DENTA – un eveniment pentru cei mari si cei mici

Intre 20 si 22 noiembrie, in cadrul Centrului Expozitional ROMEXPO, va asteptam la DENTA – Expozitia internationala de produse si echipamente pentru medicina si tehnica dentara. Dedicat deopotriva specialistilor dar si publicului larg, DENTA va asteapta cu noutati din domeniu! 

Echipa Colgate are placerea de a va invita pentru prima data la DENTA insotiti de copii, care isi vor putea petrece timpul la standul special destinat, impreuna cu Dr. Maseluta si facand cunostinta cu ˝Super Eroii Dintilor Sanatosi˝.

Pe dumneavoastra, medicii stomatologi, va asteptam ca de obicei la standul Colgate, cu produse promotionale si materiale informative, pentru a afla noutatile in ceea ce priveste tehnologiile din igiena orala.

NOUL STANDARD IN PROTECTIA IMPOTRIVA CARIEI DENTARE*

Studii pe 14 000 de pacienti

8 ani de cercetare clinica

Colgate Maximum Cavity Protection cu Agent de Neutralizare a Acizilor din Zaharuri™, prima si singura pasta de dinti impotriva cariei, ce ofera mai mult decat protectia fluorului, adresandu-se direct si neutralizand acizii formati in placa bacteriana, in urma descompunerii carbohidratilor din alimentatia zilnica. Rezultatele sunt uimitoare, fiind vorba despre o reducere cu 20% mai mare a cariilor in comparatie cu pasta de dinti obisnuita, cu fluor. Agentul de Neutralizare a Acizilor din Zaharuri™ sta la baza unui mecanism de actiune revolutionar, prin care nivelul pH-ului in placa bacteriana este readus la valori care nu pericliteaza integritatea smaltului.

REMINERALIZARE DE 4X MAI MARE**

**Rezultate obtinute in urma unui studiu privind remineralizarea in comparatie cu o pasta de dinti obisnuita, cu fluor, ambele avand 1450 ppm fluor.

REVERSIE DUBLA A CARIILOR INCIPIENTE***

***Rezultate obtinute in urma unui studiu de evaluare a imbunatatirii starii leziunilor carioase in smalt, cu durata de 6 luni, folosind metoda QLF™ (Fluorescenta Cantitativa Indusa de Lumina) in comparatie cu o pasta de dinti obisnuita, cu fluor, ambele avand 1450 ppm fluor. QLF este marca inregistrata detinuta de Inspektor Research Systems BV.

REDUCERE CU 20% MAI MARE A CARIILOR*

*Rezultate obtinute in urma unui studiu clinic de 2 ani comparativ cu o pasta de dinti obisnuita, cu fluor, ambele avand 1450 ppm fluor.

www.colgate.ro

Va asteptam la DENTA 2014!

Program de vizitare:

20 Noiembrie – 22 Noiembrie 2014, intre orele 10.00-18.00

Pentru mai multe detalii despre eveniment, accesati: www.denta.ro

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *