper Sport – importator si reprezentant in Romania a unor branduri de renume in materie de echipamente sportive. Compania va prezenta pentru prima data in tara noastra produsele liderului mondial in materie de imbracaminte specifica: X-BIONIC – imbracaminte pentru sportivii de performanta dar si pentru cei pasionati si care dedica timp sporturilor in general.

Produse de running, trecking, ciclism, fitness, sporturi de iarna, moto si vanatoare, pentru atleti barbati, femei si copii, vor fi de gasit la standul Ziper Sport.

Produsele X – Bionic sunt folosite de cei mai buni sportivi ai lumii pentru ca pe langa alte proprietati, care definesc confortul sportivilor, acestea folosesc o tehnologie avansata care le permite sa sustina efortul fizic si sa imbunatateasca performanta!

Ziper Sport mai reprezinta si celebrele branduri: Goldwin si VOLKL imbracaminte/echipamente de schi,LEKI – bete si manusi de trecking, schi alpin, schi fond si nordic precum si Tecnica – incaltaminte outdoor si clapari, BRIKO – accesorii si imbracaminte pentru ciclism si schi.

www.ski-shop.ro
www.outdoor-sport.ro


Magazine:

Bucuresti
Sos. Stefan cel Mare nr. 234

Brasov
Str. Zizinului 121

Telefoane:

0746150100
0746 150101
0746150102

 

 

Va asteptam la MODEXPO!

Program de vizitare:
26.09.2013 – 28.09.2013 intre orele 10:00 – 18:00.
29.09.2013, intre orele: 10:00 – 16:00.

Pentru a fi in permanenta la curent cu cele mai recente informatii despre acest eveniment, va invitam sa vizitati site-ul: www.modexpo.ro.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *