Echipamente pentru procesarea deseurilor menajere si industriale la ROMENVIROTEC 2014

In perioada 26 – 29 martie, ROMEXPO va invita la cel mai important eveniment din Romania dedicat protejarii mediului inconjurator. Timp de patru zile, veti avea ocazia sa intalniti companii si factori de decizie care vor face din Expozitia internationala pentru tehnologii si echipamente de protectie a mediului, o manifestare expozitionala reper pentru domeniu.

In cadrul acestei editii, va invitam la standul S.C ADARCO INVEST Petrosani, o companie cu peste 20 de ani de performanta la nivel de varf mondial.

S.C. Adarco Invest Petrosani este la ora actuala unul dintre cei mai reprezentativi producatori de instalatii complexe de sortare/transfer si tratare mecano-biologica (TMB), de echipamente specifice activitatilor de procesare a deseurilor menajere si industriale din Romania.

 Foto 1. Lucrari de montare instalatie de sortare complexa Kokeny – Ungaria
(Proiectul de management al deseurilor Mecsek Drava – Ungaria)

 Profesionalismul si experienta acumulata pe parcursul a mai bine de doua decenii, seriozitatea si nu in ultimul rand dotarea tehnica a societatii, au garantat de fiecare data obtinerea unor produse la nivel de varf in ceea ce priveste calitatea si fiabilitatea, produse care raspund cerintelor impuse de legislatiile si standardele europene in domeniu.

Foto 2. Lucrari de montare instalatie de sortare complexa Kokeny – Ungaria
(Proiectul de management al deseurilor Mecsek Drava – Ungaria)

Principalele centre industriale Iasi, Sighisoara, Medias, Pitesti, Timisoara, Alesd, Botosani, Bacau, Tg. Mures, Bistrita, Giurgiu, Tr. Severin, Costinesti, Hateg, Urziceni s.a au in dotare statii de sortare si de transfer care au fost proiectate, fabricate, montate si puse in functiune de S.C. Adarco Invest Petrosani.

Foto 3 . Lucrari de montare ciur rotativ CR Φ 2500 x 7000 mm Marcali – Ungaria
(Proiectul de management al deseurilor Mecsek Drava – Ungaria)

Instalatii similare au fost realizate si pentru beneficiari externi: STRABAG-Ungaria unde in cadrul proiectului de management al deseurilor Mecsek Dráva, in colaborare cu firma ETC Umweltshutz din Budapesta – Ungaria si Lindner din Spittal an der Drau – Austria, s-au executat o statie de sortare complexa si un ciur rotativ CR Φ 3000 x 9000 mm pentru locatia Kökény, respectiv un alt ciur rotativ CR Ø 2500 x 7000 mm pentru locatia Marcali; PLARUS-Rusia, unde la Solnechnogorsk – Moscova s-a pus in functiune o statie complexa pentru procesare PET (statie a carei capacitate de procesare se va majora anul acesta utilizand echipamente de sortare fabricate integral in Romania de catre Adarco Invest); SCHICO Maschinen GmbH pentru care s-a fabricat si urmeaza sa se livreze si sa fie pusa in functiune o instalatie complexa de procesat zgura rezultata din instalatii de incinerare a deseurilor, pentru locatiile Oberhausen si Lunen.

Foto 4. Instalatie de sortare complexa Botosani (Stauceni)

De asemenea, pe baza unor contracte incheiate cu concernul METSO GmbH, S.C. Adarco Invest a fabricat si livrat o serie de echipamente distincte specifice activitatilor de management al deseurilor in Anglia, Franta, Germania, Olanda s.a. Societatea Adarco Invest Petrosani s-a aliniat la cerintele calitative impuse de standardele internationale implementand sistemul de management al calitatii, al mediului si sanatatii si securitatii ocupationale fiind certificata ISO9001:2008, ISO14001:2004 respectiv OHSAS 18001: 2007, iar majoritatea echipamentelor uzinate au fost evaluate si detin Certificate de Conformitate emise de un tert organism de certificare national, notificat NANDO Bruxelles.

Foto 5. Instalatie de sortare complexa Bacau (Onesti)


Foto 6. Instalatie complexa de sortare Tg. Mures (Sanpaul)

Va asteptam la ROMENVIROTEC 2014!

Program de vizitare:
26 – 28 martie 2014, intre orele 10.00 – 18.00
29 martie 2014, intre orele 10.00 – 16.00

Pentru a fi in permanenta la curent cu cele mai recente informatii despre acest eveniment, va invitam sa vizitati:

www.romenvirotec.ro

https://www.facebook.com/Romenvirotec.Romexpo

www.romexpo.ro
https://www.facebook.com/ROMEXPO
https://www.facebook.com/RomexpoSA

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *