Echipamente si consumabile medicale la ROMMEDICA 2014


In perioada 26 – 29 martie la ROMEXPO are loc ROMMEDICA – Targ international de medicina si farmacie. Pe parcursul celor patru zile veti avea ocazia sa va intalniti cu importante companii din domeniu, dar sa si participati la seminariile si workshop-urile ce au loc cu aceasta ocazie.

ADION este o societate cu o vasta experienta in domeniul medical. Importa si comercializeaza aparatura medicala pentru diagnosticare, tratament si sterilizare; aparatura pentru sali de operatie si ATI; mobilier pentru clinici si cabinete medicale; echipamente de interventie rapida in caz de urgente, catastrofe si dezastre; instrumentar medical; materiale medicale consumabile.

Datorita gamei largi de produse oferite (peste 3000 de repere ce pot in mare parte fi vizionate in cel mai mare show room de specialitatea din Romania), calitatea acestora si a serviciilor puse la dispozitie (consultanta de specialitate, amenajare sterilizare, sali de operatie, saloane VIP, service aprobat de MS, etc.) activitatea ADION a fost recunoscuta atat de clasamentele intocmite de Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti cat si de organisme internationale (Geneva 2011).

In cei peste 20 de ani de experienta ADION a participat atat la numeroase reabilitari de unitati medicale de stat cat si la utilarea cu aparatura si mobilier a principalelor clinici si spitale private precum Gral, Sanador, Medicover, Regina Maria, etc.

In cadrul expozitiei Rommedica 2014, ADION va prezenta in aproximativ 150 mp solutii de top pentru realizarea de sali de operatie, aparatura de recuperare si in general produse ale caror raport pret/ calitate este imbatabil.

Atat pentru proiectele mari cat si pentru cele mijlocii compania poate facilita solutii financiare de sprijin a investitorilor.

Pentru toate cele prezentate se poate afirma ca ADION este Partenerul Dvs. Ideal!

www.adion.ro

Va asteptam la ROMMEDICA 2014!

 

26 – 28 martie 2014, intre orele 10.00 – 18.00
29 martie 2014, intre orele 10.00 – 16.00
Pentru a fi in permanenta la curent cu cele mai recente informatii despre acest eveniment, va invitam sa vizitati:
www.rommedica.ro
https://www.facebook.com/ROMMEDICA

www.romexpo.ro
https://www.facebook.com/ROMEXPO
https://www.facebook.com/RomexpoSA

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *