Detaliile in amenajari fac diferenta la ROMHOTEL 2013

Intre 14 si 17 noiembrie, ROMEXPO organizeaza cea de a 21-a editie a ROMHOTEL – Expozitia internationala de echipamente, dotari si mobilier pentru hoteluri si restaurant. Fiind un reper anual unde specialistii din domeniul HORECA se pot intalni si pot afla cele mai recente tendinte in materie, aducand o contributie esentiala dezvoltarii industriei ospitalitatii, ROMHOTEL devine un eveniment de cinci stele.
In cadrul editiei din acest an, va asteptam la standul CAMONERO.
Compania a reusit sa aduca pe piata romaneasca, mocheta profesionala de inalt nivel calitativ, cele mai noi trendy-uri, cele mai variate si durabile tesaturi, tratate sa reziste la trafic mediu, intens si extrem de intens, ignifugate, teflonate, antistatice, fonoabsorbante, termopermeabile.

Incepind cu anul 2011 CAMONERO a largit gama de produse si servicii oferite clientilor sai prin comercializrea si executarea montajului pardoselilor din PVC omogen sau heterogen destinat atit spatiilor rezidentiale cit si celor comerciale, industriale, sali de sport si medicale.Produsele sunt insotite de certificate ce atesta calitatile acestora.

CAMONERO a ajuns astazi sa fie apreciata facand fata cu succes concurentei, deoarece raspunde cu promptitudine, seriozitate, flexibilitate si calitate la cererile tot mai diversificate ale clientilor sai. CAMONERO colaboreaza indeaproape cu arhitecti, designeri, ingineri, constructori si montatori profesionisti si cei mai renumiti producatori de mocheta din Europa, respectiv:

• Lano Belgia
• Bewe Olanda
• Dura Germania
• Desso Olanda
• Balta Belgia
• ITC Belgia
• Nordpfeil Germania
• Beaulieu International Group Spania
• Rols Belgia
• Domo Belgia
• Condor Olanda
• IVC Belgia
• Tarkett
Misiunea companiei este de a transforma in realitate visele clientilor sai, pentru ca rezultatul final sa coincida cu conceptul initial.

Obiective

Inca de la infiintare, obiectivul de baza a fost si va ramane, acela de a asigura produse si servicii de calitate in conformitate cu cererile clientului, tocmai de aceea sunt utilizate toate resursele de care dispune pentru ca in final sa ofere produse si servicii de cea mai buna calitate.

Recomandare

Un client multumit, reprezinta o foarte buna forma de promovare . Aceasta este probabil explicatia faptului ca majoritatea clientilor noi, contacteaza compania datorita recomandarilor clientilor vechi.

Valori

Initiativa. Chiar daca fiecare client este unic, CAMONERA gaseste intotdeauna cu rapiditate cele mai bune solutii care se potriveasca clientilor sai.
Profesionalism. CAMONERO tinde spre performanta prin munca in echipa, este atenta la fiecare detaliu si respecta procedurile in realizarea fiecarei lucrari.

Calitatea. Reprezinta valoarea de baza a CAMONERO. Compania promoveaza si comercializeaza mocheta de la cele mai renumite fabrici din Europa, ofera servicii de consiliere, masuratori, transport, montaj care sa se ridice la acelasi nivel calitativ, certificate de calitate si conformitate, garantii, solutii de curatare si intretinere.

www.camonero.ro
info@camonero.ro

Va asteptam la ROMHOTEL!

Program de vizitare:
14.11.2013 – 16.11.2013 intre orele 10:00 – 18:00.
17.11.2013, intre orele: 10:00 – 16:00.

Pentru a fi in permanenta la curent cu cele mai recente informatii despre acest eveniment, va invitam sa vizitati:

www.romhotel.ro

https://www.facebook.com/pages/Romhotel

www.romexpo.ro

https://www.facebook.com/ROMEXPO

https://www.facebook.com/RomexpoSA

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *