DENTA – evenimentul anului in materie de noutati din domeniul medicinei dentare, incepand din 9 mai, la ROMEXPO

ROMEXPO, in colaborare cu Camerele de Comert si Industrie din Romania, organizeaza in perioada 9 – 12 mai 2012, Expozitia Internationala de Medicina si Tehnica Dentara – DENTA 2012. Aflata la cea de-a XXVII-a editie, DENTA reprezinta cel mai important eveniment din Romania adresat specialistilor din acest domeniu.

Editia de primavara a targului se va desfasura in pavilioanul C1 din cadrul Centrului Expozitional ROMEXPO si va reuni cele mai reprezentative companii din Romania si strainatate, din domeniile:

  • echipamente
  • instrumentar
  • accesorii
  • materiale
  • produse de igiena orala
  • produse chimico-farmaceutice pentru medicina dentara

Piata medicinei dentare din Romania este intr-o continua dezvoltare, iar prezenta unui eveniment adresat specialistilor din acest domeniu incununeaza reusitele inregistrate in materie de produse, instrumente si echipamente de inalta calitate destinate medicilor stomatologi, laboratoarelor de tehnica dentara si universitatilor de medicina dentara, la nivel international. In acelasi timp, expozitia reprezinta cadrul ideal de interactiune cu expertii din domeniu, facilitand dialogul dintre cadrele specializate si furnizori, totul in scopul imbunatatirii serviciilor de medicina dentara din Romania.

La DENTA latura comerciala se imbina cu cea stiintifica prin intermediul evenimentelor conexe organizate pe perioada expozitiei: simpozioane, congrese, cursuri, evenimente de real interes pentru medicii dentisti si tehnicienii dentari. Dintre acestea mentionam:       

Cursurile Internationale de Chirurgie si Protetica pe Implanturi Dentare sustinute de:

  • Prof. Dr. Joseph Nissan, Presedinte al Asociatiei Israeliene de Implantologie, Lector Senior si Director al Departamentului de Implantologie, Sectia de Reabilitare Orala, in cadrul Universitatii de Stomatologie din Tel Aviv.
  • Prof. Dr. Gabriel Ceausu, Sef Sectie de Chirurgie Orala si Maxilo – Faciala, Centrul Medical Rabin, Campus Beinlinson, Petah Tikva, Israel, Sectia de Chirurgie Orala si Maxilo – Faciala, Universitatea de Stomatologie din Tel Aviv, Israel.

si Tehnici de stratificare naturala de la simplu la complex pentru a obtine restaurari frontale invizibile sustinute de: Dr. Cristina Ghita – Romania.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *