Designeri invitati sa isi expuna colectiile la Cosmetics Beauty Hair 2012

Designeri invitati sa isi expuna colectiile la Cosmetics Beauty Hair 2012, 20 – 23 Septembrie 

In deschiderea Cosmetics Beauty Hair/ ITP 2012 vom trata impreuna cu invitatii nostri schimbarile din lumea trendurilor, schimbari ce ne vor revela personajele fundamentale ale noului sezon: nuantele care schimba totul!

Sunt schimbari fine ale trendurilor, dar care se manifesta in forta la nivelul strazii.

Ioana Blaj ne va povesti cat de greu/ usor/ interesant este pentru o persoana publica sa faca fata cerintelor din ce in ce mai mari ale publicului si ale presei de specialitate de a avea o imagine impecabila. Ioana este cunoscuta pentru faptul ca sustine foarte mult designerii romani, cu care are colaborari foarte fumoase, concretizate prin aparitii la “bine imbracata”, in revistele de moda.

Oana Zidaru ne prezinta perspectiva unui redactor sef al unei importante reviste pentru femei,Divahair, responsabila de linia editoriala care va influenta moda strazii, prin sutele de mii de cititoare.

  • Alti designeri invitati sa isi expuna colectiile la Cosmetics Beauty Hair 2012: Rhea Costa, Cristi Zamfira, Surorile Negulescu, Lucian Rusu, Stefan Musca, Ioana Ciolacu (Londra), Irina Voinea (Londra).

www.expocosmetics.ro

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *