Cumparaturi la preturi reduse si distractie pentru toate varstele, intre 29 mai si 1 iunie la ROMEXPO

Cumparaturi la preturi reduse si distractie pentru toate varstele, intre 29 mai si 1 iunie la ROMEXPO

Inceputul verii aduce la ROMEXPO doua evenimente pentru publicul larg – TIBCO – Targul international de bunuri de larg consum si KIDEX – Expozitia de produse si servicii pentru bebelusi, viitoare mamici, parinti si copii.

Timp de patru zile, intre 29 mai si 1 iunie, in Pavilionul Central ROMEXPO, vizitatorii vor avea ocazia sa regaseasca intr-un singur loc o mare varietate de produse ce pot fi achizitionate la preturi avantajoase. De la parfumuri si cosmetice pana la haine, accesorii pentru bucatarie si produse naturiste, cei care vor trece pragul TIBCO vor beneficia de reduceri speciale oferite de expozanti. Eveniment de traditie, TIBCO vine in acest an si cu un program de activitati sportive deschis oricarui doritor de miscare in aer liber.

In paralel cu TIBCO, la ROMEXPO are loc KIDEX – Expozitia de produse si servicii pentru bebelusi, viitoare mamici, parinti si copii. Astfel si cei mici vor avea ocazia sa fie rasfatati, atat prin multitudinea produselor prezentate de expozanti dar si prin programele interactive care ii asteapta.

Pentru ca evenimentul se desfasoara in apropierea zilei de 1 iunie, copiii vor gasi la KIDEX cel mai distractiv loc de joaca, prin intermediul atelierelor de pictura, a terenurilor de tenis special amenajate dar si prin momentele artistice desfasurate pe scena KIDEX. In plus, doritorii pot beneficia de plimbari cu masini de epoca pe parcursul tuturor zilelor de eveniment.

TIBCO si KIDEX reunesc cea mai atractiva oferta de cumparaturi si petrecere a timpului liber, la preturi unice!

Programul de vizitare al evenimentelor este:

29-31 mai 2014: intre 10.00-19.00
1 iunie 2014: intre 10.00-18.00
Intrarea este libera!

Pentru mai multe detalii, accesati: www.tibco.ro si www.kidex.ro

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *