Degusta, Danseaza, Declara-ti Dragostea si vei castiga! Premii de peste 10.000 euro la Targul de Nunti Ghidul Miresei, Cupola Romexpo

“Cel mai excentric tort de nunta”, “Danseaza pentru rochia ta” sau “Declaratia de dragoste de 14K” sunt doar cateva dintre provocarile, concursurile cu premii in valoare de peste 10.000 euro si surprizele pe care organizatorii celui mai mare targ de nunti din Romania le-au pregatit pentru cea de a IX-a editie a Targului de nunti Ghidul Miresei.

Vineri 10 mai 2013, in deschiderea Targului Ghidul Miresei, vizitatorii vor putea admira, degusta si vota o selectie a celor mai excentrice torturi de nunta din Romania. O provocare adresata celor implicati in domeniu si recompensata cu un premiu in valoare de 2000 de euro. In perioada targului, pe scena din Cupola Romexpo, cuplurile finaliste in concursul “Danseaza pentru rochia ta” se vor intrece pentru premiul cel mare – o rochie in valoare de peste 1000 de euro. Mai multe detalii despre concurs si preselectie vor fi disponibile pewww.targulghidulmiresei.ro si facebook.com/GhidulMiresei.

Tot pe scena Ghidul Miresei, in direct, declaratiile cele mai apreciate din perioada de preselectie a concursului “Declaratia de dragoste de 14K” vor fi premiate cu o pereche de verighete din aur de 14K. Mai multe detalii despre preselectie vor fi disponibile pe www.targulghidulmiresei.ro si facebook.com/GhidulMiresei.

Ultimele reduceri de sezon, promotii, oferte speciale si exclusive ultimului targ de nunti al sezonului, o lista completa de furnizori, producatori si importatori din tara dar si din strainatate sau care expun in premiera la un targ de nunti din Romania. Dintre ofertele, promotiile si exclusivitatile editiei de primavara a Targului de nunti Ghidul Miresei:

  • Colectia de bijuterii My First Diamond semnata de Malvina Cservenschi, colectia de bijuterii Serendipity semnata de Andreea Raicu si o colectie, editie limitata, de butoni din aur de 18K cu diamante lansata de Ilie Nastase.
  • Reduceri de pana la 59% la rochiile de mireasa din colectiile 2012 si de pana la 25% la rochiile din colectiile 2013.
Mai multe detalii oferte, promotii si exclusivitati → www.targulghidulmiresei.ro.

Editia de primavara a Targului Ghidul Miresei va oferi viitorilor miri si posibilitatea de a consulta specialisti in organizarea de nunti, artisti in machiaj si coafura, designeri consacrati sau profesionisti in arta foto – video.

Mai multe informatii pe www.targulghidulmiresei.ro si facebook.com/GhidulMiresei

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *