Diversitate la TIBCO 2014!

La sfarsitul lunii mai, ROMEXPO organizeaza TIBCO – Targul international de bunuri de larg consum. Timp de patru zile, intre 29 mai si 1 iunie, vizitatorii sunt asteptati cu o varietate de produse si discount-uri pe masura.

Compania Biosmell Corp SRL – Importator oficial al odorizantelor auto California Scents in Romania, are placerea de a va anunta ca ne puteti vizita, cu ocazia TIBCO 2014, la standul nostru din Pavilionul Central.

Indiferent de natura afacerii dumneavoastra, stim ca v-ar placea sa aflati cum sa cresteti cifra de afaceri si sa va fidelizati clientii. Va putem ajuta sa va mariti veniturile si sa aveti clienti, care sa va aleaga pe dumneavoastra, de fiecare data cand interiorul masinii lor are nevoie de un parfum proaspat.

Oferim consultanta gratuita privind produsele noastre pentru, Spalatorii auto, Serviceuri, Magazine piese auto, Reselleri independenti, etc.

85% din automobile consuma in medie cel putin 10 odorizante/an, iar oferta de odorizante ce se gaseste in piata este una foarte bogata, se gasesc in diferite forme, sortimente si pentru toate buzunarele.

Produsul care reuseste sa va aduca clienti din tot orasul se numeste California Scents! Noi, echipa de la Biosmell, ne mandrim ca cu faptul ca suntem importatori oficiali de 4 ani.

Rezultatul este unul extraordinar, prin faptul ca suntem prima alegere pentru peste 300 de parteneri in Romania si Bulgaria, avand un numar al clientilor multumiti intr-o continua crestere.

Avantaje produsului:
– Produsele sunt Certificate EnviroKleen
– Cel mai bun raport calitate pret
– Persista pana la 60 de zile
– Gama completa de arome
– Ambalaje colorate, atragatoare pentru consumator.

California Scents este instrumentul perfect de fidelizare al clientilor dumneavoastra, in plus o sa va bucurati de venituri generoase din vanzarea acestui produs excelent!
Beneficiati de asistenta in vanzare, standuri si display-uri de prezentare, afise publicitare, toate instrumentele necesare pentru promovarea corecta a acestui produs si maximizarea profitului.

Pentru o oferta personalizata, ne puteti contacta la
BioSmell Corp Srl. – Sos Morarilor Nr 2b
M: 0726.774.093 M: 0726.374.434, F: 021 255 21 21
office@biosmell.ro
www.biosmell.ro

Va asteptam la Tibco 2014!

Program de vizitare:
29-31 mai 2014: 10.00 – 19.00
1 iunie 2014: 10.00 – 16.00

Intrarea este libera!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *