Descopera noua fereastra de mansarda Velux la Ambient Expo 2014


In perioada 10 – 13 aprilie, ROMEXPO va asteapta la AMBIENT EXPO – Targul international de produse si sisteme pentru amenajari interioare si exterioare, decoratiuni, mobilier si piscine. Companii importante din domeniu vor prezenta tendintele noului an, in cadrul unui eveniment reper in Romania.

Suntem mandri sa prezentam in premiera in Romania noua generatie de ferestre de mansarda VELUX, la targul AMBIENT EXPO 2014. Vrem sa oferim cele mai bune ferestre de mansarda din lume, iar pe masura ce veti descoperi noutatile noastre, credem ca veti fi de acord ca am reusit.

Din momentul in care designul sau modern si ergonomic vi se va dezvalui, veti intelege de ce continuam sa fim producatorul numarul unu de ferestre de mansarda din lume din 1942. Si nu ne vom opri aici. Noua generatie de ferestre de mansarda include mai multe caracteristici unice care vor face viata mai confortabila atat utilizatorilor cat si montatorilor. Unele sunt vizibile, altele nu. Dar toate sunt rezultatul eforturilor noastre de a produce cea mai buna fereastra de mansarda din lume realizata vreodata la un pret accesibil. Starea de liniste si multumire vine odata cu luarea celor mai bune decizii. Credem ca noua generatie de ferestre de mansarda va va crea exact aceasta stare.

Am reproiectat cerceveaua ferestrei si astfel a fost posibila marirea suprafetei vitrate cu pana la 10%, in functie de dimensiunea ferestrei. Acest lucru inseamna mai multa lumina naturala dar si un aport solar mai mare in perioadele cu temperaturi scazute. Lumina naturala este esentiala pentru bunastarea noastra si imbunatateste considerabil atmosfera in orice incapere. Dimensiunile exterioare ale ferestrelor de mansarda au ramas aceleasi.

Noua generatie de ferestre de mansarda introduce VELUX ThermoTechnology™ – o noua tehnologie de termoizolare care foloseste un material izolator avansat, inovator si 100% reciclabil, alaturi de lemn tratat termic pentru structura ferestrei. Noua tehnologie de termoizolare VELUX transforma fereastra intr-un scut puternic impotriva vantului si conditiilor climaterice aprige, mentinand caldura in interior. Performantele energetice remarcabile ale ferestrei pur si simplu reduc nevoia de incalzire in anotimpul rece.

Noua generatie introduce noua si moderna tableta de control care face actionarea oricarui produs VELUX INTEGRA® din casa mult mai facila si mai confortabila. Noua tableta de control VELUX INTEGRA® este dotata cu un ecran tactil intuitiv, iar navigarea simpla precum si programele personalizate fac ca actionarea ferestrelor si a rulourilor decorative si parasolare sa fie rapida si facila. Tableta de control contine de la inceput o serie de programe preinstalate. De exemplu, activand programul “Buna dimineata”, ferestrele si rulourile sunt actionate astfel incat lumina si aerul proaspat sa patrunda gradual in dormitor, iar dumneavoastra sa va incepeti ziua bine-dispus.

Pentru a descoperi toate noutatile si produsele noii generatii VELUX va asteptam la AMBIENT EXPO 2014!

Despre VELUX Romania
Prezenta pe piata din Romania de mai bine de 16 ani, compania VELUX Romania comercializeaza cea mai vasta gama de ferestre de mansarda, potrivite atat acoperisurilor inclinate cat si celor terasa, jaluzele, rulouri decorative si parasolare, produse de instalare si izolare termica, dispozitive de comanda si control.

Prin produsele inventate si dezvoltate in ultimii 70 de ani, contribuim la imbunatatirea climatului interior al spatiilor de locuit, aducand lumina naturala si aerul proaspat in interiorul mansardei. La nivel de grup, compania VELUX a dezvoltat propria viziune despre locuintele sustenabile – cunoscuta sub denumirea de Casa Activa – ce presupune construirea de cladiri care produc mai multa energie decat consuma, asigurand in acelasi timp un mediu mai sanatos, mai curat si mai sigur.

Mai multe pe velux.ro

Va asteptam la AMBIENT EXPO 2014!

 

PROGRAM DE VIZITARE
10 – 12 aprilie: intre 10.00-18.00
13 aprilie: intre 10.00-16.00
Pentru a fi in permanenta la curent cu cele mai recente informatii despre acest eveniment, va invitam sa vizitati:
www.ambient-expo.ro
https://www.facebook.com/Ambient.Romexpo

www.romexpo.ro
https://www.facebook.com/ROMEXPO
https://www.facebook.com/RomexpoSA

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *