Creativitate prin joc la KIDEX 2014!

Intre 29 mai si 1 iunie, va asteptam cu mic cu mare la KIDEX – Expozitia de produse si servicii pentru bebelusi, viitoare mamici, parinti si copii. Veti lua parte la o manifestare expozitionala in care diversitatea si buna-dispozitie vor fi cuvintele cheie.

Vision Trade Inc lanseaza pe piata romaneasca Loom Bands, noua jucarie care a cucerit copii din intreaga lume! Kit-ul de lucru manual Loom Bands antreneaza creativitatea si concentrarea, dexteritatea si imaginatia copiilor

Kit-ul contine o tesatoare de plastic, elastice de cauciuc si un carlig de plastic. Inarmati cu aceste instrumente, de sunteti fete sau baieti mai mici sau mai mari, incercand prima bratara loom veti fi furati cat ati clipi intr-o lume a jocului, a culorilor, a imaginatiei, a distractiei.

Fiecare model creat stimuleaza concentrarea, imaginatia si dexteritatea copilului, iar la final ii aduce bucuria de a purta un accesoriu creatie proprie!

Puteti incerca sa realizati accesorii de diverse forme si culori cu ajutorul kit-ului Loom Bands, urmarind tutorialele de pe youtube, Facebook: Loom Bands Romania sau sau www.loombands.ro.

Bucurati-va de nenumaratele modele de bratari, coliere, huse, inele, figurine, brelocuri, pe care puteti invata cu usurinta sa le creati singuri si nu uitati sa faceti un cadou personalizat cui vreti voi! 🙂

Va asteptam la KIDEX!

Intrarea este libera!
Program de vizitare:
29-31 mai 2014: intre 10.00-19.00
1 iunie 2014: intre 10.00-18.00

Pentru mai multe detalii, accesati: www.kidex.ro

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *