Digital Bit prezenta la EXPOMIL 2013

 

 

S.C. Digital Bit S.R.L. este o companie specializata in domeniul tehnologiilor de varf, cu rezultate notabile in dezvoltarea de aplicații software speciale, proiectarea, dezvoltarea si integrarea sistemelor, respectiv producția de echipamente electronice speciale.

Va invitam sa vizitati standul firmei noastre nr. D12, situat central in Pavilionul A. In cadrul standului vom prezenta sistemul de arma telecomandata AGIL V4 integrat cu aplicatia de comanda si control Force V4, produse high-tech 100% romanesti. La sfarsitul lunii august firma noastra a implementat si testat cu succes sistemul de arma telecomandata AGIL V127N la bordul fregatei Maria in vederea participarii fregatei la operatiunea Active Endeavour 2013.

De asemenea, in acest an, in premiera absoluta vom prezenta transportorul amfibiu IVECO Super AV 8×8, vehicul propus de noi pentru inzestrarea armatei romane. Propunerea noastra are la baza un team agreement semnat intre IVECO si ROMARM ce include productia locala prin transfer de tehnologie, pregatirea fortei de munca si chiar investitii directe. Transportorul amfibiu IVECO Super AV 8×8, cel mai modern dar si cel mai performant vehicul amfibiu blindat din clasa sa, este in perioada de testare finala a puscasilor marini americani si a trupelor italiene.

Un alt proiect propus de firma noastra, care ar putea contribui si el la relansarea industriei de aparare autohtone, este asamblarea in Romania a autovehiculului 4×4 Jeep J8, inlocuind cu succes regretatul ARO.

www.digitalbit.ro

Va asteptam la EXPOMIL!

Program de vizitare:
26.09.2013 – 28.09.2013 intre orele 10:00 – 18:00.
29.09.2013, intre orele: 10:00 – 16:00.

Pentru a fi in permanenta la curent cu cele mai recente informatii despre acest eveniment, va invitam sa vizitati site-ul: www.expomil.ro.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *