DENTA 2012 – Editia de Primavara, in aceasta perioada, la ROMEXPO!

 In perioada 9 – 12 mai, ROMEXPO, in colaborare cu Camerele de Comert si Industrie din Romania, organizeaza Expozitia Internationala de Medicina si Tehnica Dentara – DENTA.

Aflata la cea de-a XXVII-a editie, DENTA reprezinta cea mai importanta expozitie cu vanzare din domeniul medicinei si tehnicii dentare imbinand cu succes latura comerciala cu cea stiintifica, pentru a oferi vizitatorilor specialisti, intr-un cadru profesional, cele mai competitive oferte si ultimele noutati din domeniu.

Noutati prezentate de catre expozantii editiei

 

Firma Medical Implant System Romania propune o revolutie in domeniul remodelarii si regenerarii osoase – materialul de aditie BondBone – care este considerat inovator in chirurgia dentara de reconstructie osoasa. Sulfatul de calciu bi-fazic BondBone poate fi folosit impreuna cu alte materiale de reconstructie familiare, sporind astfel regenerarea si resorbtia osoasa.

 

Compania OROLIN® Intra prezinta in cadrul targului un dezinfectant inovator, de noua generatie, de nivel inalt, destinat dezinfectiei, curatarii si lubrifierii pieselor de mana, in contra unghi si a turbinelor din domeniul stomatologic. Produsul prezinta activitate bactericida, microbactericida, fungicida, virucida (inclusiv Poliovirus) in numai 60 secunde. Nu produce aerosoli. Noutatea consta in faptul ca produsul utilizat pentru curatarea si dezinfectarea turbinelor si a pieselor de mana se utilizeaza si pentru lubrifierea acestora, ceea ce duce la o reducere a timpului alocat acestui procedeu, dar si la o economie financiara considerabila. Formula acestui produs este non-agresiva, de noua generatie, atat pentru dispozitivele ce urmeaza a fi curatate/dezinfectate/lubrifiate, cat si pentru personalul utilizator.

 

% Reduceri si discount-uri oferite de catre companii

 

DENTA EXIM

Discount de 10% pentru produsele MICERIUM cumparate sau comandate pe perioada expozitiei.

Discount de 10% pentru cumparaturi de minim 400 RON (fara TVA).

 

DAVA SRL

Reduceri de 15% la mobilier pentru cabinete si laboratoare.

Reduceri de 10% la aparatura de cabinet si laborator.

 

AGER DENT

ENDOSEAL (material pentru obturatie radiculara definitiva, 20g pulbere+10ml lichid).

CADOU ORATEMP NE (material de cimentare provizorie Zn-oxid fara eugenol, 15g cartidge(base+catalyst).

 

ADARA DENT

Discount de 10% pentru produsele MICERIUM cumparate sau comandate pe perioada expozitiei.

 

Evenimente conexe

 

In cadrul expozitiei vor fi sustinute Cursurile Internationale de Chirurgie si Protetica pe Implanturi Dentare, evenimente prezentate de catre:

  • Prof. Dr. Joseph Nissan, Presedinte al Asociatiei Israeliene de Implantologie, Lector Senior si Director al Departamentului de Implantologie, Sectia de Reabilitare Orala, in cadrul Universitatii de Stomatologie din Tel Aviv.
  • Prof. Dr. Gabriel Ceausu, Sef Sectie de Chirurgie Orala si Maxilo – Faciala, Centrul Medical Rabin, Campus Beinlinson, Petah Tikva, Israel, Sectia de Chirurgie Orala si Maxilo – Faciala, Universitatea de Stomatologie din Tel Aviv, Israel.

si Tehnici de stratificare naturala de la simplu la complex pentru a obtine restaurari frontale invizibile sustinute de: Dr. Cristina Ghita – Romania.

 

Programul de vizitare al expozitiei este urmatorul:

09 – 11.05.2012 intre orele 10:00-18:00

       12.05.2012 intre orele 10:00-14:00

 

Pentru mai multe informatii va invitam sa accesati site-ul dedicat evenimentului: www.denta.ro

Pagina Facebook: http://www.facebook.com/#!/pages/Denta/211615825544864

Twitter: https://twitter.com/RomexpoSA

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *