Diversitatea este caracteristica TIB 2014!

Intre 15 si 18 octombrie va asteptam la TIB – Targul Tehnic International Bucuresti pentru patru zile in care tehnologia autohtona si europeana isi vor prezenta cele mai de seama realizari. 

Expozantii editiei 2014 se prezinta:

GSS GROUP va ofera o gama larga de lubrifianti auto si industriali, uleiuri ce sunt produse in inima Padurii Negre din Freudenstadt Germania. Pe langa fluidele utilizate la prelucrarea metalelor, va asteptam la standul nostru din pavilionul C4 standul 18pentru a va prezenta noile tehnologii:

  • Colectoare de ceata pentru lichide de racire
  • Separatoare de ulei centrifugale
  • Filtre de hartie pentru emulsii si span
  • Dozatoare pentru mixarea emulsiilor
  • Echipamente pentru mentenanta fluidelor
  • Managementul deseurilor

www.gssgroup.ro

 

INTERNATIONAL G&T SRL este reprezentanta mai multor firme producatoare de masini unelte din Europa de vest. Firma asigura vanzarea, punerea in functie si service-ul pentru centre de prelucrare, strunguri, masini de rectificat, masini de prelucrare prin electroeroziune, masini de lepuit. Printre firmele reprezentate se numara: Maschinenfabrik Berthold Hermle AG, STARRAGGROUP AG, ONA ELECTROEROSION SA, GEIBEL & HOTZ GmbH, SCAUBLIN MACHINES SA, REISHAUER AG, FLP MICROFINISHING GmbH, TOS KURIM, CKD BLANSKO – OS.

Firma noastra este prezenta pe piata romaneasca de peste 20 de ani, timp in care s-a facut cunoascuta prin calitatea produselor vandute si a serviciilor asigurate.

www.internationalgt.ro

 

PAROM IMPEX – companie cu capital integral francez specializata in realizarea de articole din sarma de otel si inox cu diametre intre 2 si 12 mm, dupa specificatiile clientului, cu tratamente de nichelare -cromare, vopsire in camp electrostatic si plastifiere.

Suntem deopotriva si producatori de articole din tabla cu o grosime de pana la 3 mm in combinatie cu teava, platbanda, profile U, corniere si alte accesorii.

Cu o echipa de peste 80 de angajati, Parom asigura clientilor servicii de calitate folosind cele mai noi tehnologii de debitare, pliere, sudura in puncte, ambutisare si asamblare din domeniu.

www.parrot-sa.com

Va asteptam la TIB!

 

Program de vizitare:
15.10.2014 – 17.10.2014 intre orele 10:00 – 18:00.
18.10.2014, intre orele: 10:00 – 16:00.

Pentru a fi in permanenta la curent cu cele mai recente informatii despre acest eveniment, va invitam sa vizitati site-ul: www.tib.ro.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *