Cursuri pentru copii si parinti la KIDEX 2013!

La final de mai, ROMEXPO organizeaza o noua editie a KIDEX – Expozitia de Produse si Servicii pentru Nou-nascuti, Copii, Viitoare Mamici si Parinti. Intre 30 mai si 2 iunie ne-am pregatit de sarbatoare pentru cea mai lunga Zi a Copilului.

Si de aceasta data oferim vizitatorilor accesul la o multitudine de evenimente conexe dar si o oferta de modalitati de petrecere a vancatelor atat pe placul copiilor cat si al parintilor.

Astfel, doamna dr. Valeria Herdea (medic primar de medicina generala, medicina de familie cu profil pediatrie) va sustine in zilele de 1 si 2 iunie doua seminarii destinate parintilor:

1 iunie, intre orele 12 – 14: Atelier 1 SCOALA FAMILIEI MELE – “Impreuna de la prima respiratie la primul pas”. Workshop educational pentru familia mea largita. Copilul 0-1 an. Scopul acestui seminar este facilitarea acomodarii tinerilor parinti, la “agenda” problemelor puse de primul an de viata al bebelusului lor.

2 iunie, intre orele 12 – 14: Atelier 2 SCOALA FAMILIEI MELE – “Sa exploram Universul – de la 1 an la 3 ani impreuna”. Workshop educational pentru familia mea largita. Copilul 1-3 ani. Scopul acestui curs il reprezinta prezentarea unor modele educationale, de crestere si dezvoltare armonioasa a copilului mic 1-3 ani, intr-o abordare complexa, de tip holistic.

Pentru parintii care sunt in cautarea celor mai bune modalitati de petrecere a timpului liber pentru cei mici, Skill Team Consulting & Training a initiat un program de dezvoltare personala dedicat copiilor. Acestia utilizeaza ca platforma educationala sportul si veselia si beneficiaza de parteneriatele cu: Centrul Olimpic, Universitatea Nationala de Educatie Fizica si Sport, TEMAD, BRD, HEAD si SECURITAS. Skill Team Consulting & Training organizeaza programe de dezvoltare personala si Tabere Vesele de Sport pentru copii isteti si veseli, ai caror parinti au inteles cat de important este sportul pentru sanatatea prezenta si viitoare a copiilor.

Program de vizitare

In perioada 30.05.2013 – 01.06.2013, intre orele 10:00-19:00
In ultima zi, 02.06.2013, intre orele:10:00-16:00

Intrarea este libera!
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *