Delphi Electric participa ca expozant la ROMTHERM 2013

Cu aceasta ocazie, Domnul Dorin Fleseriu (Managing Director, Delphi Electric SRL), a raspuns intrebarilor noastre, in cadrul unui interviu pe care va invitam sa-l parcurgeti mai jos:

“Paradoxal, perioada de criza ne-a ajutat, clientii au devenit mai atenti la calitatea produselor, la beneficii pe termen lung, si mai ales au devenit interesati de solutii inovatoare, de ultima generatie, care asigura confortul si eficienta ridicata a locuintei. Credem ca acest trend va continua, si Romania va putea beneficia, si prin intermediul nostru, de solutii de incalzire si solutii energetice inteligente.”

 

 

Ce fel de produse comercializeaza compania Dumneavoastra si cine sunt clientii ideali pentru echipamentele importate?

Delphi Electric ( www.del.ro ) comercializeaza solutii inovatoare pentru incalzire si independenta energetica. Solutiile combina trei grupe de produse: incalzirea radianta (panouri in infrarosu, incalzirea prin pardoseala, convectoare electrice), sisteme de degivrare si protectie impotriva inghetului si a zapezii, iar mai nou, sistemele fotovoltaice conectate la retea.

Ne adresam clientilor rezidentiali (panourile radiante ECOSUN, sistemele de incalzire prin pardoseala ECOFILM si ECOFLOOR) cat si sectorului comercial si industrial (panouri radiante ECOSUN S+, VEITO, convectoare ECOFLEX), tuturor celor ce cauta confortul si economia de energie. Sistemele fotovoltaice acopera toata gama de clienti de la sisteme mici de 1KW la parcuri fotovoltaice de peste un megawatt.

 

Ce caracteristici ale echipamentelor Dumneavoastra le fac diferite si interesante pentru clientii din domeniul protectiei mediului?

Am ales sa reprezentam in Romania doar branduri de calitate, cu renume si istorie indelungata pe piata, toate fiind in topul producatorilor europeni: Fenix, Flexel, Eberle, Veito – pentru sisteme de incalzire si degivrare, respectiv REC si SMA la panouri fotovoltaice si invertoare.

Oferim solutii complete, nu doar produse. Acoperim intreaga gama de incalziri electrice, putem sigura independenta energetica a cladirilor prin generarea enegiei necesare pentru incalzire si iluminat. Produsele sunt de cea mai buna calitate, garantia lor se intinde pana la 10 ani, iar prin faptul ca acoperim intreaga tara – prin reteaua de parteneri regionali – asiguram clientilor suport tehnic si scalabilitate investitiei lor.

 

Care este perceptia Dumneavoastra fata de piata de profil din Romania?

Paradoxal, perioada de criza ne-a ajutat, clientii au devenit mai atenti la calitate, la beneficii pe termen lung, si mai ales au devenit mai deschisi spre nou, la solutii inovatoare, de ultima generatie, care asigura confortul si eficienta unei locuinte. Credem ca acest trend v-a continua, si Romania va putea beneficia, si prin intermediul nostru, de solutii de încalzire si solutii energetice inteligente.

 

Ce noutati veti prezenta anul acesta vizitatorilor targului Romtherm? Veti oferi si discount-uri speciale?

Ca noutati, vom prezenta conceptul locuintei independente energetic, prin tandemul fotovoltaic-incalzire electrica. Acesta se scaleaza de la locuinte individuale, la birouri sau hale industriale. Vom introduce conceptul “smart home” (casa inteligenta) si avem desigur mai multe produse noi (panouri radiante industriale ECOSUN S+, panourile radiante din granit, noua gama de termostate inteligente TFT, micro-invertoare pentru sisteme fotovoltaice). Invitam cititorii sa ne viziteze standul din pavilionul C5 din incinta ROMEXPO pentru a descoperii aceste produse noi cat si discounturile oferite pe perioada targului.

 

Care este mesajul catre viitorii participanti la targul Romtherm?

Sa ne (re)vedem cu bine, sa incercam sa facem o competitie constructiva, si sa reusim sa aducem clientilor mai multa incredere si curaj decat in 2012, pentru ca doar impreuna cu ei, putem reporni motoarele cresterii economice in Romania.

Interviu oferit de: Dorin Fleseriu – Managing Director, Delphi Electric (www.del.ro)

 

Noutati prezentate de Delphi Electric la ROMTHERM:

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *