DENTA – locul de întâlnire al specialiştilor şi elitei ştiintifice din domeniul medicinei şi tehnicii dentare

În perioada 16-19 noiembrie 2011, ROMEXPO organizează cea de-a 26-a ediţie a Expoziţiei Internaţionale de Medicină şi Tehnică Dentară DENTA – Ediţia de Toamnă.

În cadrul Expoziţiei Internaţionale de Medicină  şi Tehnică Dentară sunt expuse:

  • Echipamente;
  • Instrumentar;
  • Accesorii şi materiale;
  • Produse de igienă orală;
  • Produse chimico-farmaceutice pentru medicină dentară.

Manifestarea expoziţională Denta a devenit deja tradiţională atât pentru firmele importatoare româneşti, cât şi pentru producătorii de materiale, aparatură şi instrumentar de specialitate din diverse ţări ale lumii, care doresc să pătrundă pe piaţa din România sau care activează deja pe piaţa de profil.

La DENTA, Ediţia de Toamnă 2011, îşi expun produsele 126 firme expozante din 7 ţări (Germania, Italia, Pakistan, Polonia, Cehia, Ungaria, Marea Britanie şi România), pe o suprafaţă de peste 7.200 mp.

Şi la această ediţie Denta reprezintă un cadru ideal de împletire a laturii ştiinţifice cu cea comercială. În acest sens, Denta găzduieşte două manifestări ştiinţifice: “Congresul Naţional de Medicină Dentară” cu tema: “Locul Implantologiei în reabilitarea orală a edentaţiilor”, organizat de SRIOB – Societatea Română de Implantologie Orală şi Biomateriale in parteneriat cu Romexpo si Camerele de Comert si Industrie din Romania la care medicii participanţi vor obţine  24 credite  EMC şi Simpozionul de medicină dentară “Practice Based Dentistry”, organizat de AMSPPR – Asociaţia Medicilor Stomatologi cu Practică Privată din România.

Program de vizitare

Miercuri –Vineri 16-18 noiembrie: orele 10.00-18.00

Sâmbătă 19 noiembrie: orele 10.00-14.00

Tariful biletului de intrare: 5 lei.