De maine @ ROMEXPO incepe Targul Ghidul Miresei!

14 motive pentru a alege – Targul de Nunti Ghidul Miresei, 3-5 Octombrie 2014

Cea de a XIII-a editie a Targului de Nunti Ghidul Miresei isi deschide portile intre 3 si 5 octombrie in Pavilioanele C4-C5 din Centrul Expozitional ROMEXPO Bucuresti. Editia de toamna acopera in intregime cererea pentru aceasta perioada a anului, venind in ajutorul tau cu propuneri de locatii de nunta, reduceri substantiale la rochiile de mireasa si ocazie, verighete, bijuterii, invitatii, marturii, accesorii de nunta sau decoruri in ultimele tendinte, fiind singurul loc unde vei gasi LICHIDARI DE STOC pentru NUNTI.

 

Avem cel putin 14 motive pentru a te convinge sa vizitezi editia de toamna a celui mai mare targ de nunti din Romania:

 1. Peste 200 de firme prezente cu oferte complete de servicii si produse specifice, de la EARLY BOOKING 2015 la LICHIDARI de STOC 2014.
 2. De la cele mai noi locatii lansate in 2014 pana la cele mai renumite, poti consulta oferte personalizate pentru toate bugetele, cu meniuri de la 39 la 99 de euro dar si primele date disponibile pentru organizarea nuntilor din anii urmatori.
 3. Rochiile de mireasa vor avea reduceri de pana la 80% deoarece sunt lichidari de stoc la colectiile 2014 dar veti gasi reduceri substantiale si la celelalte modele.
 4. In premiera pentru un targ de nunti de toamna vei putea admira si proba rochii din colectiile 2015 sau chiar comanda o creatie speciala care sa iti poarte numele.
 5. Te asteapta mii de modele de verighete pentru toate gusturile si bugetele, de la preturi accesibile pana la oferte de lux. In mod exceptional poti consulta specialistii in domeniu pentru realizarea unor bijuterii de nunta unicat sau adaptate la dorintele voastre.
 6. Vei descoperi noile tendinte pentru nuntile anului 2015 de la furnizorii de servicii foto-video, oferte speciale si pachete de la 400 pana la 2000 de euro.
 7. Vei putea alege din invitatiile personalizate sau cele clasice sau din marturiile inedite de la tigari de foi pana la sticlute cu ierburi aromate.
 8. La ofertele pentru muzica de nunta, pe langa formatii si DJ se vor adauga si efecte speciale cu echipamente de ultima generatie, lasere, masina de fum sau gheata carbonica.
 9. Fiecare vizitator va primi din partea organizatorilor, impreuna cu biletul de intrare, un voucher in valoare de 50 de lei pe care il vei putea folosi la achizitionarea oricarui produs sau serviciu din cadrul targului, de la rochii, costume, verighete la marturii. Lista expozantilor care primesc vouchere este publica AICI. Daca intampini probleme in folosirea voucherelor te rugam sa ne semnalezi acest lucru in targ la standul de reviste Ghidul Miresei sau la adresa:reclamatii@targulghidulmiresei.ro.
 10. La contractarea locatiei de nunta prezenta in cadrul targului primesti un voucher ce ofera un meniu gratuit. Lista locatiilor care primesc vouchere este publica AICI. Daca intampini probleme in folosirea voucherelor te rugam sa ne semnalezi acest lucru in targ la standul de reviste Ghidul Miresei sau la adresa: reclamatii@targulghidulmiresei.ro.
 11. Numarul 22 al revistei Ghidul Miresei va fi lansat in premiera in deschiderea celei de a XIII-a editii a Targului de Nunti Ghidul Miresei.
 12. Zilnic, inainte de deschiderea targului, poti castiga premii participand la concursurile de pe site-ul evenimentului www.TargulGhidulMiresei.rosau de pe pagina www.facebook.com/GhidulMiresei.
 13. Cea mai valoroasa surpriza pe care am pregatit-o pentru tine si la aceasta editie, ramane Tombola Ghidul Miresei cu premii inedite de la rochii de mireasa, la accesorii sau servicii foto-video.
 14. Editia de toamna a Targului de nunti Ghidul Miresei este singurul loc unde te poti relaxa intr-o limuzina pe acordurile unui saxofon, vei fi indulcit cu biscuiti facuti in casa dupa o reteta delicioasa de catre unul din expozantii nostri, vei primi cadou o floare de la una din florariile prezente in targ sau vei putea asista la un bubble show. Acestea fiind doar o parte din surprizele pregatite pentru tine.

 

Va asteptam la Targul Ghidul Miresei!

Programul de vizitare:

3 octombrie – 4 octombrie, intre orele 10.00-20.00
5 octombrie, intre orele 10.00-18.00.

Pentru mai multe detalii despre eveniment, accesati: www.TargulGhidulMiresei.ro

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *